Menu bildirim
Sabah 07.00 ılık limonlu su
08.30 1 haslamà yumurta
1 kaşık Lorlu Cecil
2 zeytin 1 cay kasigı kaymak recel
Öğle 12.30
Salata Yoğurt peynir 1 ısırık kek
Aksam 18.00
4 y k. Bulgur pilavı
Doyana kadar tavuk ızgara
Salata tursu limonlu Soda (hazır )
1 kase maş çorbası
Çay saati 22.00 1 avuç leblebi 1avuç igde
3 hurma 4 çiğ fındık
Spor yoksu 3 é yakın Wydra
Bu mesajı merak ettim buldum da. Demek 6 lari gördün . Aaay ben de 5leri goreydm.
Valla abla doğru dion dà işte. Çok uzuluom ben yedikten sonra.. yoksa senin hatrin önemliSara_
bir ısırık kekmi?
Insan o dilimi bitirir, bir dilimde burdaki kek canavarı için yer. Bidaha ya hiç yeme, yada benim için de ye
Dökül daha neler yedinValla abla doğru dion dà işte. Çok uzuluom ben yedikten sonra.. yoksa senin hatrin önemliayy aslinda bak hatırlattin yaaa. Ben aksam da yedim bi isirik daHa. Eşim için koymustum ay hatta buyuk bi ısırık olabilui
Demek yenmeyecek şey haaaMerhaba. Bu saat oldu daha menü yazamadım. Hemen yazayım belki bi yorumlayan çıkar
SABAH 1 haşlanmış yumurta 1dilim labneli tb ekmek
ARA 1muz ve 1 yenmeyecek şey malesef
AKŞAM 1kase yeşil mercimek çorbası 4jasik ıspanak yemeği 4kasik yoğurt 1parca tel peynir
SU çok
SPOR bugün yok malesef
Herkese hayırlı geceler.
He abla gi. Minnos bisküvi koklamis olabilirm ay b ıde 2 gün kurusu. Abla gi allahbelami vermesin emi .kiZZ netmisim ben gene öyle.Dökül daha neler yedin
Oyy saram çok geçmiş olsun. Acil şifa olsun.üzülme çokİyi değiliz canım 3.evre yumurtalık kanseri teşhisi kondu anneme haftaya bugün ameliyat olacak yarında kolonoskopi ve gastroskopi çekilecek dua edin gezegenim çok kötüyüm moralim bozuk annemin yanında belli etmiyoruz ama içimiz kan ağlıyor dua edin duaya çok ihtiyacımız var
Bal olmasa valla10 numara menuSabah;
2 yumurta
Tereyağ 2 ya kadar
Bal 1yk kadar
Yeşil zeytin 8 adet
1 dilim köy ekmeği
Çay
Ara; sade soda
Akşam;1 kase çorba
3yk yogurt
Kırmızı lahana +turp salata
Tavuk sote yarım tabak
Ara;sade türk kahvesi
Bir küçükbitter çikolata
3 lt su
Yarım saat yürüyüş
Teşekkür ederim:)Bal olmasa valla10 numara menuakşam hafif ve ekmeksz. Sabah saglam. . Sağlıklı menu bence
Kaçamaksiz menu vermek hepimizın isteği ama olmuo . Helé ben. Hele ben.Teşekkür ederim:)
Pek kaçamaklı olunca onaylı olmuyor benim menuler pek.
Aklıma her geldiğinde ediyorum zaten, Rabbim annene şifa sizlere sabır versinİyi değiliz canım 3.evre yumurtalık kanseri teşhisi kondu anneme haftaya bugün ameliyat olacak yarında kolonoskopi ve gastroskopi çekilecek dua edin gezegenim çok kötüyüm moralim bozuk annemin yanında belli etmiyoruz ama içimiz kan ağlıyor dua edin duaya çok ihtiyacımız var
Umarım başka bisey yokturHe abla gi. Minnos bisküvi koklamis olabilirm ay b ıde 2 gün kurusu. Abla gi allahbelami vermesin emi .kiZZ netmisim ben gene öyle.
Oyy saram çok geçmiş olsun. Acil şifa olsun.üzülme çok
Aklıma her geldiğinde ediyorum zaten, Rabbim annene şifa sizlere sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?