- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
İyi geceler sevgili takimcanlarim. Bugün ki pazar menu mu bildireyim.
Sabah ılık limonlu su saat 08.00
Saat 10.00
Eki Görüntüle 2241392 1 çay kaşığı reçel
Ara yok
Aksam 17.30 dışarıda
1 lahmacun yarım içli köfte
Sonrası var kaptanim. Vé ve tatlı yedimabarttikca abarttim.
Eve geldim hergün 30 dk olan yürüyüş mü 45 dk ve koscar adim yaptım .belki biraz telafi ederim DieWydra moni
Çokk heyecanlandım bu hafta ilk hafta tabi ilk hafta hemen veriliyor önemli olan sonrası inşallah yine eksi görürümMorwampircanim. Bu cuma kaçlâ gelecen bakım .. benim de bi rakibim var. Ay adını cikaramadim şimdi. De. Bakalim. Özellikle bugün un faturasini odeyebilirsem bi de bu regl cozulurseeksi bekliorum
İçli köfte lahmacun tatlı nasıl şaşırmamne diiyui sassirdin kız wampirr
Ya karatay dà lahmacun ayda bir serbst ondan şey ettim . İçli köfte de .yarım ve bulgur ve et de serbestİçli köfte lahmacun tatlı nasıl şaşırmam
Sen de nie popüler üye yazıo. Suncacik zamandır bi sen gibi popüler de olamadım yavİçli köfte lahmacun tatlı nasıl şaşırmam
Oyle mi yazıyorSen de nie popüler üye yazıo. Suncacik zamandır bi sen gibi popüler de olamadım yav
Ayda 1 miydiYa karatay dà lahmacun ayda bir serbst ondan şey ettim . İçli köfte de .yarım ve bulgur ve et de serbesttabi kızartma olmasa iyiydi
Memnun oldumm bende 25 yasındayım ebeyim bekarım genel olarak böyle ben 3 sene önce bu takımda 58 kiloya düşmüştüm şimdi geçen cuma 2,3 kg vererek 65,3 çıktı kilom 67,6 ile başladım yeniden kilo verme çabama ama bu kez diyetisyen kontrolünde. :)
Aaa tablolar yıllar önceki gibi olmuş ve harika tablo eklemekte çok zorlanıyordum ben hatta kitap topiğinde çok zorlanmıştımmoni abla hala aktif mi kitap topiği durum nasıl
Birgün önce akşam biraz fazla yiyince ertesi güne dengelemeye çalışıyorumGayet güzel menü akşam dengeli bir öğün olmuş. Sabah da aynı şekilde öğle yedikleriniz tok tutmuştur sizi.
aktif dik bir aydır falan uğrayamadım, şu güncellemeye alışıyım devam inş.Aaa tablolar yıllar önceki gibi olmuş ve harika tablo eklemekte çok zorlanıyordum ben hatta kitap topiğinde çok zorlanmıştımmoni abla hala aktif mi kitap topiği durum nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?