- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
Buyur sende gel
Taze gelin kilo aldın deyilmi
Tabiki hemen başla o vakitHa ha alacağım belliydi zatenTek spor işe yaramıyormuş onu anladım spora hala devam ediyorum ama boğazımı tutmadığım için kilo aldım ama Allahtan sıkıyım da çok göstermiyorum ama zayıflamak istiyorum tabiki kilo olrakta artık bir dur diyelim yaza giriyoruz değil mi ablacımm
Tabiki hemen başla o vakit
Onun anlattığı tavada pişmiş domatesSade gezonun melemen ölürsün o zaman
Ben yumurtamla geleyim o zaman
gel kuzum gelGünaydınnlar herkesee ne var ne yok görüşmeyeli kaptanım bana yer var mı yine takımda
biz bayat gelinler kilo alıyoruz daTaze gelin kilo aldın deyilmi
gel kuzum gel
Valla yedimkimse bilmiyor
gecmiş olsun canım..
e zaten biz bu kiloların hepsini can sıkıntısından yemek yediğimiz için almadık mıaman kendini çok kaybetme, ipin ucu kaçınca kaçıyor
pizzanı yemişsin :) afiyet olsun
aramızda halen menemen yapmayı bilmeyenler var.bence ögrenmeliler :)gezegenfeza
HoşgeldinTeşekkürler kaptanım bugünden dikkat etmeye başladım gibi inşallah bırakmam en azından ilk 5 kilo versem iyi olur yarın tartılır kilomu bildirirm :)
Bizde yumurta bol yavrum, gel ben sana bol yeşillikli piyaz yapıyım. Menemen kötü pisOnun anlattığı tavada pişmiş domates@gezegenfeza
Sen disime goresin sankim.Aynen kendime bir dur dedim hemen destek almalıyım ve takımıma koştum
Güncelın 53 değil miTeşekkürler kaptanım bugünden dikkat etmeye başladım gibi inşallah bırakmam en azından ilk 5 kilo versem iyi olur yarın tartılır kilomu bildirirm :)
O milattan önceydiHoşgeldin
53 kiloymuşsun zaten hedefin 48 mi??
süpersin.. tam motivasyon !!!umarım istedgin olur menu guzell
Anladım bende düzenli tüketeyim o haldeBen düzenli tüketmeye çalışıyorum ALLAH'IN izniyle ama bazende herkeste aynı etkiyi göstermiyor
Hee makus türk kadını talihini yaşadı o zamanO milattan önceydi@Zerosima
Ne tüketiyonuz? Bende tüketeyim eksik kalmayayımİnşallah bakalım
Anladım bende düzenli tüketeyim o halde
Hoşgeldin
53 kiloymuşsun zaten hedefin 48 mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?