- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Yüzde deme mervecik yaaGünaydıınn
Gelsin bakalım kilo bildirimleri
Benimkisi 57.60
Sabit kalmaya çalıştığımdan süperim
Sizlerde durum ne?
Kilo farklarınız ve yüzdelerinizde gelsin bildirimleriniz
Seninki seni düşünmüş ne güzel protein kaynağı işte..Bak benimki yumurta aldı, bol bol ye diye
:)))Ona hiç dikkat etmiyorum haklısın
Kilo başı
Doğru söylüyorsun canım biraz motivasyon açısından da yaptım aslında bırakıp deli gibi yemeğe saldırasım geliyordu şimdi daha dengelendim inşallah verdiğim kiloda hemen geri gelmez de değer
Şey mesaj yazdım ekranı yukarı kaydırıyordum isminden önce mesajın göründü onu kastettim
Süpersin tabi :)Günaydıınn
Benimkisi 57.60
Sizlerde durum ne?
Günaydınnn aminnnngünaydın 10.takım
Bugün herkese mutluluk ve sağlık getirsin inşallah
hemen pes etmek yok canımcım, bırakmıyoruz hiçbir yereGünaydın kızlar.benim moralim çok kötü.1 aydır uğraşıyorum geçen hafta 67.5 iken şimdi 68.5 olmuşum.daha izne ayrıldığım kiloya bile inemedim.moni Wydra izninizle ayrılayım diyorum.kabız değilim,regl öncesi de değilim, kan tahlillerim normal, hemen hemen hergün spor yapıyorum.gerçekten moralim bozuk
Morali bozmak yok sen devam et vücudun direniyor o direnci kırmak lazımGünaydın kızlar.benim moralim çok kötü.1 aydır uğraşıyorum geçen hafta 67.5 iken şimdi 68.5 olmuşum.daha izne ayrıldığım kiloya bile inemedim.moni Wydra izninizle ayrılayım diyorum.kabız değilim,regl öncesi de değilim, kan tahlillerim normal, hemen hemen hergün spor yapıyorum.gerçekten moralim bozuk
hemen pes etmek yok canımcım, bırakmıyoruz hiçbir yere
Hayatımda çok diyet yaptım aldım verdim hiçbirinde bu kadar uzun süren dşrenç olmadı başlangıçta en azından 2kg ödem gider diye düşünüyordumMorali bozmak yok sen devam et vücudun direniyor o direnci kırmak lazım
Aaa ben bugunu persembe sandim ve sabah tartılmadım merak ediyordum yaGünaydıınn
Benimkisi 57.60
Sizlerde durum ne?
SevinmedimAynen sevindirmez
Kilona göre proteinin gramını ayarlayacaksın zaten
Ay ne persembesi. Sevmedim persembeyiAaa ben bugunu persembe sandim ve sabah tartılmadım merak ediyordum ya(
ahh o direnç kimde yok kiGünaydın kızlar.benim moralim çok kötü.1 aydır uğraşıyorum geçen hafta 67.5 iken şimdi 68.5 olmuşum.daha izne ayrıldığım kiloya bile inemedim.moni Wydra izninizle ayrılayım diyorum.kabız değilim,regl öncesi de değilim, kan tahlillerim normal, hemen hemen hergün spor yapıyorum.gerçekten moralim bozuk
ne güzel işte, 64 altına inmişsin.neden sevinemedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?