Ben siteden hesaplıyorum. Buraya menüyü yazarken oraya da yaklaşık olarak değerleri giriyorum. Bir süre sonra zaten hangisi kaç kalori aklından hesaplamaya başlıyorsun. Mesela bir simit 254 kalori, yumurta 80, muz 100 gibi ..Ne güzel hesaplı gidiyorsun.
Ben hesaplamiyorum ama miktarları azalttım, ekmeği azalttım tatlıyı da.
Kardeşinin yemesi iyi olmuş :)Öğlen ben markete gitmiştim tabi huydur abur cuburlara baktım en masum bu kare çikolatalar. Sütlü ve bitter aldım geldiğimde direk abur cubur öğütücüsü kilo kaygısı hayatta olmayan kardeşime teslim ettim bir daha artık o çikolatalardan haber alamam iyi koruyor ve iyi götürüyor kendisiTedbir şart en azından alarak nefsimi doyurdum diyorum
Geç başlamışsın cnm o yüzden açlık az hissedersin belki :)Sağol
Kahvaltıyı saat 14:30 da yaptım
6 saat olmak üzere
Açım aslında ama hazır eşim yemek yemiyorken ben de yemicem
Kardeşinin yemesi iyi olmuş :)
Evet ya sıka sıka bir hâl olduk
Şuan iki sütlaç yeme potansiyelim var
Bi porsiyon biftek ya da dürüm falan ahhh ama dur diyorum kendime dur
Bugün çok emek verdim dayanmalıyım
Kafamı kırmasalar ben de kalori hesaplıcam ama çikolatanın kalorisi fazla ekmek fazla vb deniliyorBen siteden hesaplıyorum. Buraya menüyü yazarken oraya da yaklaşık olarak değerleri giriyorum. Bir süre sonra zaten hangisi kaç kalori aklından hesaplamaya başlıyorsun. Mesela bir simit 254 kalori, yumurta 80, muz 100 gibi ..
yarın tartıl ve hemen başla o zaman vampirim. yoksa daha kötü olur.
Sağlık olsun canım tek sorun kilo olsun burada veririz beraber artık hep gelecekmisin öylesinemi uğradın
Ben de tam o konuya değinmiştim :)Çok sıkma kendini bu uzun süreçli bir maraton. Kalori diyetini o yüzden yapıyorum. Mesela toplam kalori içerisine canımın istediği bir şeyi ekliyorum. Yoksa diyet bitince o istek ve arzular yol, su elektrik ve köprü olarak dönüyor
Geç başlamışsın cnm o yüzden açlık az hissedersin belki :)
Hemen listeye giremem sizi mağdur etmemek adina zateen ama kac ay oldu acana ben mezun olalı hatırlayamıyorum bile :)kilo alınırsa 6 ay bekleniyor
alınmazsa hemen grebiliyor.
gel kuşum gel
Nasılsın abla :)gel kuşum gel
eylülde mezun olmuşsun, nisan gibi anca süren doluyoırGelsem iyi olur bi sorumluluk hissederim yarin baslamayi düşünüyorum dikkat etmeye ama hemen adapte olamam o süreç çok önemli
iyiyim hamdolsun kuzum sen nasılsınNasılsın abla :)
Kafamı kırmasalar ben de kalori hesaplıcam ama çikolatanın kalorisi fazla ekmek fazla vb deniliyor
1.000 küsür kalori alan biri komple çikolata yese de bişey olmaz bence ama boşver yapmıcam o hesabı
Hem gıda içeriğine baksan kalori diyetinin ne anlamı var
Bu benim değişmez görüşüm ama tepkiler olacağından yapmıcam
AynenKalori hesabı zaten yaklaşık değerler hep. Örneğin evde yaptığın yağını tuzunu kendin ayarladğın bir börek ile hazır aynı değil. Ya da sen diyet mantığı ile yapmışsındır yemeği orada yazan kalori ölçü olmaz. Benim kontrollü olmamı sağladığı için bu yöntemi kullanıyorum. Daha öncede diyet grubunda bu yöntemle devam etmiş ve mezun olmuştum. Şimdi tekrar başladım. Başlarda çok zorlandım bu gruptayken. O kalori miktarına düşmek her gün düzenlemek kolay olmadı. Şimdi şimdi biraz uymaya başladım. Şu an midemde hafiflik var bu işte doğru yolda olduğumu gösteriyor inşallah devamı gelecek.
eylülde mezun olmuşsun, nisan gibi anca süren doluyoır
iyiyim hamdolsun kuzum sen nasılsın
Azcik küçücükYaptınmı merak ettim
Akşam yemeği nerde canım
Aaaaa kaçak geri dönmüş hoşgeldin canımnasılsın neler yapıyorsun kaç kilosun
Geçen hafta tunik siparişim gelmişti denedim göbek çıktı çok gıcık göründü. Bugün denedim göbek inmiş kardeşime de gösterdim içine mi çektin dediAynen
Hazır -ev yapımı farkediyor baya kalori
Doğru yoldasın o zaman
Bizdeui ozledikkkEvet abla :) iyiyim iş güç çalışıyorum kilo aldim moralim bozuk58 le mezun olmustum sabah tam kiloma bakicam 65 65 falan olmusumdur gecen zaman bana yaramadi koruyamadim
Ozledim sizii valla kilo yüzünden moraller bozuk onun disinda cok şükür :) sen nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?