Ne yicegin belli woow. Ben né pisirsem aksamàGünaydın
Dünkü menum
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Peynir
5 zeytin
Ara
1 kupa bitki çayı
Öyle
Yoğurtlu kabak
Ara
1bardak çay
Akşam
Eriste çorbası
1 kepçe ıspanak yemeği
Su 2li
Yaza kadar kiloları vermek lazım bu havalar tam piknik havaları komşularla cardaga inme havalarıAllaa. . Nerde bu millett. Hava güzel. . Hadi dışarı spora ya da ne bilim yapın bişiler . Ciss yemeyinnnnn
Valla ben hertürlü havada iş yerinde oldupum içinYaza kadar kiloları vermek lazım bu havalar tam piknik havaları komşularla cardaga inme havalarıciss yeme havaları :)
Oyy kuzum ne güzel şanslısın ozamanValla ben hertürlü havada iş yerinde oldupum için
Hadi bakalım kuzum bu cuma alırım anahtarınıAy ben de bugun taartiya çıktım çıkmaz olaydim. Artı 100 gördüm. . Moral gitti. Ben de spora gitcem işte . Du bakimmmm
aybenim insallah diyeti gözardı etmezsin yoğunlukta yoksa bütün emeklerine yazık olacakSabahınız hayrolsun
Fırsat bulupda geldmiyorum.
Diyetdende uzak olunca
Herkes iyi inşallah
hava mükemmel ben her yeri açtım temizlik yapıyorumAllaa. . Nerde bu millett. Hava güzel. . Hadi dışarı spora ya da ne bilim yapın bişiler . Ciss yemeyinnnnn
kolay gelsin canım.çok mızmızdır şimdi kuzuNasılsınız kızlar
kaç gündür bizim kız huysuz diş çıkarıyor resmen mum diktiriyor bana
dünden beri yok, bende merak ettim moni
Canım benim iyi gidiyor kaçamak yok ama regli olamıyorum o sebeple tartı beni üzüyor bu aralarMuhteşem beşli, hedefe kilitlenen arkadaşlar neredeler? Nasıl geçiyor? Sanki pek iyi geçmiyor gibi bir hissiyata kapılıyorum ses olmayınca
Yanıltın beni hadi bakalım
Merhaba monicim. Ben iyiyim şükür. Havalar güzel ta çocuklar durmuyor evde onların peşindeyim
SormaMuhteşem beşli, hedefe kilitlenen arkadaşlar neredeler? Nasıl geçiyor? Sanki pek iyi geçmiyor gibi bir hissiyata kapılıyorum ses olmayınca
Yanıltın beni hadi bakalım
Aaa noldu canım bak gidersen kilo alırsin hani cumaya kadar yaristaydik
cevap yazamadan pasif etmişsin hesabını, nediyim şimdi sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?