Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay sorma bugün gene battım ki battim . HİÇ İRADe yokmuş ya ben de . Misafirlikk dedim . Gömdüm tatliyi keki
Hiç oldumu ama kuzum bi yarıştayız sen beni ciddiye almiyomusun
Bende sana yenilmemek için burada terler döküyüm detokslar yapıyım kendime hakim olayım sen gidip oralarda tatlıları börekleri götür adaletmi bu

Sabah ılık limonlu su 07.30
08.30 kahvaltı
Yarım patates kadar kizartmasi
1 haslama yumurta
Az peynir 2 zeytin
Öğle 12.30
1 yumurta ile bi tabak kadar sucuk
Salata peynir zeytin 2 tane
Aralar yok
Aksam 19.30
Doyana kadar hamsi tava
SaLata turşu salgam yarım dilim kadar ekmek
Çay saatı yarım dilim cissss 1 dilim kek bol çay su
Spor yok çok yorgunum
Su 2 yi gecymstim sanırım

Börek yemedım ule. .kizzzz ben seni dusunuom. öyle olmasa bir tam dilim ve sayısız kek dilimj yerdim ben . Mesela şimdj. Gitsem açarım dolabi ekmekarasi peynir vş. Yerdim . Yemmmeeeemmm ! Yarin tarti var oy oy

Börek yemedım ule. .kizzzz ben seni dusunuom. öyle olmasa bir tam dilim ve sayısız kek dilimj yerdim ben . Mesela şimdj. Gitsem açarım dolabi ekmekarasi peynir vş. Yerdim . Yemmmeeeemmm ! Yarin tarti var oy oy
Menüyü gördümde kuzum keşke bi dilim börek olaydı sucuklar kızartmalar bunlar ne benide eli sopalı yapicaksiniz

Menüm :
Sabah;2 tava yumurta
1 kk beyaz peynir
Çay
1 dilim ekmek
5 siyah zeytin

Ara;sade soda

Ara;yeşil çay

Akşam;1 kase çorba
Yarım kase yogurt
4 yk patetes yemeği etli
1 dilim börek

Ara;sade türk kahvesi Sade soda
2 ceviz
Yarım ayva

2,5 lt su
Yarım saat yürüyüş

İyi geceler hanımlar hatta ben direkt günaydın yazayım nasıla anca sabah okursunuz menümü yazayım hemen.

Sabah;
2 dilim tam tahıl ekmek arası soğuk sandviç, ekstra 2 ince dilim kaşar peyniri.

Öğle;
Filtre kahve, 1 kurabiye.

Akşam;
1 kepçe mercimek çorbası, 2 yk bulgur pilavı.

Yemekten sonra bir ara muz yedim.

Su 2 lt.
Spor 20 dk bisiklet, 1 saat hafif tempo yürüyüş.

moni Wydra

Yok kuzum her zaman 3 olmuyo 2 falanda diyetisyenle konuşarak yapıyorum yanında vitaminlerimide ekstradan kullanıyorum her ay tartiya çıkıyorum analiz yapiyo
tamam o zaman

Ne gülüyon , bir arkadaşın engelli oğlu var, cinsel dürtüsünü engellemek için yemeğine ilaç koyuyordu

Ilk paragraf
Nadiren salatama 1 tatlı kaşığı yağ koyuyorum
yaa tamam insan ırkına veriliyo ilaç da kediye duymadım, bir garip geldi de o yüzden güldüm :))

sen ölçü olayına takılmışsın ama başka türlü nasıl anlatılabilir ki bu ölçü? Mesela köfteyide yumuruk kadar olabilir demişti diyetisyen.o da bir ölçüdür.bence ölçülere alışmamız lazım ki her zaman aklımızda kalsın, ona göre yiyelim

Küflü peynir yarım mı yenecek?? Yaktın beni gezoo

ne güzel.böyle mesajları okudukça ben de mutlu oluyorum

Salataya yağ koymazsan yağda erşyen vitaminleri (ADEK) alamazsın.sırf bunun için bile yağ koymak lazım kafi miktarda

Ben de seninle gurur duyuyorum .ben de bu ara daha dikkatli olmaya başladım

Günaydın kızlar.dün nöbetçiydim o yüzden dünkğ menümü şimdi yazayım.öğlen eşim ocakbaşına gşdelim dedi.ben de yufka ekmek bulmazsam gelemem dedim.yarın tartı günüm dedim.biz adanalılar eti ekmeğe sarmadan tadını alamayız.neyse hemşirehanım ben size bulurum dedi ve buldu gerçekten.ve çok çok az yufka ekmekle kapattım öğleni

Sabah: haşl yumurta, peynir, zeytin, domates,el içi kadar yufka ekmek,yeşillik
Öğle:kuşbaşı et(yağsız),salata, ayran,sabah yediğimin 2 katı kadar yufka ekmek
Akşam: çorba,5-6 hamsi,salata
1 portakal
2lt su,spor yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…