Vücudun bi tepkisi Vs. Diyen var. Duraklama olurmuş. Pes etme. Evet sıkıcı bişi oluyo yeri gelio insan ne var ne yok yicem işte Die ınada binio. Ama bak o giyemedidgin kıyafetlerini ya da sıkı gelen leri düşün . Yersen yazın hiç giremicen. Değer mi. Pisman olursun. Gelecek cuma daha iyi olacak insallah arti cikmadigin sürece bence çok seeeyy yapmagünaydın kızlar bende S Sade01 gibi düşünüyorum 1 ay oldu başlayalı ılk 2 kg ödem gitti dedim dahada gıdım azalmadım
ciddi manada eski yememin 3 te birini yiyorum sabahtan akşama kadar tatlılar börekler akşam abur cubur herseyi kestim spora başladım buna rağmen 1 aydır gram oynamadım dün hamburger yedım die sinameki çay içtim tartıyı etkilemesin die gece uykumun içine ettim çünkü 5 kere wc çıktım okadar cok wc gitmekle 2 kg verirdi insan ve ben tartı sonucumu söyleyeyim
gecen cuma : 69,9
bugun :69.7
fark : -200gramcık
tüm kan değerlerimde normal, e ozman sorun ne fazla mı üstüne gittim anlamıyorum ben sürekli aynı kıloyu yazmaktan sıkıldım gerçekten yok benden bukadar kilo menü yazmayacagm artık gerçekten moralim kötü
Ya bi de biz 21.00 da iki bebeği de uyutuyors bi keyif yapma havasına giriyorus eşimle . İşte önceden . Kahvalti yemek sofra hazırlardik şimdı meyve kuruları kuruyemiş oluo. Hele perşembe hiç affetmio Kilo olarak yansioYaklaşık 1 haftadır dikkat ediyorum ben de.insallah bakalım böyle devam edebilirim. Kis günü akşam çayları zor oluyor ama.
Ay aynen. Çocukları uyuyup o cayın başına geçildiyse zafer kazanmış komutan edası ile neye saldiracagimi bilemiyorum ben de. Dün akşam eşim aynı kurdu sofrasını. Ben elimin uzanamayacağı kadar uzağa geçtim oturdum.Ya bi de biz 21.00 da iki bebeği de uyutuyors bi keyif yapma havasına giriyorus eşimle . İşte önceden . Kahvalti yemek sofra hazırlardik şimdı meyve kuruları kuruyemiş oluo. Hele perşembe hiç affetmio Kilo olarak yansio
yok hayır bozmayı yani yemek yemeyı düşünmüyorum spordu dikkat etmeydı yıne yapacağım ama söylediğim tartı hep aynı oluo ona canım sıkılıoVücudun bi tepkisi Vs. Diyen var. Duraklama olurmuş. Pes etme. Evet sıkıcı bişi oluyo yeri gelio insan ne var ne yok yicem işte Die ınada binio. Ama bak o giyemedidgin kıyafetlerini ya da sıkı gelen leri düşün . Yersen yazın hiç giremicen. Değer mi. Pisman olursun. Gelecek cuma daha iyi olacak insallah arti cikmadigin sürece bence çok seeeyy yapma
valla beşyüze de razıyım bazen gram fark etmiyor inan bazen diyorum psikolojime oynuyor500 500 versek benim de öyle 1 ayda 2 Kilo eder . OH 2 ay bana yeter o vakit . Pes etmeyek devam edelimmm
Ben 14 Şubat hadi bugün böyle olsun dedimAy aynen. Çocukları uyuyup o cayın başına geçildiyse zafer kazanmış komutan edası ile neye saldiracagimi bilemiyorum ben de. Dün akşam eşim aynı kurdu sofrasını. Ben elimin uzanamayacağı kadar uzağa geçtim oturdum.
su içip mi tartıldın ablaGeçen hafta 73.100
Bu hafta 72.500
Fark - 600
Dün 72.400 dü bakın ben kızıyormuyum
İnşallahEn azından ucundan da olsa 63 ü gördün bu hafta asıl bence
Ben de aynı sormagünaydın kızlar bende S Sade01 gibi düşünüyorum 1 ay oldu başlayalı ılk 2 kg ödem gitti dedim dahada gıdım azalmadım
ciddi manada eski yememin 3 te birini yiyorum sabahtan akşama kadar tatlılar börekler akşam abur cubur herseyi kestim spora başladım buna rağmen 1 aydır gram oynamadım dün hamburger yedım die sinameki çay içtim tartıyı etkilemesin die gece uykumun içine ettim çünkü 5 kere wc çıktım okadar cok wc gitmekle 2 kg verirdi insan ve ben tartı sonucumu söyleyeyim
gecen cuma : 69,9
bugun :69.7
fark : -200gramcık
tüm kan değerlerimde normal, e ozman sorun ne fazla mı üstüne gittim anlamıyorum ben sürekli aynı kıloyu yazmaktan sıkıldım gerçekten yok benden bukadar kilo menü yazmayacagm artık gerçekten moralim kötü
Tamam kuzum sen ne dersen ben varımAyy tebrikler . Harika .. güzel fark. Cuma hedef koyalım hemen 2000 olsun be yaaaa
Allah şifa versin cok geçmiş olsungünaydın kızlr ben sabaha karşı acildeyim ordan da işe geldim tartılmadım onca serüma zaten kaç çıkarım hiç bi bilgim yok 3 gündür 2şer 3er serüm yiyorum asla geçmeyen bir ağrı bitmiş durumdayım cok üzgünüm
Teşekkür ederim canımçok iyi
Allah şifa versin cok geçmiş olsun
Çok sağolun kızlar geçicek gibi değil sanki ameliyat mı olsam acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?