- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
Düzenim bozuldu bu haftasonu :/Orta halli bence :)
Evet haklısın yaCanim ekmekler çok olmuş yağ çok var menüde muzun kalorisi malum su fena değil ama günü sporla bitirmen güzel olmuş
SağolSen de benim gibi geç kalkmışsın. Ben de uyandığımda saat 11 i geçiyordu. Kalktım kalkacağım diyene kadar 12 oldu. Direk öğle yemeği yedim artık kahvaltı da canım istemedi. Hafta sonları güzel yaparım kahvaltıyı normalde. Menün de akşam yemeğindeki ekmekle patates salatası ikisi bi arada olmamış gibi sanki. Diğerleri iyi. Zaten spor da yapmışsın.
Orta seninki de benim gibiÖğle
Tavuk ızgara
2 kaşık bulgur pilavı
1 küçük tırnak pide yarısı
Salata
Ara
1 avuç çiğ kabak çekirdeği
Akşam
1/3 dilim pizza
1 çay bardağı kola
Akşam hiç yapmayacağım şeyi yaptım kola içtim. Pizza azıcık ucundan gibi oldu ama olmasa da olurdu. Toplam kalori limitim içerisinde yediklerim ama eh işte.
Döner biraz tuzluydu belki gelmezgezegenfeza menü çok güzel sabaha eksi gelir
If diyetini bilmiyorumhmm onu biliyorum.if dieti degil mi??
bence deneme.hicbir diet sağlığından daha önemli değil.illaki yapıcam dersen de doktora danış sakın kendi kafana göre yapma
sabah/ ögle/ aksam olsun yerim.o kadar seviyorum.aroması zaten kokusunda, onu yok etmen mümkün değil.daha kokusuz bir sey istersen enginar ye.onun kokusu yok
Açlık dieti iste gezom.hatta kk da bile başlığı vardı daha öncede atmıştım linkini buraya.bulayım mı tekrar?? Ama kimse yazmıyordu başlıgaIf diyetini bilmiyorum
Hurma ye demek istiyorum ama geç oldu artıkDöner biraz tuzluydu belki gelmez
Canım aşırı tatlı istiyordu, bu mesajın bana cesaret verdi, niyeti bozmayacam
Sabah 1
Ara 1
Akşam 2
Resmen 4 muz yemişim yazık bana yazık
Ve 5 dilim ekmek
Ağlamak istiyorum[
Diyecek söz bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?