Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım dün ne yediğim belliydi ne yemediğim o yüzden menü bildirmedim ortada bildirecek menü yoktu yani bugün yazmaya çalışırım
Saram geçmişte annenin hasta oldugunu okudum , geçmiş olsun, rabbım kimseyi korktuguna ugratmasın .
Rabbımdan gelene hamdederiz , hakkımızda hayırlısı ne onu rabbım bilir . Kün feye kün ...
Rabbım şifasını versin inşallah tüm hastalarımızın ...

Amenna canım Allah tan gelene razıyız ama insanız beşeriz niye biz demiyorum desemde yalan olur yinede Allah ımdan Şafi ismi hürmetine şifa istiyorum annem için ve tüm hastalar için

İyi dileklerin için teşekkür ederim canım

Ay çok güzel maşallah. Ben de naçizane biraz okudum ama ıcraat yok işte. Diyetisyene de gitmeyi düşündüm ama çarşı evime baya uzakta. Çocuğumu da bırakacak kimsem yok. Bahara kadar biraz erteledim. Burada sizlerin de yardimiyla yapabilirim inşallah.

Çok çok geçmiş olsun saracim.Rabbim şifalar versin. En kısa zamanda ameliyatini olur da kurtulur inşallah. Rabbim yardımcınız olsun. Sana da sabırlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…