Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçen cuma bana teselli veriyordun dur gitmek yok öyle aynı durumdayız

regl olduğunda büyük sevinirsin o zaman.atıyorum bir kilo gideceğine 1.5 gider.pes etme sakın hatta regl olup bitene kadar tartılma sürpriz olsun rakam

??
Evet geçen ay öyle olmuştu sonraki hafta 2300 gitmişti regl sonrası
İnsallah bu seferde öyle olur çünkü herhafta kendime hedef koydum bu hafta hedefime ulaşamadım

moni
cok Ozur diliyorum rahatsizlandim ameliyata alindim dikisli halde yatiyorum malesef uzum bir sure burda olamayacagim bilginiz olsun

Çokgenimi olsun canım ne oldu birden öyle

Çok geçmiş olsun abla çok üzüldüm dualarımdasınız

dün akşamdan beri takıma uğramamışsın?

Geldim kaptanım geldimmm

Bence de yaaa. Geçmişi okuyordum şok.oldum
Cascade de gitmiş. Neler oluyor 10. Takima böyle
bilemiyoruz neden? Arkadaş sır küpü olduğundan dolayı

Evet geçen ay öyle olmuştu sonraki hafta 2300 gitmişti regl sonrası
İnsallah bu seferde öyle olur çünkü herhafta kendime hedef koydum bu hafta hedefime ulaşamadım
bence hedefe ulaşamadım diye düşünme.regl sonrası muhakkak emeğinin karşılığını görürsün

merhabalar kızlarr benimde düzen bu hastalıklardan tuzla buz oldu birde üstüne şeker cıktı en fazla 55 oluyor 35-50 arası değişen sacma bir şekerim var babam şeker hastası ama onunki epey yüksek benim kinasıl bişey bilemedim öbrek ağrımda çabası uğraşıyorum bu ara yarın şeker için doktora gideceğim herkes sürekli tatlı ye çikolata ye diyor kanıma giriyorlar bense sürekli susuz dilim damağım kupkuru ne kadar su içsem geçmiyor hayatım su şişesi ve wc üzerinde gidiyor..İşyerindekilerle de büyük olaylar yasıyorum dipteyim yani bişey oldu hayatıma bi anda

Bugünkü menüm

Öğlen
3-4 yk kereviz salatası
1-2 yk zeytin salatası
İki tane kuru biber dolması
3 tane çiğ köfte
Bir dilim pırasa böreği
Şekersiz çay

Ara
Bir portakal
Bir ceviz

Akşam
3 yk kereviz salatası
3 yk karnabahar kısırı
1 dilim pırasa böreği
Çeri domates

Bugün salata türü yoğun bir menü oldu protein yönünden zayıf oldu yaptıklarımı bitirebilirsin normale döneceğim ay bi dahaki sefere çok az yapacağım tüketemiyorum günlerce aynı şeyi yiyorum

Spor yaparsam yazarım inşallah
Su 2 litre tahmini

@Wydra canım dünden 100 mekik ve 100 squat vardı yazmayı unutmuşum

Biraz karbon fazla kaçmış sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…