Geçmiş olsun aprilkızlar merhaba acillerdeyim 2 gündür böbrek taşı varmış mahvoldum doğrulamıyorum bile dünden beri yediğim serümün haddi hesabı yok
Seni biliyorum ve tahmin ettimde o yüzden dün menüden muaf tuttum seni
kızlar merhaba acillerdeyim 2 gündür böbrek taşı varmış mahvoldum doğrulamıyorum bile dünden beri yediğim serümün haddi hesabı yok
Saram geçmişte annenin hasta oldugunu okudum , geçmiş olsun, rabbım kimseyi korktuguna ugratmasın .Canım dün ne yediğim belliydi ne yemediğim o yüzden menü bildirmedim ortada bildirecek menü yoktu yani bugün yazmaya çalışırım
Saram geçmişte annenin hasta oldugunu okudum , geçmiş olsun, rabbım kimseyi korktuguna ugratmasın .
Rabbımdan gelene hamdederiz , hakkımızda hayırlısı ne onu rabbım bilir . Kün feye kün ...
Rabbım şifasını versin inşallah tüm hastalarımızın ...
Ay çok güzel maşallah. Ben de naçizane biraz okudum ama ıcraat yok işte. Diyetisyene de gitmeyi düşündüm ama çarşı evime baya uzakta. Çocuğumu da bırakacak kimsem yok. Bahara kadar biraz erteledim. Burada sizlerin de yardimiyla yapabilirim inşallah.Uzmanlık alanım değil de diyetisyene gitmek istemedim kurtaladayım kilo vermeye başlacağım diye diyetisyenlikle ilgili kitaplar ve makaleler okudum. O yüzden bilgiliyim kiloyu sağlıklı vermek istediğim için
Doldur doldur
yanlış hesaplamışım düzelttim olabilir böyle şeyler o yüzden yayınlıyom yanlışları düzeltin diye
Hakettin
O zaman sabah ve akşamda karbonu az tut öğlen de ye sabah ve akşam da proteine ağırlık ver sadece proteine de sebzeye de ağırlık ver dengeyi kurmuş olursun
Kalori açığı yarattığın kesin
Ancak protini kilona göre almaya gayret et kas dokusu için gerekli
Bol karbonlu bir menü olmuş
Nerdeyse her menüye yazıyorum yahu bunu
Bu grup karbonla imtihan oluyor resmen
Bu gün karbonsuz ye proteini bol yiyeceklere yönel
Haftada iki kere yoğurt kürü yapılabilir
1 kase yoğurt 1 çk zencefil 1 çk zerdeçal 1 çk tarçın 1 çk pulbiberle yenir.
Bir de boool su içmek
Akşamına da salata ekleseydin iyiydi.
Bir de çorbalar karbonlu kabul edildiğinden karbonu bol olmuş oldu.
Bu gün daha az miktarda karbon olursan dünü dengelemiş olursun
Miktarlara bakmalısın
Kilo vermek için ne kadar yediğin de önemli
Az ye ama ara öğün ekle
Ayrıca miktarları belirtmelisin ki düzgünce yorumlayalım
Klasik porsiyonlara göre yorumladım ama az veya fazlası yorumu etkileyebilir
Ah ah senin şu çay saati en azından 1 saat daha erken oldu gibi ha
Bugün çay saati yapma ve bu menü gibi bir menü tercih edersen dünün çay saatinde olan dengesizliği düzeltirsin
Çay saatini saymazsak dengeli bir menü
Seni biliyorum ve tahmin ettimde o yüzden dün menüden muaf tuttum seni
Çok çok geçmiş olsun saracim.Rabbim şifalar versin. En kısa zamanda ameliyatini olur da kurtulur inşallah. Rabbim yardımcınız olsun. Sana da sabırlar versin.Merhaba kızlar mesajlarınızı gördüm fakat tek tek alıntılıyamadım hepiniz çok sağolun iyi dilekleriniz için merak etmişsiniz sağolun ne yazıkki haberler iyi değil sonuçlar kanseri gösteriyor en kısa sürede ameliyat olması gerek annemin beynim durmuş durumda ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilmiyorum sadece dua istiyorum sizden dua edin anneme bişey olmasın
EvetAaa doğru ablacım yurt dişindaydin dimi
Ayy çok geçmiş olsun canım. Çok zordur böbrek taşı.kızlar merhaba acillerdeyim 2 gündür böbrek taşı varmış mahvoldum doğrulamıyorum bile dünden beri yediğim serümün haddi hesabı yok
benim çarşamba sporum yok canım
aman sakın gezoma oha deme. O konuda hassasdır
Çok çok geçmiş olsun saracim.Rabbim şifalar versin. En kısa zamanda ameliyatini olur da kurtulur inşallah. Rabbim yardımcınız olsun. Sana da sabırlar versin.
Geçmiş olsun canımkızlar merhaba acillerdeyim 2 gündür böbrek taşı varmış mahvoldum doğrulamıyorum bile dünden beri yediğim serümün haddi hesabı yok
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin kurtarın senikızlar merhaba acillerdeyim 2 gündür böbrek taşı varmış mahvoldum doğrulamıyorum bile dünden beri yediğim serümün haddi hesabı yok
Herşey Allah tan canım teslim olmamız lazım iyi düşün iyi olucak inşallahAmin canım sağolasın
Ne güzelhemde nasıl
30 sene olacak ağzı bozuk aileyle yaşadım, şükür temiz kaldım
çok geçmiş olsun canımkızlar merhaba acillerdeyim 2 gündür böbrek taşı varmış mahvoldum doğrulamıyorum bile dünden beri yediğim serümün haddi hesabı yok
Teşekkür ederim canımDoğum günün kutlu olsun canım
simiti ben de çok seviyorum ve yarımla duramıyorum o ayrıDöverim ulen seni
teşekkür ederim canımAaa doğum günün kutlu olsun canım.
geçmiş olsun.çok kötü bir ağrısı oluyor eşimde de var oradan biliyorumkızlar merhaba acillerdeyim 2 gündür böbrek taşı varmış mahvoldum doğrulamıyorum bile dünden beri yediğim serümün haddi hesabı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?