Çünkü bi fazla bi eksik çıkıyoahh o direnç kimde yok kibence bırakma, bırakırsan daha fazla alırsın.istedigin kiloya inene kadar vücudunla savaş..
ne güzel işte, 64 altına inmişsin.neden sevinemedin?
Allah bereket versinnnnGecen hafta:78.5
Bu hafta:78.1
Fark:-400
Yine 78 altına inemedim.insem arkası çorap söküğü gibi gelecek ama
En azından ucundan da olsa 63 ü gördün bu hafta asıl bence
Haklısın başka çarem yok zaten bu kiloda rahat değilimahh o direnç kimde yok kibence bırakma, bırakırsan daha fazla alırsın.istedigin kiloya inene kadar vücudunla savaş..
ne güzel işte, 64 altına inmişsin.neden sevinemedin?
Kilolarımız yakın moralimiz bozuk dşrencimiz yüksek bahar kapıda, devam etmekten başka çaremiz yok.günaydın kızlar bende S Sade01 gibi düşünüyorum 1 ay oldu başlayalı ılk 2 kg ödem gitti dedim dahada gıdım azalmadım
ciddi manada eski yememin 3 te birini yiyorum sabahtan akşama kadar tatlılar börekler akşam abur cubur herseyi kestim spora başladım buna rağmen 1 aydır gram oynamadım dün hamburger yedım die sinameki çay içtim tartıyı etkilemesin die gece uykumun içine ettim çünkü 5 kere wc çıktım okadar cok wc gitmekle 2 kg verirdi insan ve ben tartı sonucumu söyleyeyim
gecen cuma : 69,9
bugun :69.7
fark : -200gramcık
tüm kan değerlerimde normal, e ozman sorun ne fazla mı üstüne gittim anlamıyorum ben sürekli aynı kıloyu yazmaktan sıkıldım gerçekten yok benden bukadar kilo menü yazmayacagm artık gerçekten moralim kötü
Acil şifalar dilerim canımgünaydın kızlr ben sabaha karşı acildeyim ordan da işe geldim tartılmadım onca serüma zaten kaç çıkarım hiç bi bilgim yok 3 gündür 2şer 3er serüm yiyorum asla geçmeyen bir ağrı bitmiş durumdayım cok üzgünüm
Neyse 63.9 da olsa alt kategoriye geçmiş olman gusel .
100 gr lafını etme gi. Az kaldı o vakit. Gelır arkasıGecen hafta:78.5
Bu hafta:78.1
Fark:-400
Yine 78 altına inemedim.insem arkası çorap söküğü gibi gelecek ama
Of of geçmiş olsungünaydın kızlr ben sabaha karşı acildeyim ordan da işe geldim tartılmadım onca serüma zaten kaç çıkarım hiç bi bilgim yok 3 gündür 2şer 3er serüm yiyorum asla geçmeyen bir ağrı bitmiş durumdayım cok üzgünüm
Amaninnn sopalarrr çıkmış .. az geri durakkkS Sade01 ve @nesyaaaaa
Acil morallerinizi duzeltin, yoksa vücudunuz kortizon üretip kilo vermenizi engelleyecek. Bikac gün vücudu şaşırttın bakalım nolacak
Ooww güzel fark. Ben bi yapamiom senin şu yaptığını . 6 dan sonra yeme bişe vero yemeeeeeeGünaydınlar sevgili 10.takım. Akşam 6dan beri bisey yemedim. Kilomu bildirip kahvaltı ya geceyim
Geçen cuma 82.5
Bu cuma 81.3
Fark -1.2
Yüzde 1.45
Herkese yüzünün güldüğü bir gün dilerim.sara_28 annene de tekrar acil şifalar dilerim.
500 500 versek benim de öyle 1 ayda 2 Kilo eder . OH 2 ay bana yeter o vakit . Pes etmeyek devam edelimmm
Ooww güzel fark. Ben bi yapamiom senin şu yaptığını . 6 dan sonra yeme bişe vero yemeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?