Sevindim abla inşallah daha iyi olur anneciğin Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin
ne oldu ??kilolar gidiyor değil mi?
Ben pazartesiden beri tartılmıyorum ama gittiğine eminim
çok girmiyorsun foruma canim.çalışıyor musun sen?Hayırlı sabahlar güzel takımım
abow spor üzerine yarım ekmek hiç olmamışdünkü menüm
sabah 2 yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir domates
öğlen: elma+yoğurt+9 badem+1/4 avakado+2 yk yeşil mercimek+tarçın
ikindi :1 elma+1 küçük ayva
akşam: ıspanak yemeği+5 tavuk köfte+1 kase yoğurt+1,5 dilim kepekli ekmek
spor dönüşü: yarım ekmek+15 zeytin
spor: gün boyu 6000 adım (60dk)+ 45 dk aletli fitness
1 beyaz çay+2 maden suyu
bugün kaçamak yapmamaya çalışacam
nasıl oldun biraz daha iyimisin canım?GÜNAYDIN KIZLAR
Inşallah canım, annenin ellerinden öperizAmin kızlar inşallah iyi olacak annem bugün kolonoskopi ve endoskopi çekildi şükür sonuçlar iyi çıktı bu sevindirici bir durum sırada ameliyat var inşallah oda iyi geçer bir oh çekeriz
Allah hepinizden razı olsun dualarınız için dualarımızla inşallah bu zor günleri atlatacaz
Allah daim etsinKeyfim yine yerinde ben bu işi sevdim
Sen ayranın içine ne koyuyon? Ne kadar aralıklarla iciyon? Benim 1 günde 400 gr gitmiş, şu 72 yi kıramadım bi türlüCuma günü güzel bi eksiyle gelicem voronesim senide geçicembende detokstayim ya evdeyim ALLAH yardımcın olsun nöbetçiymişsin bide sendende güzel eksiler bekliyorum haftanın ortasına gelmiş bulunmaktayız tartı benim yüzüme gülüyo bakalım şimdilik terslik olmazsa
Gaza geldim, spor yapasım var, birazdan evimin 2 erkeği kalkar, yarım kalır. 3 saat kadar erteliyorumSporumu yaptım geldim kızlar
yine bugün de benden iyisi yok
Noodurun yahu ben full konsantreyim şu an..
Nereye kaptanım??
Sara abla çok geçmiş olsunAmin kızlar inşallah iyi olacak annem bugün kolonoskopi ve endoskopi çekildi şükür sonuçlar iyi çıktı bu sevindirici bir durum sırada ameliyat var inşallah oda iyi geçer bir oh çekeriz
Allah hepinizden razı olsun dualarınız için dualarımızla inşallah bu zor günleri atlatacaz
Yoğunluğun üstüne birde yavaşlığı ekle ,ne kadar zorlanıyorum biliyonmu iş yetiştirmek içinkimse kalmadı mervecimherkes ya izinli, ya yoğun ya da hasta Allah iyilik sağlık versin yine de gerisi laf u güzaf..
oo benim reklamlar işe yaradı desene :))Gaza geldim, spor yapasım var, birazdan evimin 2 erkeği kalkar, yarım kalır. 3 saat kadar erteliyorum
yaşasınSelamlar
Ben geldim
Hergun düzenli menü vermeye cesaretim yok
Takımdan da çok koptum ..
Evde eşim ve kızım da diyete başladılar
Hep beraber sağlıklı besleniyoruz
Yarından itibaren 2 haftalık bir diyete basliycam
Kalan 2 kiloyu da verip korumak istiyorum artık
Spor programı indirdim telefonuma
Ailecek fit olmaya karar verdik
hepimiz öyleyiz canımYoğunluğun üstüne birde yavaşlığı ekle ,ne kadar zorlanıyorum biliyonmu iş yetiştirmek için
Gitmem obeztom merak etmeoo benim reklamlar işe yaradı desene :))
yaşasındivinity gelmiş çok sevindim.tamam iki kilonu da ver ama yavaş yavaş ver.şöyle ki ben 78 kiloyum, 70 olana kadar burada dur.yani şunun şurasında kac kilom kaldı ki canım
hepimiz öyleyiz canımsabah kızlar gidince uyuyordum şimdi spora gidicem diye uyumuyorum.emeksiz yemek olmuyo maalesef
Spor olarak ne yapıyorsun canımSporumu yaptım geldim kızlar
Ben işten dönünce yapacağım.dünkü sporla kaslarımda laktik asit birikti sanırım öyle zamanlar baş ağrısı yapıyor.şimdi ilaç aldım akşama geçerse ağrım sporumu yapacağımSporumu yaptım geldim kızlar
Kisti aldilar yumurtaloga dokunmadim dedi drGeçmiş olsun canım kistimi aldılar yumurtalıklarımı
Acik ameliyat olmak kotu oldu farketsem onceden kapali olabilirmisGeçmiş olsun canım, şimdi nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?