Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sanki fazla yedim gibi de hissediyorum sizin menüleri görünce :)

Hehe olabilir öyle
Aslında bazı sitelerden kalori ihtiyacını öğrenip günlük kalori ihtiyacından 400 kalori az yersen kilo veriyorsun zaten
Tabi protein, karbon ve sebze-meyve dengesini koruyarak

@Antepia27 kuzum bi gittin pir gittin tatilde bitti niye gelmiyorsun neler yapıyorsun diyet yapmıyorsan bile sohbete gel kendinden haber ver gizli gizli okuyup gitme Cascade_ yakalıyor bak kaçamıyorsun

Cascade_ herkesi yakalar gözünden kimse kaçamıyor

Menu yazayım. . Yazmasına da. Akşam ki misafirlikte sacmaladim. Ama tabi. Borek pogacà ya neyin dokunmadim. Masada ki herkes benden siskoydu. Herkes çok yedi ben de yedim cislardan ama az yedim tabi yemesem iyidi

1 günde yapılan kaçamak çok tehlikeli değil o kaçamağı tehlikeli hale getiren ertesi gün de aynı şeyleri yapmak
Bugün kaçamak yaptın tamam pişman olmak yerine ertesi gün onu dengele, eğer fazlaysa kaçamağın 2 gün üst üste dengele
Dengelemek nasıl protein ve sebze-meyve ağırlıklı beslenerek

Beni ne çay ne kahve etkilemiyor, ama ayran iyi uykumu getiriyormuş onu farkettim

Beni ayran da uyutmuyor kendine kendime uyuyorum ben

Ayyy kafam acıdı
Yaz gelmeden o gobekler simitler bizi terketmeli.

O zaman sporu ve sağlıklı beslenmeyi ihmal etmiyoruz

Diyete iki hafta ara verdik diyetisyenimle bu yüzden serbestim pazartesiden itibaren yeniden başlıyoruz

Aklına bişey bırakma ne canın çekiyorsa ye makarna vs.

Bu alıntıları dün telde yapmıştım şimdi cevaplarını vereyim

Kızlar instagramda 4 sayfa spor etkinliği yapıyor 3 haftalık hergün bir video paylasiyorlar
Bugün başladım bende 4 hareket yapmış oluyorsun bugün kol gunuydu dumbel ile calistim kolum şuan ağrıyor

Hangi sayfa belki ben de yaparım?

Kizlar ben tatli birseyler istedigimde bitane sakiz ciyniyorum Falim sakizi o anlik tatli istegimi kesiyor. bunun zarari yoktur diye menuye yazmiyorum.

Zararı yoktur
Sakız genelde acıktırır o yüzden tavsiye edilmez ama seni tok tutuyorsa sıkıntı yok
Sakız şekersiz sakız değil mi?
Şekerli ve aromalıysa sıkıntılı

Ona bende başlamıştım ama evde dumbel su şişesi uygun bişey bulamadım devam etmedim sonra da güzel bi etkinlik

Yarım litrelik su şişeleri dambıl yerine gayet kullanışlı oluyor.
2 tane su şişesi alsan tamamdır
Benim dambılım o su şişeleriydi
Şimdi var tabi de 1.5 ay su şişesi kullandımdı

Spor yapmaliyim ama yerimden kalkamiyorum kizlar bir gaza getirn beni

Spor yaparsan kasların güçlenir
Güçlenen kaslar da kilo verirken erimez
Kaslar erimezse eriyen yağ olur

O zaman bitirince daha yapma
Netten günlük kalori ihtiyacını bak
Ve yediklerin yaptığın sporlarla da kalori ihtiyacından 400-500 kalori daha az ye oldu bitti
Zaten kilo verimin hızlanır
Tabi kalori açığı yaratırken denge de önemli
Sen bu 7de 7 diyetiyle sadece yağ kütlenden kaybetmiyorsun kas kütlenden de kaybediyorsun

Evet az yedim . Ama pilav çok yemiş olabilrm ama olsun bulgur dan zarar.olmaz pek ekmek yemedim

Bulgur su toplar, toplanan su ödem yapar, ödem de tartıda artı olarak geri döner.
3 kaşık bulgur 1 dilim ekmek demek karbon olarak

Öyle yapıyorum canım bugün lahmacun yarın biber dolması unuttuğum bişey kaldımı bi düşüneyim

Günaydın kızlar.dün akşam arkadaşlarımızla dışarı yemeğe çıktık.cuma akşamları dışarı günü yaptık.bu yüzden gün içini hafif tuttum

Sabah: tb ekmeğine hindi fümeli kaşarlı tost
Öğle:chialı yoğurt,1ceviz
Ara:1 elma,çok az çekirdek ,2kuru erik
Ara:1 kurabiye
Akşm: tavuk çökertme,salata,1dlm ekmek
3 çatal kadar pasta
2lt su,spor yok
Haftasonu dikkat ederek telafi edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…