Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çünkü bi fazla bi eksik çıkıyo
Tartıya fazla ağırlığımı vermiyorum
Hile mi yapıyorum yoksa gerçek mi
Normal mi sence
diren cascade!hile olmadan da göreceksin 63 ü

canım ameliyat dediyse dr neden olmuyorsun? Allah şifa versin

çok tehlikeli saatler, aynısı bizde de oluyor.her işi bitirince insan kendine bir ödül vermek istiyor, tut tutabilirsen kendini

ayy sizde de mi?çok kötü çok

Tamam kuzum sen ne dersen ben varım ama yiyince senin motivasyonun düşüyo düşmesin iddalaşalim
Öyle yaa. Düşüyor . Düşmesin tutalm benı bu aksam gene hurma neyin yerim ben de . Dünkü gibi ölçüsüz olmasın. Sen durtsen mi ki beni. Ayy aksama ne pişirsem . Pırasa var di onu yapiyim bari

Öyle yaa. Düşüyor . Düşmesin tutalm benı bu aksam gene hurma neyin yerim ben de . Dünkü gibi ölçüsüz olmasın. Sen durtsen mi ki beni. Ayy aksama ne pişirsem . Pırasa var di onu yapiyim bari
Kuzum 7 den sonra ağzıma lokma sürmüyorum kocamda yerse dahi şu içiyorum bende oda ye bana diyo bi tane olsun zaten o bi taneyi yiye yiye böyle oldum

canım ameliyat dediyse dr neden olmuyorsun? Allah şifa versin
ya ben bir kapalı safra ameliyatı oldum orda da taş vardı işlem sonrası pankreatit oldm uzun süre hastanede yattım her seyde ki küçük ihtimal risk kesin benim başıma geliyor hamilelikte de aynıları oldu cok zorlandım toparlanmam cok üzün sürdü..O yüzden amliyat diyince aklım gidiyor.

Kuzum çok zor pankreatit ağrısı çok fazla olur ALLAH yar ve yardımcın olsun şifa nasip etsin

Günaydın kızlar ben 2 gündür menü paylasmiyorum
Çarşamba
Sabah
1 bardak ılık su 1 yumurta 1 dilim beyaz peynir domates salatalık
Ara
1 fincan kahve
Akşam
2 lahmacun bol yeşillik
1.5 litre su

Perşembe
Sabah
1 bardak ılık su
1 yumurta 2 kaşık peynir salatası domates salatalık
Ara
1 kahve
Akşam
2 kaşık pilav 1 tavuk but 1 kasa salata
1.5 litre su

Rabbim şifa versin geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…