- 20 Ağustos 2014
- 1.841
- 3.493
- 133
- 37
Geçen cuma bana teselli veriyordun dur gitmek yok öyle aynı durumdayız
düzenim bozuldu toparlayamadım.:/ kendi evimde olmayıca böyle oluyorBu ney gi. Tost . Poğaça . Patatses . Cikss sevmedim. .neyseki miktarları azsevdim
düzenli olarak menü paylaşıyorum ama bu hafta kendi evimde değildim bir arkadasımın sorunları vardı onunla ilgilenice burada aktif olamadımbugün takıma uğramamışsın?
Muthissin canimŞimdi iştem geldim küçük bir ara öğün yaptım, doğru spora
Bence de yaaa. Geçmişi okuyordum şok.oldumNoodurun yahu ben full konsantreyim şu an..
Nereye kaptanım??
Torunların yanındayoklama alalım
obezzto
IKokunhuzur
@GIDI
@optumkibbye
@Kumsal ve deniz
april1109
zeyneppk
gezegenfeza
@Ya habibi55
@gulsahhh01
@Amor-a
@Cascade_
@Sade01
@nesyaaaaa
@Shezofren88
@60kiloyum
breeze3535
T tatlu
H Havlemina
@karamelli_turta
Hercai91
G gitsinkilolar02
@aeben
@divinity
@vorones
@Sarayca
Wydra
Evet geçen ay öyle olmuştu sonraki hafta 2300 gitmişti regl sonrasıregl olduğunda büyük sevinirsin o zaman.atıyorum bir kilo gideceğine 1.5 gider.pes etme sakın hatta regl olup bitene kadar tartılma sürpriz olsun rakam
??
moni
cok Ozur diliyorum rahatsizlandim ameliyata alindim dikisli halde yatiyorum malesef uzum bir sure burda olamayacagim bilginiz olsun
İyi değiliz canım 3.evre yumurtalık kanseri teşhisi kondu anneme haftaya bugün ameliyat olacak yarında kolonoskopi ve gastroskopi çekilecek dua edin gezegenim çok kötüyüm moralim bozuk annemin yanında belli etmiyoruz ama içimiz kan ağlıyor dua edin duaya çok ihtiyacımız var
dün akşamdan beri takıma uğramamışsın?
bilemiyoruz neden? Arkadaş sır küpü olduğundan dolayıBence de yaaa. Geçmişi okuyordum şok.oldum
Cascade de gitmiş. Neler oluyor 10. Takima böyle
bence hedefe ulaşamadım diye düşünme.regl sonrası muhakkak emeğinin karşılığını görürsünEvet geçen ay öyle olmuştu sonraki hafta 2300 gitmişti regl sonrası
İnsallah bu seferde öyle olur çünkü herhafta kendime hedef koydum bu hafta hedefime ulaşamadım
bilmeyenler için söyliyim, arkadaş giustizia_ dır.bilemiyoruz neden? Arkadaş sır küpü olduğundan dolayı
bence hedefe ulaşamadım diye düşünme.regl sonrası muhakkak emeğinin karşılığını görürsün
Buradayım kaptimmm misafir var girip girip çıkıyorum yazamadım @cascade nereye gitti bi andayoklama alalım
obezzto
IKokunhuzur
@GIDI
@optumkibbye
@Kumsal ve deniz
april1109
zeyneppk
gezegenfeza
@Ya habibi55
@gulsahhh01
@Amor-a
@Cascade_
@Sade01
@nesyaaaaa
@Shezofren88
@60kiloyum
breeze3535
T tatlu
H Havlemina
@karamelli_turta
Hercai91
G gitsinkilolar02
@aeben
@divinity
@vorones
@Sarayca
Wydra
İnşallah canım ağzın bal yesinbilemiyoruz neden? Arkadaş sır küpü olduğundan dolayı
bence hedefe ulaşamadım diye düşünme.regl sonrası muhakkak emeğinin karşılığını görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?