Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selam arkadaşlar.menümü yazayım

sabah: bir haşlanmış yumurta ( gıdaklayacam yakında) , peynir, zeytin, domates, turp, iki- üc tane fırında dilimlenmiş patates

öğle: bir dilim cıs ( yazamam, noo)

akşam: ciğer sote

su: bir litre
spor: 6000 adım yürüdüm.çok soğuktu , daha fazla yürüyemedim

Aaaa artık konuya kimlerin baktıgını görebiliyoruz eskiden sadece prolar görürdü
eveet çok güzel olmuş bence

ama o zaman prolara ne gibi bir güncelleme oldu? Deyiverin prolar

edit: kk da eski vakitlerde yine görebiliyorduk, sonra bu özellik sadece prolara gitti.o yüzden şeyettim

Gidecek olduğun sayfa numarasını biliyorsun arama butonundaki page-12364 yazan yer şuanki sayfa sayısı orayı değiştirerek geçmiş sayfaya gidebilirsin
Bende görünüyor gerçi sayfa numaraları
Sağol canım
Chrome dan girince göründü numaralar
Çok şükür

edit: kk da eski vakitlerde yine görebiliyorduk, sonra bu özellik sadece prolara gitti.o yüzden şeyettim

Hem iyi hemde iyi olmamış kendi takımında tamamda başka takıma daha bakmadan ismin yazıyor tam şok

Evet haklısın :) Mesela azıcık bana kendini tanıtabilir misin :)

Tabi ki tanıtırım adım Merve, öğretmenim, 28 yaşındayım, bekarım, bi kedim var, aralıktan beri bu gruptayım ocakta mezun oldum. Bu hafta biraz biraz ama haftaya kesin başlıyorum yine zayıflamaya. Sağlıklı kilo vermekle ilgili bi kaç bişey bilirim sayfadaki üyeler beni denge denge dememle tanırlar. Bi aralar baya şişirdimdi başlarını denge denge diyerek.

Aaaa artık konuya kimlerin baktıgını görebiliyoruz eskiden sadece prolar görürdü

Evet o özellikle de gelmiş oldu.

Biz 5 kişi sayfaya bakıyorsa 4ünü görüyoruz o beşinciyi prolar görüyor sanırım

Aynen çok eskiden görürdük sonra dediğin gibi prolardaydı ama uzun zamandır da öyleydi bence çok güzel olmuş :)

Memnun oldumm bende 25 yasındayım ebeyim bekarım genel olarak böyle ben 3 sene önce bu takımda 58 kiloya düşmüştüm şimdi geçen cuma 2,3 kg vererek 65,3 çıktı kilom 67,6 ile başladım yeniden kilo verme çabama ama bu kez diyetisyen kontrolünde. :)

gezegenfeza abla beğenip duruyosun de hele bi kaç kilosun son durumlar nasıl
Son durum vahim canım.
75 lere kadar çıktım, ıkınıp durdum, 72 ninaltına inemedim.
Geçen ay tr de diyetisyenegittim, 72 ye kadar düştüm. Hatta 71,800 oldum. Sonra geri 72 ye çıktım, gram düşemedim. Direncim kırıldı, bari vucudu şaşırtıyım dedim. 2 gün fazlaca yedim. Yarın inşallah tekrar başlıyorum. Cumaya 72 nin altına düşmem lazım

Hadi inşallah abla peki listede misin

İyi geceler sevgili takimcanlarim. Bugün ki pazar menu mu bildireyim.
Sabah ılık limonlu su saat 08.00
Saat 10.00
1 çay kaşığı reçel
Ara yok
Aksam 17.30 dışarıda
1 lahmacun yarım içli köfte
Sonrası var kaptanim. Vé ve tatlı yedim abarttikca abarttim.
Eve geldim hergün 30 dk olan yürüyüş mü 45 dk ve koscar adim yaptım .belki biraz telafi ederim Die Wydra moni

Bence de.lazım abla .bekliyorum

Canımmm. Sağol evet. Kahvalti ile olmadı pek de dışarı da yemek yedik ettik . İyi geldi bize. Evde daraliom ben ya. Yaz tatilinde napcaz bakalim

Morwampircanim. Bu cuma kaçlâ gelecen bakım .. benim de bi rakibim var. Ay adını cikaramadim şimdi. De. Bakalim. Özellikle bugün un faturasini odeyebilirsem bi de bu regl cozulurse eksi bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…