2.ci tura başladım yarım bırakmak istemiyorum gecen sefer kilo verimim hızlıydı bu sfer yavaslayınca biraz zorlandım hevesim kaçtı 2 günüm daha var bitsin tekrar yapmayacağım yarım bırakmak istemiyorum..
Monicim çok özür dilerim gerçekten iki çocukta hasta gidip rapor alana kadar işe gittim geldim yemek yememis onla uğraş evle uğraş . Üç gündür de uyumadım unuttum ya ben
Monicim çok özür dilerim gerçekten iki çocukta hasta gidip rapor alana kadar işe gittim geldim yemek yememis onla uğraş evle uğraş . Üç gündür de uyumadım unuttum ya ben
her hafta aynı stresi yaşıyorum, acaba kilo bildirecekler mi diye. o yüzden ya bana herkes telini yazsın özelden ya da ben gerektikçe izne ayırıcam kilo bildirmeyenleri.
her hafta aynı stresi yaşıyorum, acaba kilo bildirecekler mi diye. o yüzden ya bana herkes telini yazsın özelden ya da ben gerektikçe izne ayırıcam kilo bildirmeyenleri.
Oyle ya. Tatil dé çok misafir agirladim. Dibine vurdum diyetsizligin. Bugün ki ben gidicem. Yaptım yemegimi . K.fasulye bulgur pilavı OH mis. Eşim orda yiyelim dediyse de ben az yemek için yiyip gitcem
Ben misafirliğe gideceğim akşamları yemek yemiyorum aksine çünkü dayanamayacağımı bildiğim için en azından orda kendime uygun şeyler seçerken içim daha rahat oluyor