- 20 Ağustos 2014
- 1.841
- 3.493
- 133
- 37
nasıl yapacağız peki?İnşallah
Ben de aynı sorma
Bir iki hafta değil
Aylar oldu
Toplasan 1 kg gitti
Var mı böyle bişey
Pes etmek yok ama bu hafta ikimiz enerjilerimizi birleştirelim mi ne dersin
Bir hafta benimle dene
diren cascade!hile olmadan da göreceksin 63 üÇünkü bi fazla bi eksik çıkıyo
Tartıya fazla ağırlığımı vermiyorum
Hile mi yapıyorum yoksa gerçek mi
Normal mi sence
canım ameliyat dediyse dr neden olmuyorsun? Allah şifa versingünaydın kızlr ben sabaha karşı acildeyim ordan da işe geldim tartılmadım onca serüma zaten kaç çıkarım hiç bi bilgim yok 3 gündür 2şer 3er serüm yiyorum asla geçmeyen bir ağrı bitmiş durumdayım cok üzgünüm
çok tehlikeli saatler, aynısı bizde de oluyor.her işi bitirince insan kendine bir ödül vermek istiyor, tut tutabilirsen kendiniYa bi de biz 21.00 da iki bebeği de uyutuyors bi keyif yapma havasına giriyorus eşimle . İşte önceden . Kahvalti yemek sofra hazırlardik şimdı meyve kuruları kuruyemiş oluo. Hele perşembe hiç affetmio Kilo olarak yansio
ayy sizde de mi?çok kötü çokAy aynen. Çocukları uyuyup o cayın başına geçildiyse zafer kazanmış komutan edası ile neye saldiracagimi bilemiyorum ben de. Dün akşam eşim aynı kurdu sofrasını. Ben elimin uzanamayacağı kadar uzağa geçtim oturdum.
Öyle yaa. Düşüyor . Düşmesin tutalm benıTamam kuzum sen ne dersen ben varımama yiyince senin motivasyonun düşüyo düşmesin iddalaşalim
Oowww . Kizzz rakip Vs. Olmak iyidir . 70 degilsin ya . Ohh misss
Kuzum 7 den sonra ağzıma lokma sürmüyorum kocamda yerse dahi şu içiyorum bende oda ye bana diyo bi tane olsun zaten o bi taneyi yiye yiye böyle oldumÖyle yaa. Düşüyor . Düşmesin tutalm benıbu aksam gene hurma neyin yerim ben de . Dünkü gibi ölçüsüz olmasın. Sen durtsen mi ki beni. Ayy aksama ne pişirsem . Pırasa var di onu yapiyim bari
ya ben bir kapalı safra ameliyatı oldum orda da taş vardı işlem sonrası pankreatit oldm uzun süre hastanede yattım her seyde ki küçük ihtimal risk kesin benim başıma geliyor hamilelikte de aynıları oldu cok zorlandım toparlanmam cok üzün sürdü..O yüzden amliyat diyince aklım gidiyor.canım ameliyat dediyse dr neden olmuyorsun? Allah şifa versin
Kuzum çok zor pankreatit ağrısı çok fazla olur ALLAH yar ve yardımcın olsun şifa nasip etsinya ben bir kapalı safra ameliyatı oldum orda da taş vardı işlem sonrası pankreatit oldm uzun süre hastanede yattım her seyde ki küçük ihtimal risk kesin benim başıma geliyor hamilelikte de aynıları oldu cok zorlandım toparlanmam cok üzün sürdü..O yüzden amliyat diyince aklım gidiyor.
evet pankreatit safra taşı,böbrek taşı başıma gelmeyen kalmadı..Kuzum çok zor pankreatit ağrısı çok fazla olur ALLAH yar ve yardımcın olsun şifa nasip etsin
RABBIM şifanı versin kuzumevet pankreatit safra taşı,böbrek taşı başıma gelmeyen kalmadı..
Günaydın herkese
Cuma günü 66,1
Pazartesi. 65,2
Bugün. 64,7
Günaydın
Cuma 83.2
Bugün 82
Fark -1.2moni
Mutsuzum amapazartesi sabah 82.2 ydi. Pazartesi akşam 81.6 ydi kaç gündür wc sıkıntılı. Ödem de öyle. Bugüne çok rahat 81 hatta daha aşağısını bekliyordum. Nasip
Rabbim şifa versin geçmiş olsun canımgünaydın kızlr ben sabaha karşı acildeyim ordan da işe geldim tartılmadım onca serüma zaten kaç çıkarım hiç bi bilgim yok 3 gündür 2şer 3er serüm yiyorum asla geçmeyen bir ağrı bitmiş durumdayım cok üzgünüm
Yok canım 2 saat erken tartıldımsu içip mi tartıldın abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?