Gecms olsunAcik ameliyat olmak kotu oldu farketsem onceden kapali olabilirmis
Yuruyorum hafiften 2 yi bulur tam toparlama dedi
Ayran değil ablam sabah öğlen akşam yeşillik yiyorum bide özel su yaptım onu içiyorum dur atayim sanaSen ayranın içine ne koyuyon? Ne kadar aralıklarla iciyon? Benim 1 günde 400 gr gitmiş, şu 72 yi kıramadım bi türlü
Neyse kurtarmışsın canımAcik ameliyat olmak kotu oldu farketsem onceden kapali olabilirmis
Anladım canım, yanında başka bisey yiyormusunBunu yapıyorum ablam detoks suyu olarak
ayy süper bişey :)Evet kilolar gidiyor
Sabah öğle akşam çiğ sebze tüketmiyorum yeşil çay bide daha önce bi detoks yaptım 2 kilo verdim 3 günde ama bunu ilk kez deniyorum bakalım kaç kg vericemAnladım canım, yanında başka bisey yiyormusun
Bide normal zamandada porsiyon kontrolü yaptırıyorum bi akrabam diyetisyen ona atıyorum yediğimi içtiğimi o onaylayınca yiyorumAnladım canım, yanında başka bisey yiyormusun
geçmiş olsunKisti aldilar yumurtaloga dokunmadim dedi dr
Hadi bakalımSabah öğle akşam çiğ sebze tüketmiyorum yeşil çay bide daha önce bi detoks yaptım 2 kilo verdim 3 günde ama bunu ilk kez deniyorum bakalım kaç kg vericem
ayy süper bişey :)Evet kilolar gidiyor
ohh alâ :) bak ben mezun olana kadar burdasın ha söz verdinGitmem obeztom merak etme
Kopamiyorum takımdan
ben spor salonuna gidiyorum canım.fitness yapıyorumSpor olarak ne yapıyorsun canım
llaktik asit nedir inan bilmiyorumBen işten dönünce yapacağım.dünkü sporla kaslarımda laktik asit birikti sanırım öyle zamanlar baş ağrısı yapıyor.şimdi ilaç aldım akşama geçerse ağrım sporumu yapacağım
geçmiş olsun.ben sizin olaya tam vakıf olamadığım için yorum yapamıyorumAcik ameliyat olmak kotu oldu farketsem onceden kapali olabilirmis
insallah tez zamanda kurtulursun taşından da ağrısından da..böbrek ağrım yine başladı biraz daha azdı bi kaç gündür yine celallendi sabahta gittim şeker için kan verdim onun sonuclarını bekliyorum sağol canım düşündüğün için :)
Sabah öğle akşam çiğ sebze tüketmiyorum yeşil çay bide daha önce bi detoks yaptım 2 kilo verdim 3 günde ama bunu ilk kez deniyorum bakalım kaç kg vericem
Kas yorgunluğu diyeyim ben.o madde oluşuyor ağrı yapıyor ben de extradan migrenimi de tetikliyorohh alâ :) bak ben mezun olana kadar burdasın ha söz verdin
ben spor salonuna gidiyorum canım.fitness yapıyorum
llaktik asit nedir inan bilmiyorumbenimde dün ağrıyordu fakat ben dolunaya bağladım :)
geçmiş olsun.ben sizin olaya tam vakıf olamadığım için yorum yapamıyorum
insallah tez zamanda kurtulursun taşından da ağrısından da..
Bu ayla ilgili durum nedir? Astrolojiye inanırım ben ama çok bilgim yokdivinity küçülen ayda detoks iki kat etkili oluyormuş ama yaptın mı dersen hayır hiç detoks yapmadım
geçmiş olsun, kötü bir durumKas yorgunluğu diyeyim ben.o madde oluşuyor ağrı yapıyor ben de extradan migrenimi de tetikliyor
astroloji değil aslında bahsettiğimiz. Ayın insan bedeni üzerindeki etkileriyle alâkalı.bununla ilgili bir link vermek isterdim ama geçen gün başka bir konuyla alakalı denedim olmadı.copy paste yapıcam birazdanBu ayla ilgili durum nedir? Astrolojiye inanırım ben ama çok bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?