- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
Sağol canımOh maşallah iyi dinlenmeler ablacım
Sanki fazla yedim gibi de hissediyorum sizin menüleri görünce :)
@Antepia27 kuzum bi gittin pir gittin tatilde bitti niye gelmiyorsun neler yapıyorsun diyet yapmıyorsan bile sohbete gel kendinden haber ver gizli gizli okuyup gitmeCascade_ yakalıyor bak kaçamıyorsun
Menu yazayım. . Yazmasına da. Akşam ki misafirlikte sacmaladim. Ama tabi. Borek pogacà ya neyin dokunmadim. Masada ki herkes benden siskoydu. Herkes çok yedi ben de yedim cislardan ama az yedimtabi yemesem iyidi
Beni ne çay ne kahve etkilemiyor, ama ayran iyi uykumu getiriyormuş onu farkettim
Ayyy kafam acıdı
Yaz gelmeden o gobekler simitler bizi terketmeli.
Diyete iki hafta ara verdik diyetisyenimle bu yüzden serbestim pazartesiden itibaren yeniden başlıyoruz
Kızlar instagramda 4 sayfa spor etkinliği yapıyor 3 haftalık hergün bir video paylasiyorlar
Bugün başladım bende 4 hareket yapmış oluyorsun bugün kol gunuydu dumbel ile calistim kolum şuan ağrıyor
Kizlar ben tatli birseyler istedigimde bitane sakiz ciyniyorum Falim sakizi o anlik tatli istegimi kesiyor. bunun zarari yoktur diye menuye yazmiyorum.
Ona bende başlamıştım ama evde dumbel su şişesi uygun bişey bulamadım devam etmedim sonra da güzel bi etkinlik
Spor yapmaliyim ama yerimden kalkamiyorum kizlar bir gaza getirn beni
2.ci tura başladım yarım bırakmak istemiyorum gecen sefer kilo verimim hızlıydı bu sfer yavaslayınca biraz zorlandım hevesim kaçtı 2 günüm daha var bitsin tekrar yapmayacağım yarım bırakmak istemiyorum..
Evet az yedim . Ama pilav çok yemiş olabilrm ama olsun bulgur dan zarar.olmaz pekekmek yemedim
Tebrik ederim canımTeşekkür ederim canım
Hehe olabilir öyle
Aslında bazı sitelerden kalori ihtiyacını öğrenip günlük kalori ihtiyacından 400 kalori az yersen kilo veriyorsun zaten
Tabi protein, karbon ve sebze-meyve dengesini koruyarak
Cascade_ herkesi yakalar gözünden kimse kaçamıyor
1 günde yapılan kaçamak çok tehlikeli değil o kaçamağı tehlikeli hale getiren ertesi gün de aynı şeyleri yapmak
Bugün kaçamak yaptın tamam pişman olmak yerine ertesi gün onu dengele, eğer fazlaysa kaçamağın 2 gün üst üste dengele
Dengelemek nasıl protein ve sebze-meyve ağırlıklı beslenerek
Beni ayran da uyutmuyor kendine kendime uyuyorum ben
O zaman sporu ve sağlıklı beslenmeyi ihmal etmiyoruz
Aklına bişey bırakma ne canın çekiyorsa ye makarna vs.
bişiyim yok kuzum sadece uykusuzluk ve yorgunlukNeyin var Ayşe cim
bişiyim yok kuzum sadece uykusuzluk ve yorgunluk
daha öncesinde benim elimde kalcaksınızAl sana da.Bİ de banaaa. Bi de sara yaaaa. Topumuzu allah top gibi eder böyle yersek
daha öncesinde benim elimde kalcaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?