Gelsem iyi olur bi sorumluluk hissederim yarin baslamayi düşünüyorum dikkat etmeye ama hemen adapte olamam o süreç çok önemli
Bizdeui ozledikkkah kilo yokmu kilo.. bizimde basimiz onla derte bi bilsen
Yarım dilim bile değildi servis için hazirlarken tadına baktım akşam yemeği yemedim :)
Kendimi tok hissettiğim zaman yemiyorum canımda bişey istemiyo ablam yani sonrasında açlık krizi olmuyoYaptınmı merak ettim
Akşam yemeği nerde canım
Aaaaa kaçak geri dönmüş hoşgeldin canımnasılsın neler yapıyorsun kaç kilosun
Bi tanıdığım böyle çok güzel kilo verdi bende onun izinden yürüyorum5 bardak yeşil çay fazla gibi değil mi sanki. Bağırsakları çok yormamak gerek. Günde 2 öneriyorlar, gerisini sıcak suya tarçın kabuğu, karanfil filan atarak içebilirsin değişiklik olur hem.
Bizdeui ozledikkkah kilo yokmu kilo.. bizimde basimiz onla derte bi bilsen
Gel canım menünü paylaş sohbete katıl bu senin adapte olmanı kolaylaştırır zaten çok fazla almamışsın 7 8 kiloyu iki ayda verirsin
Kendimi tok hissettiğim zaman yemiyorum canımda bişey istemiyo ablam yani sonrasında açlık krizi olmuyo
Sen kac kilosun simdi 4 aylik yoklugumda neler yaptin :)
Evet abla cok degil ama insan stres oluyor bi alışsam olur tabi :)yarindan itibaren gelip menu yazmaya baslayim ki cabuk alisayim dedigin gibi
Gider tabi evetGeçen hafta tunik siparişim gelmişti denedim göbek çıktı çok gıcık göründü. Bugün denedim göbek inmiş kardeşime de gösterdim içine mi çektin dediTabii hala var göbeğim ama o geçen haftaki ile alakası yok. Azar azar gidiyor.
Abla ben geldim .tam gaz. Basladim. .bugün yuruyuse spor salonuna bile gittm. Yapma allansen ne zor geldin 90 lara. Elinden gitmesine izin vermeCanlarım etiketlemisiniz çok teşekkürler nasılsın iyimisiniz diyet olarak pek iyi değilim onun dışında herşey yolunda çok sukur siz nasılsınız
@aebenvorones @60kiloyum
İyi doğdun canmAmin canım teşekkür ederim
Mezun oldum benSen kac kilosun simdi 4 aylik yoklugumda neler yaptin :)
Evet abla cok degil ama insan stres oluyor bi alışsam olur tabi :)yarindan itibaren gelip menu yazmaya baslayim ki cabuk alisayim dedigin gibi
Ay bi an gozlerim portladi yerindennBenim başım belada değil kilolarla ben kilolarımı seviyorum dermişimyalan yalaaaaaan en büyük yalan kilo sevilirmi ya
Ay bi an gozlerim portladi yerindenn
Ben 70 kiloya kadarki kilolarimi seviyorum ondan sonrakilerinden nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?