Öyle yapma . Vur kafanı düz duvara..Bende bugün iki tane peynirli poğaça yidim
Beni ne çay ne kahve etkilemiyor, ama ayran iyi uykumu getiriyormuş onu farkettimBenimde hiç uykum yok niyeyse demli çay içtim ondanmı oldu acaba
Al sana da.Bende bir acikma hissediyorum bir meyve keser beni.
Bugün bende bir poğaça yedim...
Teşekkürler canımTebrikler
Bende bugün tarhana çorbası, lahmacun ve salata yaptım. Sadece salata yedim, onuda ayak üstü.Bende bugün iki tane peynirli poğaça yidim
Ayyy kafam acıdıAl sana da.Bİ de banaaa. Bi de sara yaaaa. Topumuzu allah top gibi eder böyle yersek
Beni ne çay ne kahve etkilemiyor, ama ayran iyi uykumu getiriyormuş onu farkettim
Al sana da.Bİ de banaaa. Bi de sara yaaaa. Topumuzu allah top gibi eder böyle yersek
Bende bugün tarhana çorbası, lahmacun ve salata yaptım. Sadece salata yedim, onuda ayak üstü.
Ya aynen . 38 beden siparis ettim hususı . Ha böyle de girerim içine ama rahat değil . Göbek kalça firtioooo. Şöyle rahatca içinde salınmak istiomAyyy kafam acıdı
Yaz gelmeden o gobekler simitler bizi terketmeli.
Afiyet olsun doyurucu menüMenum
Sabah ılık limonlu su. 1 lokma çörek attım ağzıma
13.00
Eki Görüntüle 2233983 evet surdaki revani parcaşı yedim recel almayınca tabağa
Aksam 17.30
Bi tabak dolusu k.fasulye . Yarım tabak kadar bulgur pilavı . Limonlü Maden suyu .turşu .
20.00 -23.00 arası yarım dilim kadayıfli muhallebi 2 cigkofte yarım kadar kuru dolma çay
su iyi spor yok malesef
Teşekkür ederim canım
Serbestim derken . Hedef kilona geldin mi. Ben kafadan 4 Kilo vermeliyim. Çok pis taktım ya. Güneşli günler gelio. Artık saklanmio fazlaliklarKahve benide etkilemez ama bu gece çay etkiledi sanırım
Allah korusun kız hadi ben serbestim diye yedim sen niye yedin
Afiyet olsun canım bende yarın lahmacun düşünüyorum
O kıyafetler yine oluyor da dapdar oluyor sağdan soldan pirtliyor.Ya aynen . 38 beden siparis ettim hususı . Ha böyle de girerim içine ama rahat değil . Göbek kalça firtioooo. Şöyle rahatca içinde salınmak istiom
Valla o tabağı tam bitiremedim. Belki abartılı bile olabilir menu ama.bilen bilir beni. Ben yemediklerimle Kilo veriorum yani. Her zman yedigimden yiyebileceimden az yersem gidiyor kilolarAfiyet olsun doyurucu menü
Senin guncelin benim hedefim.O kıyafetler yine oluyor da dapdar oluyor sağdan soldan pirtliyor.
Tebrikler:) önemli olan kararı bilmek zaten ne güzelValla o tabağı tam bitiremedim. Belki abartılı bile olabilir menu ama.bilen bilir beni. Ben yemediklerimle Kilo veriorum yani. Her zman yedigimden yiyebileceimden az yersem gidiyor kilolar
Canım benim de boyum uzun değil 55 ideal oluyor bana 1.57 boyum.Senin guncelin benim hedefim.gerçi senin boy orantina göre senin de portleyebilr evet .
Serbestim derken . Hedef kilona geldin mi. Ben kafadan 4 Kilo vermeliyim. Çok pis taktım ya. Güneşli günler gelio. Artık saklanmio fazlaliklar
Oh maşallah iyi dinlenmeler ablacımBen burdayım, misafirim vardı yolladım. Evi tekrar temizledim, şimdi ayranımı içtim oturdum. Biraz sonra göz kapaklarım ağırlaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?