Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam herkese ben bugün çok güzel bir gün geçirdim doğum günümdü ve eşim sürprizlerle dolu bir gün planlamış eve daha yeni geldik size bakıp kaçacam hemen
Yaşasın sürpriz doğum günü yaşatan kocalar...sayilari artsın eksilmesin.
Saracim sağlıklı huzurlu sürprizlerle dolu güzel bir ömrün olsun canım. Nice yıllara inşallah.

Ekledim

Madem çok basit 150 puan verdim sporuna
Liste içi dışı farketmez spor yapıyon mu evet
Belki spor yaptığını gören birine ilham olacaksın ne biliyon belki biri senle sporla yarışacak
50 ver istersen :))
Olabilir iyi fikir bak :)
Belki İlham olur

Teşekkürler canım
Birşey değil

Canım ye ama akşam tercih etme en azından. Bulgur ödem yapıyor sonra o ödemi atmak için uğraş dur. Diyet boyunca mecbur olmadıkça yemiyorum ben. Korumaya geçeyim hiç affetmem ama...
Valla bu sefer hak verdim şiştim yaa
Gitmiyo kardeşim
Acaip sinirlendim
Ama yarın da yemek zorundayım ya nie dieceksin benimki yapıyo hep yemeği
Zaten evde iki kişiyiz
Ne dicem
Yorulmuşsun yapmışsın ama ben yemicem diyemem anlıyor musun
Yemekleri ben yapsam neyse
Ben haftada bir anca yemek yapıyorumdur düşün yani
Ki yapsam bile hep diyet tarzı yapamam ki
Hangi evde pilav pişmez
Mecburum anladın mı
Ölçüsünü az yapsam da sonuçta yine yapmam gerekecek
Düşünsene sen erkeksin nohutu sütlaç ı vb yap
Ben de senin karşına geçip
Ay canım ya ben diyetteyim byeeeee diyim
İmkanı yok
Biraz dikkat ettiğimi biliyo ama o kadar emek vermiş erkek olarak hiç yemesem olmaz
Tek kilo sebebim bu değil ama işte böyle

en korktuğum şey o benimde :/ tatlıyı hatırlamamaya çalış
Az kaldı yatıcam bi saate
Yemedim şükür

Sen de sağol
Şuan resmen yıprandım 2 ekler pasta 500 kaloriymiş e ben 45 dk spor yapıyorum 500 kalori gitmiyorki minicik 2 ekler yaa off keşke yeneseydim
Evet ya sorma sorma
Çok gerginim bugün ben de

Selam herkese ben bugün çok güzel bir gün geçirdim doğum günümdü ve eşim sürprizlerle dolu bir gün planlamış eve daha yeni geldik size bakıp kaçacam hemen
Doğum günün kutlu olsun
Bravo eşine
Kaça girdin :))

Haklısın ayıp olur. Buna başka çözüm bulman lazım. Kendimi senin yerine koyuyorum öncelikle porsiyonlarimi kucultmeyi denerdim. Bir başka çözüm de eşimi karşima alip konuşur hatta dertleşirdim. Kilo vermeyi çok istiyorum. Ben elimden geleni yapacağım sen de bu konuda bana yardımcı olur musun derdim. Kendim diyete başlamadan eşimle konuştum bana maddi manevi her türlü desteği vermeye söz verdi. Benden de sağlıklı beslenmem hasta olmamam konusunda söz aldı. Biz de iki kişiyiz evde...İstersen bir orta yol bulabilirsin bence. Birazcık da senin böylesi işine geliyor gibi. Ben bu konuda kendime karşı biraz katiyim...Hedefim var beni bu hedeften uzaklaştıran her ne varsa onu bir şekilde halletmem lazım. Yoksa boş hayallerle niye vakit kaybedeyim di mi canım...anam ne yazmışım... Senin de hayallerin gerçek olsun diye

Teşekkürler ağzına sağlık
O tip şeyler yapmaya çalışayım
Haftada iki gün de ben sebze yemeği yaparım sadece onu yeriz
Eşimle biraz konuşurum

Senin erkek çocukların vardı sanırım
Şehir dışında mı okuyorlar ?

KIZLAR TElefonun ekranı kırıldı benim off giremedim bütün gün azıcık ucundan zor bela yazabiliyorım herkese tek tek teşekkür edemedim 1. Arkadasımı kutluyorumm eksilerimizin devamını diliyorum yarın telefonla ilgili bi çözüm bulurum umarım
Bugün brokoli günümdü çok açım ama iyiyim yaklaşık 2 saat yürüyüş yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…