- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
O nasıl bir diet? Bilgi verir misin?Kızlar açlık diyeti yapan var mı? Yapsam mı diyorum tabi on gün filan değil 1 günlük ya da baktım dayanabiliyorum 36 saatlik olandan.
Ahh misafirlerim geldi, kaçırdım mis gibi havayıkimsecikler yok, hava muhteşem istanbul da, gezip eğlendiğinizi düşünüyorum.
Ben yapmıştımKızlar açlık diyeti yapan var mı? Yapsam mı diyorum tabi on gün filan değil 1 günlük ya da baktım dayanabiliyorum 36 saatlik olandan.
En az 36 saat, en fazla 21 gün yemek yemeden saat başı birer bardak su içerek yapılan şifa orucuO nasıl bir diet? Bilgi verir misin?
Ben de cok ayrıntılı bilmiyorum. Bu oruc süresince sadece su içiyorsun o da belli zamanlarda ve miktarda.O nasıl bir diet? Bilgi verir misin?
Ben yapmıştım
En az 36 saat, en fazla 21 gün yemek yemeden saat başı birer bardak su içerek yapılan şifa orucu
Tamam kolay gelsingün içinde sorumlu oldugum 30 minik yavrucak var,cok fazla tel elime alamıyorumkilonu kendime yakın gördüm bunun için seninle rekabete girmek istedim, benimde şuanki kilom 64,7 .tartı günleri seni geçmeye ugraşirim diye düşündüm
Sporlar iyidunku menum
sabah
4 dilim kepekli ekmek ile tost
10-15 zeytin
öğlen
yarım dilim ekmek+3 zeytin+1 dilim kek
akşam
1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt+elma+10 badem+1 yk yulaf ezmesi+hindistan cevizi
gece: 1 kase yoğurt+zencefil+zerdeçal+tarçın+karaiber
spor
45 dk aletli fitness+120 dk yürüyüş
2 maden suyu+1 kahve
Orta halli bence :)Dünkü menüm
Sabah : çeyrek simit + çeyrek açma + bir tane yumurtadan sucuklu yumurta + 3 zeytin + 1 dilim peynir
Ara: filtre kahve+ bitter kaşık
Akşam : beğendili köfte + ayran ( begendili kısmının çeyreği + 5 küçük köfte )
Ara: 2 kuru kayısı
Su: 3 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Ben de yaaYemek yeme işini öğlenden bitirdim umarım aksam dayanamayıp bişeyler atıştırmam. Akşam yatmadan önce bi ekmek diliminin çeyreğini yesem sabah tartıda fazla çıkıyorum
Sen susO nasıl bir diet? Bilgi verir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?