Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Güzel menü

moni
Wydra
Ve kızlar

Orta halli menümü yazıyorum
Akşam çok yüklenmedim ama içime sinmedi

Kahvaltıdan önce bir muz

Kahvaltı 11:00 i geçiyordu hatırladığım kadarıyla
Bal-kaymak
Üç dilim ekmek

Ara
2 muz

Akşam
2 dilim ekmek
Patates salatası
Ev yoğurdu
Et sote

Su
1.330 litre

Spor
20 dak yavaş tempo yürüyüş
60 dak basit egzersiz yattığım yerden (tamamlıyorum)

Ca
Hedefime kilitlendim
63.50
Diğer arkadaşlar kopy-past yapmadığı için benim de içimden gelmiyor ama yılmadım. İnşallah Cuma günü 63.50 olacağım
Canım burdayiz hedefimize kitlendik sürekli copyfast yapıp diğer arkadaşları yormayalim diye ben yazmiyorum ama bu seni sakın yildirmasin yarın bakalım ne dirumdayiz bende bağırsak tembelliği oluştu hergun kayısı yemeye çalışıyorum

Canim ekmekler çok olmuş yağ çok var menüde muzun kalorisi malum su fena değil ama günü sporla bitirmen güzel olmuş

Sen de benim gibi geç kalkmışsın. Ben de uyandığımda saat 11 i geçiyordu. Kalktım kalkacağım diyene kadar 12 oldu. Direk öğle yemeği yedim artık kahvaltı da canım istemedi. Hafta sonları güzel yaparım kahvaltıyı normalde. Menün de akşam yemeğindeki ekmekle patates salatası ikisi bi arada olmamış gibi sanki. Diğerleri iyi. Zaten spor da yapmışsın.

Öğle
Tavuk ızgara
2 kaşık bulgur pilavı
1 küçük tırnak pide yarısı
Salata

Ara
1 avuç çiğ kabak çekirdeği

Akşam
1/3 dilim pizza
1 çay bardağı kola

Akşam hiç yapmayacağım şeyi yaptım kola içtim. Pizza azıcık ucundan gibi oldu ama olmasa da olurdu. Toplam kalori limitim içerisinde yediklerim ama eh işte.

İyi akşamlar kızlar.bugün eşimle doğa yürüyüşü etkinliğine katıldık.tüm gün doğada yürüdük çok keyifliydi.yokuşlu bir parkurdu 10km yürüdük.yiyecekler gezide yediklerim
Sabah: 1 haşl yumurta,tb ekmeğe kaşarlı hindi fümeli sandviç
Aralar: 1 elma,1/2 muz,1 müsli bar,1 avuç kaju
İkindi:tb ekmek arası sucuk,ayran
Akşam:kuru erik3-4 adet, 1 portakal,2 kare bitter
1.5 lt su,15 bin adım 10 km yürüyüş, total bugün 1000calori yakmışım saatimin yalancısıyım
@moni Wydra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…