- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Mesaj komik geldiMerhaba arkadaşlar
Bugünkü menümü yazayım
Sabah 2dilim tb den karışık tost 1 haşlanmış yumurta
Ara 1kupa sütlü türk kahvesi 1 elma yarim portakal 1avuc çiğ fındık
???????
Öğlenlere müdahale edemiyorum yemekhanede ne çıkarsa o malesef ama evet pilav normalde almam gözüne tek nohut az geldiValla canım tost ekmeği, nohut , mercimek,pirinç pilavı, kek, patates hep karbon grubuna dahil miktarı azda olsa dikkat etmeliyiz
kimse kalmadı mervecimherkes ya izinli, ya yoğun ya da hasta Allah iyilik sağlık versin yine de gerisi laf u güzaf..
Öğlenlere müdahale edemiyorum yemekhanede ne çıkarsa o malesef ama evet pilav normalde almam gözüne tek nohut az geldi
Arada oluyor öyle ya o kadar da olsun canım miktarı aşmadıktan sonra çok sıkıntı değilÖğlenlere müdahale edemiyorum yemekhanede ne çıkarsa o malesef ama evet pilav normalde almam gözüne tek nohut az geldi
IKokunhuzur Aniden pkulda rahatsızlandım hastaneye kaldirildim 9 cm kist varmis yumurtalikta ameliyata alindim
hastaneden ciktim evdeyim tesekkuler cnm
saracım Allah güc kuvvet versin, yardımcınız olsun.insallah tez zamanda şifa bulur
Rabbm acil şifalar versin inş.
Allah acil şifa versin inşallah Sizlerinde yardımcısı olsun
Oy saram, bazan bogaza düğüm olur kelimeler
Yarbım yardımcınız olsun inşallah ...
Şafi ismi hürmetine şifasını versin inşallah mevlam.
Herkese günaydın.sara_28 canım çoook geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin. O ol derse olur herşey. Inşallah geçip gider.
sara_28 ablacim çok geçmiş olsun
Çokgenimi olsun canım ne oldu birden öyle
Çok geçmiş olsun abla çok üzüldüm dualarımdasınız
Geldim kaptanım geldimmm
sara_28 nasılsın canım? Merak ettim seni.
Yayınlanmadı dün giremedim bugün de ancak girebildim
Düzenleyecem daha onları öyle yayınlayacam
Yağ da karbondan sayılıyor yani yağ da ekmeğe dahil
Çok geçmiş olsun hep dua ediyorum annene inş iyileşir
He yaa gelemedim bi türlü, aklım hep burdaydı
Atıyorum dm ile sana kaptanım
Yap yap
ALLAH c.c. yâr ve yardımcınız olsun çok zor RABBIM YA ŞAFİ ismi hürmetine şifa nasip etsin INŞAALLAH
saracım Allah annene şifa versin. üzüldüm. dua ediyoruz canım benim
Geçicek sara sizinle birlikte bizde bi ohh çekicez.Amin kızlar inşallah iyi olacak annem bugün kolonoskopi ve endoskopi çekildi şükür sonuçlar iyi çıktı bu sevindirici bir durum sırada ameliyat var inşallah oda iyi geçer bir oh çekeriz
Allah hepinizden razı olsun dualarınız için dualarımızla inşallah bu zor günleri atlatacaz
Geçicek sara sizinle birlikte bizde bi ohh çekicez.
Telimde sıkıntı vardı monicimpazar sabahındana beri takıma uğramıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?