yeni politika,, az.. öz..
Aah ahh geçmiş olsunObezcim nasıl oldun ben hala öksürüyorum başım ağrıyor
Hayırlı akşamlarSelamın aleyküm Kardeşcegizzzzzzzlerrrrrrriiiiimmmmmm ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı aksamlar
Malum kaldı 1 saat hem sizlere bir hatırlatayım dedim hemde bakalım sizmi birinci biz mi dedimKardeş Kardeşe ilk 2yi paylaşacağız gibi görünüyor ♡♡♡♡
Bende bundan sonra öyle yapacağım canımbugün listeye dahil olacak bir arkadaşı bu saate kadar gelmeyince çıkardım daha eklemeden ki söylemiştim de bak önümüzdeki hafta listeden paylaşıma dikkat diye ama carsambadan beri yok baştan kıyamam ama kızlarda haklı olarak rahatsızlıkları dile getirince çıkardım kafadan gelmeyenler giremez kafadan
Evet monisim ayrilmakta istemiyorum bu iki haftadir hastaliktan basimi kaldiramadim ama öncesini biliyorsun hep burdaydim fırsat buldukca daha cok gelecegim insallahesmerm91 canım senin izin hakkın yok, ayrılmak istersen kendi isteği ile ayrıldı yazıcam, 6 ay yarışamazsın böyle olunca da.
Burdayım gündüz çalişiyorum şimdide spordan geldim:)
burdayım canımKaptanım burda mısın
Ayşem'é mesaj attım 15 dakikaya gelmezse ben sizin listenizi taşırımgerçi bildirim olmayanların akibetine karar veremem gerçi Ayse izne ayiracagim yazmıştı sabah
Teşekkürler kaptanım tartılmayi unuttum ilk kez yaşadım böyle bir şeygeçmiş olsun canım, kilon kaç peki?
Pamukprncess canım gelmişsin neden kilonu bildirmedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?