Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Mervecim, 2 gündür vücudu şaşırtacam diye çırpındım, fazlaca yedim. Dün 1 saat tempolu yürüyüş ve 8 dakika yağ yakma egzersizim var. Bugün yine abartı yedim, sadece 8 dakika yağ yakma egzersizi yaptım. Menü yazmayım. Yarın acilen tekrardan diyetisyen menüsüne dönüş yapıyorum. bana önereceğin bisey varmı

Hayvan gibi ödem vardır şimdi sen de yoğurtlu kür varya ondan yap haftada 2 kere o ödemleri atmana ve yağ yakımına da yardımcı olur. Yarından itibaren de bol bol su içmeyi unutma. Hatta öğleni normal akşamını da çok hafif kalorili tut.

Ben de bugün yedim yarından itibaren hafiften hafiften başlıyorum diyete yeter daa 1 ay dinlendim resmen

Tmm
Bu sefer yarmalimi yapsam

Ben burdan kopmamak adına bildiimlerimi yapayım ama her gün gelmeye alışamadım daha alışmaya çalışıyorum bi de herkesi tanımıyorum okuya okuya tanımaya çalışıcam BU yeni sürümde kimin yazdığını falan anlamıyorum çok dip dibe olmuş sanki her şey gözüm karışıyor

Evet o kısım biraz karışık oluyor araya yorumlar arasındaki çizgi çok ince pek belli etmiyor kendini

Hergün gelmeye alış hatta sen de konuş sohbet edelim ki birbirimizi daha iyi tanırız öyle uzaktan mesajları okumakla pek tanınmaz ki

Gidecek olduğun sayfa numarasını biliyorsun arama butonundaki page-12364 yazan yer şuanki sayfa sayısı orayı değiştirerek geçmiş sayfaya gidebilirsin
Bende görünüyor gerçi sayfa numaraları

Evet haklısın :) Mesela azıcık bana kendini tanıtabilir misin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…