Karaciğer problemi riskim olduğu için içemiyorum. Portakal suyuyla karıştırıp içmeyi seviyordum ne güzel :)Greyfurt hayatınızda olsun şayet tansiyonunuz yoksa yağ yakımı için birebir malesef tansiyonum olduğu için kullanamıyorum
Menu spor super insallah yarın tartıda güzel sonuçlar alirsinİyi akşamlar kızlar.bugün eşimle doğa yürüyüşü etkinliğine katıldık.tüm gün doğada yürüdük çok keyifliydi.yokuşlu bir parkurdu 10km yürüdük.yiyecekler gezide yediklerim
Sabah: 1 haşl yumurta,tb ekmeğe kaşarlı hindi fümeli sandviç
Aralar: 1 elma,1/2 muz,1 müsli bar,1 avuç kaju
İkindi:tb ekmek arası sucuk,ayran
Akşam:kuru erik3-4 adet, 1 portakal,2 kare bitter
1.5 lt su,15 bin adım 10 km yürüyüş, total bugün 1000calori yakmışım saatimin yalancısıyım
@moniWydra
sara_28 canım ikidir soruyorum ama hani sen bana özel mesaj atacaktın
Merak ettim
Bir daha sormam da
Ben doktor kontrolünde 23 gün yaptım.Ben de cok ayrıntılı bilmiyorum. Bu oruc süresince sadece su içiyorsun o da belli zamanlarda ve miktarda.
Nasıl geçti? Kaç günlük yaptın? Ben ms hastasıyım aslında riskli ama bilemiyorum denesem mi. Normalde oruç tutamıyorum. Aşırı halsizlik ve muhakkak ilaç kullanmamı gerektiren durum oluyor. Bu oruçta risk alıp denesem mi bilemedim.
Ben yoğurtlu kereviz yapıyorum.Kereviz çok faydalı diyorlar fakat bir türlü kokusuna alışamadım ne yapılabilir lezzetli olması için
Ben yoğurtlu kereviz yapıyorum.
Tadı çok hoşuma gidiyor, başka tarif bilmiyorum
hmm onu biliyorum.if dieti degil mi??En az 36 saat, en fazla 21 gün yemek yemeden saat başı birer bardak su içerek yapılan şifa orucu
bence deneme.hicbir diet sağlığından daha önemli değil.illaki yapıcam dersen de doktora danış sakın kendi kafana göre yapmaBen de cok ayrıntılı bilmiyorum. Bu oruc süresince sadece su içiyorsun o da belli zamanlarda ve miktarda.
Nasıl geçti? Kaç günlük yaptın? Ben ms hastasıyım aslında riskli ama bilemiyorum denesem mi. Normalde oruç tutamıyorum. Aşırı halsizlik ve muhakkak ilaç kullanmamı gerektiren durum oluyor. Bu oruçta risk alıp denesem mi bilemedim.
sabah/ ögle/ aksam olsun yerim.o kadar seviyorum.aroması zaten kokusunda, onu yok etmen mümkün değil.daha kokusuz bir sey istersen enginar ye.onun kokusu yokKereviz çok faydalı diyorlar fakat bir türlü kokusuna alışamadım ne yapılabilir lezzetli olması için
TememCa
Canım burdayiz hedefimize kitlendik sürekli copyfast yapıp diğer arkadaşları yormayalim diye ben yazmiyorum ama bu seni sakın yildirmasin yarın bakalım ne dirumdayiz bende bağırsak tembelliği oluştu hergun kayısı yemeye çalışıyorum
TememCanım özel mesaj yazamıyorum sana sanırım kapamışsın o ara sana pro üyelik hakkında soru soracaktım sonra burda konuşunca daha mesaj yazmamıştım
Sağol ama acaip yavaş kilo veriyorumBu azimle sen 62 yide görürsün kuzum sabret
Teşekkür ederimmuaf olursun yarınlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?