Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

moni
Wydra
63.90
Ama sevinemiyorum
Yüz kere tartıldım
En düşük sonucu diyorum

Tebrikleeeeeerrrr çok sevindim senin adına darısı bana ay

Çok geçmiş olsun ya Allah acil şifalar versin

Ahh o eşler yok mu.benimkinin ağzı eve gelip yatana kadar durmuyor sürekli bişeyler istiyor sinir oluyorum

yok hayır bozmayı yani yemek yemeyı düşünmüyorum spordu dikkat etmeydı yıne yapacağım ama söylediğim tartı hep aynı oluo ona canım sıkılıo
Bugün kimse memnun değil sanırım kilosundan. Bende 1.100 eksik çıktım ama hiç memnun değilim çünkü üç gün detoks yaptım sadece 600 gram için çırpınmışım zaten normal yetip dikkat etsem 500. Falan giderdi o kadar zamanda bi daha detoks falan yapmayacağım çok canım sıkıldı

Kuzum 7 den sonra ağzıma lokma sürmüyorum kocamda yerse dahi şu içiyorum bende oda ye bana diyo bi tane olsun zaten o bi taneyi yiye yiye böyle oldum
Ah o bi tane yemeler mahvediyor bizi asıl

Bende yarış istyorummm

61 kilom

Wydra kuzum bi yüzde hesaplayamiyorum

Geçen haftaki kilon bu haftaki kilonun farkını 100le çarpıyon sonra da geçen haftaki kilona bölüyon sonuç yüzden oluyor

Başkası yok biri geldiydi sonra menü paylaşmayınca çıkardım onu o yüzden eksik kimse yok

Aynen kuzum 1 tane yiyince devamı geliyor

Aminnn

Bizim deneme sürelerimiz ne zamana kadar devam ediyor

S Sade01 canım gitmek çözüm değil o kilolar bir şekilde gidecek en doğrusu uzmanından yardım almak endokrine girmek önce neden bulunmalı sonra diyetisyene yönlendirirler sizde rahatlarsınız
Çok haklısın.ama benim şöyle bir sorunum var ben diyet listesi görünce strese giriyorum şu saat şunu bu saat bunu dedikleri zaman üstümde bir baskı hissediyorum hiç yapasım gelmiyor.eskiden yediklerime ve porsiyonlarıma dikkat ederek spor yaparak kdndi çabamla kilo verirdim yani çok sıkmadan ama uzun vadede.şimdi direniyor

Çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…