Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne güzel hesaplı gidiyorsun.
Ben hesaplamiyorum ama miktarları azalttım, ekmeği azalttım tatlıyı da.
Ben siteden hesaplıyorum. Buraya menüyü yazarken oraya da yaklaşık olarak değerleri giriyorum. Bir süre sonra zaten hangisi kaç kalori aklından hesaplamaya başlıyorsun. Mesela bir simit 254 kalori, yumurta 80, muz 100 gibi ..

Kardeşinin yemesi iyi olmuş :)
Evet ya sıka sıka bir hâl olduk
Şuan iki sütlaç yeme potansiyelim var
Bi porsiyon biftek ya da dürüm falan ahhh ama dur diyorum kendime dur
Bugün çok emek verdim dayanmalıyım

Kardeşinin yemesi iyi olmuş :)
Evet ya sıka sıka bir hâl olduk
Şuan iki sütlaç yeme potansiyelim var
Bi porsiyon biftek ya da dürüm falan ahhh ama dur diyorum kendime dur
Bugün çok emek verdim dayanmalıyım

Çok sıkma kendini bu uzun süreçli bir maraton. Kalori diyetini o yüzden yapıyorum. Mesela toplam kalori içerisine canımın istediği bir şeyi ekliyorum. Yoksa diyet bitince o istek ve arzular yol, su elektrik ve köprü olarak dönüyor

Kafamı kırmasalar ben de kalori hesaplıcam ama çikolatanın kalorisi fazla ekmek fazla vb deniliyor
1.000 küsür kalori alan biri komple çikolata yese de bişey olmaz bence ama boşver yapmıcam o hesabı
Hem gıda içeriğine baksan kalori diyetinin ne anlamı var
Bu benim değişmez görüşüm ama tepkiler olacağından yapmıcam

Kalori hesabı zaten yaklaşık değerler hep. Örneğin evde yaptığın yağını tuzunu kendin ayarladğın bir börek ile hazır aynı değil. Ya da sen diyet mantığı ile yapmışsındır yemeği orada yazan kalori ölçü olmaz. Benim kontrollü olmamı sağladığı için bu yöntemi kullanıyorum. Daha öncede diyet grubunda bu yöntemle devam etmiş ve mezun olmuştum. Şimdi tekrar başladım. Başlarda çok zorlandım bu gruptayken. O kalori miktarına düşmek her gün düzenlemek kolay olmadı. Şimdi şimdi biraz uymaya başladım. Şu an midemde hafiflik var bu işte doğru yolda olduğumu gösteriyor inşallah devamı gelecek.

Aynen
Hazır -ev yapımı farkediyor baya kalori
Doğru yoldasın o zaman

Aynen
Hazır -ev yapımı farkediyor baya kalori
Doğru yoldasın o zaman
Geçen hafta tunik siparişim gelmişti denedim göbek çıktı çok gıcık göründü. Bugün denedim göbek inmiş kardeşime de gösterdim içine mi çektin dedi Tabii hala var göbeğim ama o geçen haftaki ile alakası yok. Azar azar gidiyor.

Bizdeui ozledikkk ah kilo yokmu kilo.. bizimde basimiz onla derte bi bilsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…