- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
25 kilonun ne kadarını geri aldınBizler hatayı nerde yapıyoruz Kiloları verince ve birazda koruma yapınca hemen eski yeme düzenine dönüyoruz Bilmeliyizki bundan sonra hep böyle olmalı aynı şeyleri yaşamamak için zamanında 25 kilo vermiş biri olarak
Limonlu su içiyorum, daha kahvaltı yapmadım, ev ahalisi yatıyorPazar gününüz nasıl geçiyor hanımlar kaçamak yapmayın kaçamak sadece bana serbest ona göre
Iyi yapmışsın, nerdeyse yari yarıya fark var.gezegenfeza Ben kilomu uzun yıllar korudum 85 ten 60 a düşmüştüm sonra tedaviler girince aynı kiloya tekrar geldim tekrar verirken hamile kaldım herkes doğumdan sonra kilo verirken yavaş yaş aldım en son kilom 113 tü hemen diyete başladım çünkü çok panik oldum
Ben bu aralar yine depreyona girecem galiba kendimi hiç begenmiyorum
Üzüldüm ya
Acaip zor geliyordur şimdi
Bizler hatayı nerde yapıyoruz Kiloları verince ve birazda koruma yapınca hemen eski yeme düzenine dönüyoruz Bilmeliyizki bundan sonra hep böyle olmalı aynı şeyleri yaşamamak için zamanında 25 kilo vermiş biri olarak
Pazar gününüz nasıl geçiyor hanımlar kaçamak yapmayın kaçamak sadece bana serbest ona göre
Aynengezegenfeza canım en doğrusu yaparsın bende öyle yapacağım benim diyetisyende gitti ne yapacağım bilmiyorum aslında listeler birbirine çok benziyor
Aynen danslı manslı birler gibi yiyorsun hop oynatıyor seniBirincilikten sora çikitoplar iyi gelmiştir
. Ben adını çok beğendimDiyetisyenin tarifi
Tadida mükemmel, normalde oturup 10 tanesini yerdimde 2 ile yetinmek zorundayım
Olur öyle şeyler
Genel Sorunlar bunlar
tmm tarifini bekliyorum, cikotopmu yoksaTatlı tarifi
Evettmm tarifini bekliyorum, cikotopmu yoksa
Yapmadım canım ama heran aklım kayabilirPazar gününüz nasıl geçiyor hanımlar kaçamak yapmayın kaçamak sadece bana serbest ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?