Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

her hafta aynı stresi yaşıyorum, acaba kilo bildirecekler mi diye. o yüzden ya bana herkes telini yazsın özelden ya da ben gerektikçe izne ayırıcam kilo bildirmeyenleri.
Sen nasıl istersen öyle yapalım monicim eğer istersen numaralarına yazarız özelden haklısın çünkü bazen gecikebiliyoruz ben her sabah öğlene doğru tartıldığım için öğlen yazıyordum hep iki haftadır tartıldığım halde unutuyorum yazmayı

Sebze almak istemiom ne zmandir. Kabak 7 ıspanak 8 patlıcan 15 lira iken . İnsan sinir oluyor . yeşillik neyin aliom. Sebze de alıcam mecbur . Bugün böyle olsun dedim..k.fasulye
Canım patlıcan kırmızı biberi ben yazdan buzluğa atıyorum her gıdayı vaktinde yemekten yanayım ama mecbur ıspanak pirasada aliyorum

7 de 7 canım benim ki 5te 5 nasılmış

Canım bi ara birkaç kez yapmaya kalkmıştım ama dayanamayıp her seferinde yarım bırakmıştım

5 gün oluyor
Birinci gün patates günü
İkinci gün sebze günü
Üçüncü gün yumurta günü
Dördüncü gün meyve günü
Beşinci gün et günü

Sırasını karışık yazdım değiştirebiliyorduk ama ben yapamamıştım çok halsiz düşmüştüm gece açlıktan uyuyamıyordum midem ağrıyordu sen birkaç gündür yazınca ona benzettim galiba sen yedi güne tamamlıyorsun diğer günler nasıl oluyor

sabah 8 de 1 yumurta 2 kk peynir 1 fincan yesil cay

oglen 12 bucukta 2 yk bulgur pilavi 4 yk bezelye salata

aksam 18 de 3yk haşlama tavuk salata 3yk bamya yemegi susuz avuc ici kadar mucver

2lt su ictim yatana kadar devam birde yesil cayy icerim

spor bolgesel calisma 200 adet 80 puan
ip atlama 90 adet 18 puan
yuruyus 20 dk 60 puan

toplam 158 puan

Aynı mantık mı nasıl bir çeşit canım
seninki gibi canım
1. gün 10 yumurta
2. gün yarım kg salatalık yarım kg domates
3. gün yarım kg haşlanmış tavuk
4.gün yarım kg haşlanmış patates
5.gün 1 kg meyve
6.gün yarım kg haşlanmış kabah
7. 1 kg elma kompostosu

Ay sen buna nasıl dayanıyorsun canım yaa benim mesela sebze gününde istediğin her sebzeyi yağsız tuzsuz olmak kaydıyla yiyebiliyordun tavuk günü patates günü neyse de haşlanmış kabak komposto falan çok zor yaaa

haşlamış kabak beni bitirdi geçen hafta zaten yiyemedim açtım bu hafta onun yerine brokoli yicem besin değerleri ayn enazından limonla bişeyle güzelleşiyor..Aşırı zor cidden ben de şaşırıyorum kendime ama taktım kafaya bir kere 70 den düştüm 63 e hayaldi benim için cok hızlı verdim farkındayım ama kendi diyet listemle devam edicem bu bitince almadan dengede tutmaya çalışacağım umarım öyle planlıyorum ..

Anladım sen bilirsin canım yine de kendini o kadar zorlama sağlığından olma aman deyim

evet kabak haşlama zor komposta su zaten
hic benlik degil 7 gun aslinda bir seylerle mesgul olup hic yemek dusunme firsatin olmazsa belki yapilabilir.

Ama bu 5 5deneyebilirim uygun zamanda
Ben beş günlük olanda bile yerimden kalkamamıştım halsizlikten valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…