Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Vücudun bi tepkisi Vs. Diyen var. Duraklama olurmuş. Pes etme. Evet sıkıcı bişi oluyo yeri gelio insan ne var ne yok yicem işte Die ınada binio. Ama bak o giyemedidgin kıyafetlerini ya da sıkı gelen leri düşün . Yersen yazın hiç giremicen. Değer mi. Pisman olursun. Gelecek cuma daha iyi olacak insallah arti cikmadigin sürece bence çok seeeyy yapma

Yaklaşık 1 haftadır dikkat ediyorum ben de.insallah bakalım böyle devam edebilirim. Kis günü akşam çayları zor oluyor ama.
Ya bi de biz 21.00 da iki bebeği de uyutuyors bi keyif yapma havasına giriyorus eşimle . İşte önceden . Kahvalti yemek sofra hazırlardik şimdı meyve kuruları kuruyemiş oluo. Hele perşembe hiç affetmio Kilo olarak yansio

Ay aynen. Çocukları uyuyup o cayın başına geçildiyse zafer kazanmış komutan edası ile neye saldiracagimi bilemiyorum ben de. Dün akşam eşim aynı kurdu sofrasını. Ben elimin uzanamayacağı kadar uzağa geçtim oturdum.

yok hayır bozmayı yani yemek yemeyı düşünmüyorum spordu dikkat etmeydı yıne yapacağım ama söylediğim tartı hep aynı oluo ona canım sıkılıo

Ben 14 Şubat hadi bugün böyle olsun dedim sonuç gece mide bulantısı wc sorunu. .. yemek hiç iyi bişi değil yaaa

En azından ucundan da olsa 63 ü gördün bu hafta asıl bence
İnşallah
Ben de aynı sorma
Bir iki hafta değil
Aylar oldu
Toplasan 1 kg gitti
Var mı böyle bişey

Pes etmek yok ama bu hafta ikimiz enerjilerimizi birleştirelim mi ne dersin
Bir hafta benimle dene

Allah şifa versin cok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…