Aaa tavuklu içli köfte oluyor mu ki. Tarif isterim. Ben de yapıverim. Yanina ayran salata bişi yesendiMerhaba kızlar
Sabah : 1haslanmis yumurta
1dilim beyaz peynir
1dilim tam buğday ekmeği
1adet kapya biber közlenmiş şişede olan sirkeli
Akşam : 3 adet içli köfte tavuklu haşlanmış
Spor 45 dk Leslie 180 p
Su 2.5 lt
Wydra
2 buçuk dilim ekmek zaten var . Akşam da kaç dilim belli değil. Bence çok . Hele cekirdek diyettté . NO no NO noKahvaltı :2 kk peynir
domates salatalık
1.5 dilim ekmek
Kahve
Öğle : peynir
yoğurt
1 dilim ekmek
Kahve
Akşam : 1 kase çorba
Et
salata
Ekmek
Hurma
2 ceviz
1 avuç çekirdek
Su:2.5 lt
Gezgez abla Die boşuna demiom. 2. Buçuk saat çarşı gezmek haâSabah ( biraz geç kalktım)
2 dilim ekmek
1 kk peynir ( biraz fazla olabilir)
2 yumurta sarısı
Domates, turp
Ara
Yok
Akşam
Bol yeşil salata
Yoğurtlu havuç
3 köfte kadar balık
5,6 dilim patates ( fırında
Son ara
3 kaşık yoğurt
Su
3 lt
Spor
2,5 saat çarşı gezdim. 1.5 saati tempolu
Wydra
Harikasın mervecim
78 kiloyum, 78 gr protein+ 156 gr karbon almam gerek öyle mi? 1.8 porsiyon meyveyi anlamadım yalnız
Wydra bu salı gunku
Olsun iyi vakit geçirmişsinBugün hep dışardaydım. CanımCascade_ m yollarımı gözlemiş ama heyhaat obezz geziyordu
Bugün ne yedim
Sabah: iki dilim ekmekten tost, omlet, peynir, zeytin, bir cherry
Öğle: iki sıkım çiğ köfte, çeyrek simit
Akşam: tuzlama, kokoreç
Su: 1 litre
Spor:yok
Akşam yazıyorum ama hava kararmadan önce bitmiş oluyor yemek olayım benim. Aslında ara öğün gibi bir şey. Portakal maksat şekerli bişey olsun diye çikolata filan yememek için.
Teşekkür ederiz inşaallahGeçmişi okuyodum kuzum en sonda yazcaktım yakalandımhedefe kitlenmenize hayran kaldım bu hafta güzel eksiler gelicek
Rica ederimTeşekkür ederim:)
Bu arada şuan kaç kilosun seninle bi yarışa girmek istiyorum
Kayinvalidem yapıyor haşlanmış tavuğu didiyor soğanla kavuruyor evet salata ayran olsaydı iyi olurduAaa tavuklu içli köfte oluyor mu ki. Tarif isterim. Ben de yapıverim. Yanina ayran salata bişi yesendi
bende gece aç uyudum canım napıyım bebenin gönlünü hoş etmeye çalışıyorum sen nasılsın.
Birazdan kalkıcam ben de kalkamadımbende gece aç uyudum canım napıyım bebenin gönlünü hoş etmeye çalışıyorum sen nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?