Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

iyi akşamlar kızlarrr

sabah-öğlen 12.30
2 küçük yumurtadan pulbiberli omlet (içinde 4 yk kinoa, 3 dilim füme et, mozzarella vardı. omletin 4/5 ini yedim)
1/2 domates, 1 küçük kırmızı kapya biber
9 fındık

aralarda 2 kupa oolong çayı

akşam 19.00
1 tabak yumurtalı karışık ot kavurması
2 kepçe ezogelin çorbası
3 ince dilim turp
4 yk ev yoğurdu

yatana kadar 2 lt su
az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı

20 dk leslie aeben Wydra

Bugünkü menüm
Kahvaltı
2 adet paçanga (yememeliydim dayanamadım)
Domates

Öğlen
Yoğurtlu müsli

Su 2 lt
5 bardak yeşil çay
15 dk kardiyo
15 dk ip atlama

5 bardak yeşil çay fazla gibi değil mi sanki. Bağırsakları çok yormamak gerek. Günde 2 öneriyorlar, gerisini sıcak suya tarçın kabuğu, karanfil filan atarak içebilirsin değişiklik olur hem.

Gözüme sokucan menüyü

Bugünde biber dolması yidim diyette en çok özlediğim yemektir kendisi ama itiraf etmeliyim midem bayağı küçülmüş istesemde fazla yiyemedim buda iyi bişey yarından itibaren menü yazacam ama asıl diyete Çarşamba günü başlıyorum çünlü diyetisyen randevum o zaman o gün listemi alıp start verecem

Aaaaa kaçak geri dönmüş hoşgeldin canım nasılsın neler yapıyorsun kaç kilosun

Evet abla :) iyiyim iş güç çalışıyorum kilo aldim moralim bozuk 58 le mezun olmustum sabah tam kiloma bakicam 65 65 falan olmusumdur gecen zaman bana yaramadi koruyamadim

Hosgeldin vampirellacim nasilsiinn

Ozledim sizii valla kilo yüzünden moraller bozuk onun disinda cok şükür :) sen nasılsınnn

Iyi aksamlar kizlar bugun sabah 2 haslanmis yumurta 3 yesil zeytin 2 siyah zeytin 1 dilim ekmek, 2 bardak cay

Ara
1 bardak kahve

Aksam
1 tabak şey yazamicam annemlerdeydik bugun

Birazdanda cay icecegim findik var yerim bi kac tane

Su 1 bucuk anca ictim

Sabah kalori olarak yoğun ama sağlıklı şeylerden oluşmuş. Öğle ve akşam yormamışsın kendini günlük kalorin göz kararı hesaplarsam 700-800 kaloriden az görünüyor tabi Bitter çikolata miktarını bilmiyorum.

Iyiyim çok şükür :)
Benim menümün benzeri olmuş :) Yalnız kalori fazla çıkıyor benimkinden biliyorum. Görünürde az ama kaloride fazla yiyecekler
Aynen öyle.
Haftasonu olunca böyle oldu ama abartmadan yedim azar azar
Canım senin menün de abartılı değil bence.
Sınırı bildikten sonra.
Menü çok güzel ama akşam yemeği yok doyduysan sorun yok.

4 kare bitter
Bana kalsa bütün yerim
Sıkıyorum kendimi
Kaloriyi hesaplamadım
Dediğin gibi az zaten
Bu sefer sağlıklı oldu

Iyiyim çok şükür :)

Canım senin menün de abartılı değil bence.
Sınırı bildikten sonra.

Aynen öyle. Kalori diyeti yapıyorum ben günlük 800 kalori. Normalde zaten menülerimiz 1200 ü aşmamış ama yine de fazla aşmamak iyidir :) Ben boyuma ve vereceğim kilo az olduğu için bu kalori limitini belirledim.

Sağlık olsun canım tek sorun kilo olsun burada veririz beraber artık hep gelecekmisin öylesinemi uğradın

Ne güzel hesaplı gidiyorsun.
Ben hesaplamiyorum ama miktarları azalttım, ekmeği azalttım tatlıyı da.

Sağol
Kahvaltıyı saat 14:30 da yaptım
6 saat olmak üzere
Açım aslında ama hazır eşim yemek yemiyorken ben de yemicem

4 kare bitter
Bana kalsa bütün yerim
Sıkıyorum kendimi
Kaloriyi hesaplamadım
Dediğin gibi az zaten
Bu sefer sağlıklı oldu
Öğlen ben markete gitmiştim tabi huydur abur cuburlara baktım en masum bu kare çikolatalar. Sütlü ve bitter aldım geldiğimde direk abur cubur öğütücüsü kilo kaygısı hayatta olmayan kardeşime teslim ettim bir daha artık o çikolatalardan haber alamam iyi koruyor ve iyi götürüyor kendisi Tedbir şart en azından alarak nefsimi doyurdum diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…