Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ahh o direnç kimde yok ki bence bırakma, bırakırsan daha fazla alırsın.istedigin kiloya inene kadar vücudunla savaş..

ne güzel işte, 64 altına inmişsin.neden sevinemedin?
Çünkü bi fazla bi eksik çıkıyo
Tartıya fazla ağırlığımı vermiyorum
Hile mi yapıyorum yoksa gerçek mi
Normal mi sence

günaydın kızlar bende S Sade01 gibi düşünüyorum 1 ay oldu başlayalı ılk 2 kg ödem gitti dedim dahada gıdım azalmadım
ciddi manada eski yememin 3 te birini yiyorum sabahtan akşama kadar tatlılar börekler akşam abur cubur herseyi kestim spora başladım buna rağmen 1 aydır gram oynamadım dün hamburger yedım die sinameki çay içtim tartıyı etkilemesin die gece uykumun içine ettim çünkü 5 kere wc çıktım okadar cok wc gitmekle 2 kg verirdi insan ve ben tartı sonucumu söyleyeyim
gecen cuma : 69,9
bugun :69.7
fark : -200gramcık
tüm kan değerlerimde normal, e ozman sorun ne fazla mı üstüne gittim anlamıyorum ben sürekli aynı kıloyu yazmaktan sıkıldım gerçekten yok benden bukadar kilo menü yazmayacagm artık gerçekten moralim kötü

Kilolarımız yakın moralimiz bozuk dşrencimiz yüksek bahar kapıda, devam etmekten başka çaremiz yok.

Acil şifalar dilerim canım

Ooww güzel fark. Ben bi yapamiom senin şu yaptığını . 6 dan sonra yeme bişe vero yemeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…