Teşekkür ederiz önemli bir bilgi paylaştınız bizimle bu konuya dikkat etmek lazım:)Bu aralara çok meşgul olduğum için menüleri toplayıp kaçıyorum
O yüzden de menüleri yorumlayamıyorum
Hep dengeleyin diyorum
İşin sırrı kilonuz kadar protein alacaksınız
ben 57 kiloyum 57 gram protein almalıyım günlük
57 gram protein alıyorsam da 114 gram karbonhidrat almalıyım (Proteinin 2 katı kadar)
Yediğiniz yiyeceklerde besin değerlerini öğrenmek için siteler ve programlar var onlardan yararlanın üç aşağı beş yukarı doğrular
1.8 porsiyon da meyve ve sebze tüketmelisiniz günlük olarak kolesterol dengelensin diye
Ben bunlara dikkat ederek zayıfladım 5 ayda 15 kilo verdim. 3 gün önce de doktorda kan tahlili yaptırdım ve değerlerimin hepsi normal çıktı. Yani sağlıklı kilo vermişim. O yüzden lütfen sizde bu dediklerime dikkat edin ve sağlıklı kilo verin. Herhangi bir sorun yaşamadan.
Bi de bol bol hareket edin. En olmadı evin içinde deli gibi yürüyün yani hareket varsa yağ yakımı da hızlanır. Nerede hareket orada bereket diye boşuna söylemediler ya.
Teşekkür ederim:)Sorunsuz olduğunu düşünüyorum
Afiyet olsun
Sporsuz günüm nerdeyse yok.olmayan gün nöbetçiyimdir
Akşam yazıyorum ama hava kararmadan önce bitmiş oluyor yemek olayım benim. Aslında ara öğün gibi bir şey. Portakal maksat şekerli bişey olsun diye çikolata filan yememek için.Akşamı yemeksiz kapatman iyi olmuş ama portakal akşam olmamış
Onun yerine çorba veya yoğurt olabilirmiş
Harikasın mervecimBu aralara çok meşgul olduğum için menüleri toplayıp kaçıyorum
O yüzden de menüleri yorumlayamıyorum
Hep dengeleyin diyorum
İşin sırrı kilonuz kadar protein alacaksınız
ben 57 kiloyum 57 gram protein almalıyım günlük
57 gram protein alıyorsam da 114 gram karbonhidrat almalıyım (Proteinin 2 katı kadar)
Yediğiniz yiyeceklerde besin değerlerini öğrenmek için siteler ve programlar var onlardan yararlanın üç aşağı beş yukarı doğrular
1.8 porsiyon da meyve ve sebze tüketmelisiniz günlük olarak kolesterol dengelensin diye
Ben bunlara dikkat ederek zayıfladım 5 ayda 15 kilo verdim. 3 gün önce de doktorda kan tahlili yaptırdım ve değerlerimin hepsi normal çıktı. Yani sağlıklı kilo vermişim. O yüzden lütfen sizde bu dediklerime dikkat edin ve sağlıklı kilo verin. Herhangi bir sorun yaşamadan.
Bi de bol bol hareket edin. En olmadı evin içinde deli gibi yürüyün yani hareket varsa yağ yakımı da hızlanır. Nerede hareket orada bereket diye boşuna söylemediler ya.
Bu salı gunkugunki menumdu canim @wydrIyi günler dünkü menumu yazayım
Sabah
1 bardak ılık su 1 tavada yumurta 2 kaşık salata domates salatalık
Ara
1 fincan kahve
Öğlen
1 elma
Ara
1 fincan kahve
Akşam
2 patlıcan dolması 1 kase yoğurt
2 litre su
2 kat merdiven inip ciktim
Tuzlama ne olakiBugün hep dışardaydım. CanımCascade_ m yollarımı gözlemiş ama heyhaat obezz geziyordu
Bugün ne yedim
Sabah: iki dilim ekmekten tost, omlet, peynir, zeytin, bir cherry
Öğle: iki sıkım çiğ köfte, çeyrek simit
Akşam: tuzlama, kokoreç
Su: 1 litre
Spor:yok
Yavrum ne bonusu ule cigborek yemisin . !!! Hem de 3 taneeeBen sabah 3 peynirli çiğbörek
Ara : 1 top dondurma
Akşam : 1 kase mercimek 1 tavuk pirzola yanında az fırın patates tahmini 5 6 tane parmak ölçüsünde ve havuç turp karısık salata
Spor : 45 dk
Su : 2 ye tamamlamaya çalısıyorum
Başka tek bir biskuvi bile yemedim
Açta değilim ama eşim çay istio şuan tek 1 adet fıstıklı sarma yicem şimdi günün bonusu olsun
Wydra Cascade_
Sabah yeşillik domates nerde. Akşam yememekle ne iyi etmsiin. Acsindir şimdi hadi uyuyalımBugünkü menüm
Kahvaltı
2 yumurta
Peynir zeytin
Çay
Öğlen
Bugün kendimi ödüllendirdim dışarıdan yedim keşke yemeseydim
Akşam
Çok tok olduğum için bişey yemedim
Su 2 lt
Spor 1 saat tüm vücut kardiyo ama yarımşar dk dan 2 kere yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?