- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
Sen nasıl istersen öyle yapalım monicim eğer istersen numaralarına yazarız özelden haklısın çünkü bazen gecikebiliyoruz ben her sabah öğlene doğru tartıldığım için öğlen yazıyordum hep iki haftadır tartıldığım halde unutuyorum yazmayıher hafta aynı stresi yaşıyorum, acaba kilo bildirecekler mi diye. o yüzden ya bana herkes telini yazsın özelden ya da ben gerektikçe izne ayırıcam kilo bildirmeyenleri.
Canım patlıcan kırmızı biberi ben yazdan buzluğa atıyorum her gıdayı vaktinde yemekten yanayım ama mecbur ıspanak pirasada aliyorumSebze almak istemiom ne zmandir. Kabak 7 ıspanak 8 patlıcan 15 lira iken . İnsan sinir oluyor . yeşillik neyin aliom. Sebze de alıcam mecbur . Bugün böyle olsun dedim..k.fasulye
7 de 7 canım benim ki 5te 5 nasılmış5te 5 diyeti mi yapıyorsun sen canım?
o nasil bir diyet kizlar7 de 7 canım benim ki 5te 5 nasılmış
7 de 7 canım benim ki 5te 5 nasılmış
benim 7 günlük olan 7 gün boyunca her gün 1 çeşit bişey yiyoyrsun sınırlı oda başka hic bişey yok..o nasil bir diyet kizlar
Zulmün diğer adıo nasil bir diyet kizlar
benim 7 günlük olan 7 gün boyunca her gün 1 çeşit bişey yiyoyrsun sınırlı oda başka hic bişey yok..
hahaha iskenceZulmün diğer adıbi önceki mesajda anlattım canım
seninki gibi canımAynı mantık mı nasıl bir çeşit canım
Ay sen buna nasıl dayanıyorsun canım yaa benim mesela sebze gününde istediğin her sebzeyi yağsız tuzsuz olmak kaydıyla yiyebiliyordun tavuk günü patates günü neyse de haşlanmış kabak komposto falan çok zor yaaaseninki gibi canım
1. gün 10 yumurta
2. gün yarım kg salatalık yarım kg domates
3. gün yarım kg haşlanmış tavuk
4.gün yarım kg haşlanmış patates
5.gün 1 kg meyve
6.gün yarım kg haşlanmış kabah
7. 1 kg elma kompostosu
haşlamış kabak beni bitirdi geçen hafta zaten yiyemedim açtım bu hafta onun yerine brokoli yicem besin değerleri ayn enazından limonla bişeyle güzelleşiyor..Aşırı zor cidden ben de şaşırıyorum kendime ama taktım kafaya bir kere 70 den düştüm 63 e hayaldi benim için cok hızlı verdim farkındayım ama kendi diyet listemle devam edicem bu bitince almadan dengede tutmaya çalışacağım umarım öyle planlıyorum ..Ay sen buna nasıl dayanıyorsun canım yaa benim mesela sebze gününde istediğin her sebzeyi yağsız tuzsuz olmak kaydıyla yiyebiliyordun tavuk günü patates günü neyse de haşlanmış kabak komposto falan çok zor yaaa
Anladım sen bilirsin canım yine de kendini o kadar zorlama sağlığından olma aman deyimhaşlamış kabak beni bitirdi geçen hafta zaten yiyemedim açtım bu hafta onun yerine brokoli yicem besin değerleri ayn enazından limonla bişeyle güzelleşiyor..Aşırı zor cidden ben de şaşırıyorum kendime ama taktım kafaya bir kere 70 den düştüm 63 e hayaldi benim için cok hızlı verdim farkındayım ama kendi diyet listemle devam edicem bu bitince almadan dengede tutmaya çalışacağım umarım öyle planlıyorum ..
evet kabak haşlama zor komposta su zatenAynen amaapril1109 ınki daha zormuş ya
İyi yapmışsın o zaman afiyet olsun tekrardanEvet az yedim . Ama pilav çok yemiş olabilrm ama olsun bulgur dan zarar.olmaz pekekmek yemedim
Sen de sağolIyiyim canım sağolasın
Ben beş günlük olanda bile yerimden kalkamamıştım halsizlikten vallaevet kabak haşlama zor komposta su zaten
hic benlik degil 7 gun aslinda bir seylerle mesgul olup hic yemek dusunme firsatin olmazsa belki yapilabilir.
Ama bu 5 5deneyebilirim uygun zamanda
acliktan 5 gun bayilmadaBen beş günlük olanda bile yerimden kalkamamıştım halsizlikten valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?