karnım çok açsa koymuyorum ki daha fazla salata yiyeyim midemi doldurayım :) ama keyifle yediğim vakit koyuyorum.bir de peşine d vit veya omega alacağım vakit de koyuyorumSalataya yağ koymazsan yağda erşyen vitaminleri (ADEK) alamazsın.sırf bunun için bile yağ koymak lazım kafi miktarda
çok ilginç.ben de eti ekmeksiz yerim ki tadını daha fazla alabileyim.afiyet olsunGünaydın kızlar.dün nöbetçiydim o yüzden dünkğ menümü şimdi yazayım.öğlen eşim ocakbaşına gşdelim dedi.ben de yufka ekmek bulmazsam gelemem dedim.yarın tartı günüm dedim.biz adanalılar eti ekmeğe sarmadan tadını alamayız.neyse hemşirehanım ben size bulurum dedi ve buldu gerçekten.ve çok çok az yufka ekmekle kapattım öğleni
Sabah: haşl yumurta, peynir, zeytin, domates,el içi kadar yufka ekmek,yeşillik
Öğle:kuşbaşı et(yağsız),salata, ayran,sabah yediğimin 2 katı kadar yufka ekmek
Akşam: çorba,5-6 hamsi,salata
1 portakal
2lt su,spor yok.
iyi tatiller, güzel dinlenirsin insallahBirazdan eve geçince tartılacağım.bu arada bugün akşam 2 günlüğüne kıbrısa kuzenime ziyarete gidiyorum.pazar günü döneceğim inşallah.uğramaya çalışacağım fırsat buldukça buraya
Evet fark ettim ablam geç kaldığımı bundan sonra menülere göre sopa elimde
Geçen hafta 78.1
Bu hafta:77.5
Fark: -600
Nihayet kurtuldum 78 den.şükürler olsun
Süpersin canımGünaydın
Geçen cuma :93 kg
Bugün : 91.5 kg
-1.5 kg
Hah işte şu, koca bir kase salataya 1 tatlı kaşığı yetermi, gerçi bana yağsız ye demedi, ben kendim kesmişimSalataya yağ koymazsan yağda erşyen vitaminleri (ADEK) alamazsın.sırf bunun için bile yağ koymak lazım kafi miktarda
Evet fark ettim ablam geç kaldığımı bundan sonra menülere göre sopa elimdekorkun benden
Ben tartildim ama yazmasam yaaaHayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar güzel takımım
Ben tartılıp hemen geliyorum
Ne güzel . .. hiç kiskanmadim ki.. benim de 62.1 ken kesin 61 ler gelir diodum . Utanmasam 63 olcek misimGeçen hafta 78.1
Bu hafta:77.5
Fark: -600
Nihayet kurtuldum 78 den.şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?