Ay sorma bugün gene battım ki battim . HİÇ İRADe yokmuş ya ben de . Misafirlikk dedim . Gömdüm tatliyi kekiKuzum akşama kadar çok güzel geliyorsun çay saati geldimi coşuyorsun
Hiç oldumu ama kuzum bi yarıştayız sen beni ciddiye almiyomusunAy sorma bugün gene battım ki battim . HİÇ İRADe yokmuş ya ben de . Misafirlikk dedim . Gömdüm tatliyi keki
Börek yemedım ule. .kizzzz ben seni dusunuom. öyle olmasa bir tam dilim ve sayısız kek dilimj yerdim ben . Mesela şimdj. Gitsem açarım dolabi ekmekarasi peynir vş. Yerdim . Yemmmeeeemmm ! Yarin tarti var oy oyHiç oldumu ama kuzum bi yarıştayız sen beni ciddiye almiyomusun
Bende sana yenilmemek için burada terler döküyüm detokslar yapıyım kendime hakim olayım sen gidip oralarda tatlıları börekleri götüradaletli bu
Menüyü gördümde kuzum keşke bi dilim börek olaydı sucuklar kızartmalar bunlar neBörek yemedım ule. .kizzzz ben seni dusunuom. öyle olmasa bir tam dilim ve sayısız kek dilimj yerdim ben . Mesela şimdj. Gitsem açarım dolabi ekmekarasi peynir vş. Yerdim . Yemmmeeeemmm ! Yarin tarti var oy oy
Iyiyiz canım, sen nasılsınSelâm kızlar nasılsınız?
Geç bile kaldınMenüyü gördümde kuzum keşke bi dilim börek olaydı sucuklar kızartmalar bunlar nebenide eli sopalı yapicaksiniz
Sağol canım bende iyiyimIyiyiz canım, sen nasılsın
tamam o zamanYok kuzum her zaman 3 olmuyo 2 falanda diyetisyenle konuşarak yapıyorum yanında vitaminlerimide ekstradan kullanıyorum her ay tartiya çıkıyorum analiz yapiyo
yaa tamam insan ırkına veriliyo ilaç da kediye duymadım, bir garip geldi de o yüzden güldüm :))Ne gülüyon, bir arkadaşın engelli oğlu var, cinsel dürtüsünü engellemek için yemeğine ilaç koyuyordu
Ilk paragraf
Nadiren salatama 1 tatlı kaşığı yağ koyuyorum
sen ölçü olayına takılmışsın ama başka türlü nasıl anlatılabilir ki bu ölçü? Mesela köfteyide yumuruk kadar olabilir demişti diyetisyen.o da bir ölçüdür.bence ölçülere alışmamız lazım ki her zaman aklımızda kalsın, ona göre yiyelimBak iste demek istedigim bu. Avuç içi kadar peynir, 1 üçgen büyüklük ne yahu
obezzto küflü peynirlerin besin değerlerini çekip atmıştım, 2,5 hafta sonra geri dönüş yaptı hatun.
Onlar çok yağlı üçgen peynirin yarısı kadar ye dedi.
Bende diyomki kendi kendime, yarın söyleyim peynir miktarını artıralım.
Daha söylemem
ne güzel.böyle mesajları okudukça ben de mutlu oluyorumBugünkü menüm
Sabah kahvaltısı
Yarım haşlanmış yumurta
Bir kk beyaz peynir
Zeytin salatası
Bol yeşillik
Domates sosu
İki dilim çok tahıllı ekmek
Ara
Bir avuç içi kadar kuru üzüm
Öğlen
Peynirli haşlanmış nohutlu(nohutu az miktarda) yeşil salata
Akşam
Ton balıklı salata
Ara
Bir küçük ev yapımı kurabiye (misafirime yaptım tadına baktım)
Maden suyu
Spor yok
Su az oldu bugün
Bu aralar kendimde gelişme hissediyorum misafir gelse veya dışarı çıksam bile yasaklı şeylere hayır diyebiliyorum veya tadına bakıp nefsimi körlüyorum ve akşamında nelere hayır dediğimi düşündükçe daha mutlu oluyorum kendimle gurur duyuyorum adeta.
Salataya yağ koymazsan yağda erşyen vitaminleri (ADEK) alamazsın.sırf bunun için bile yağ koymak lazım kafi miktardasınırsız diye bir şey olamaz bence dietde.yani diyetin mantığına aykırı.haa ne olur yağsız salatayı sınırsız ye demisti diyetisyen.ama peynirde olmaz bence.olsa en çok ben sevinirim biliyosun :) salataya da yağ koyabilirsin bir kaşık benimki öyle demişti
geçmiş olsun.hiç bilgim ve deneyemimin olmadığı bir konu, o yüzden yorum yapamıycam
ayda iki üç biraz fazla degil mi ? Ayda bir demişti diyetisyen ki benim detoks listesini istersen yollarım ekmek hariç normal yemeklerin hepsi var.artık nasıl bir detokssa :) aman kilo kaybediyorum diye kas kaybetmede gerisi hallolur bir şekilde
Ben de seninle gurur duyuyorum .ben de bu ara daha dikkatli olmaya başladımBugünkü menüm
Sabah kahvaltısı
Yarım haşlanmış yumurta
Bir kk beyaz peynir
Zeytin salatası
Bol yeşillik
Domates sosu
İki dilim çok tahıllı ekmek
Ara
Bir avuç içi kadar kuru üzüm
Öğlen
Peynirli haşlanmış nohutlu(nohutu az miktarda) yeşil salata
Akşam
Ton balıklı salata
Ara
Bir küçük ev yapımı kurabiye (misafirime yaptım tadına baktım)
Maden suyu
Spor yok
Su az oldu bugün
Bu aralar kendimde gelişme hissediyorum misafir gelse veya dışarı çıksam bile yasaklı şeylere hayır diyebiliyorum veya tadına bakıp nefsimi körlüyorum ve akşamında nelere hayır dediğimi düşündükçe daha mutlu oluyorum kendimle gurur duyuyorum adeta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?