eveet çok güzel olmuş benceAaaa artık konuya kimlerin baktıgını görebiliyoruz eskiden sadece prolar görürdü
Sağol canımGidecek olduğun sayfa numarasını biliyorsun arama butonundaki page-12364 yazan yer şuanki sayfa sayısı orayı değiştirerek geçmiş sayfaya gidebilirsin
Bende görünüyor gerçi sayfa numaraları
eveet çok güzel olmuş bence
ama o zaman prolara ne gibi bir güncelleme oldu? Deyiverin prolar
edit: kk da eski vakitlerde yine görebiliyorduk, sonra bu özellik sadece prolara gitti.o yüzden şeyettim
Evet haklısın :) Mesela azıcık bana kendini tanıtabilir misin :)
Aaaa artık konuya kimlerin baktıgını görebiliyoruz eskiden sadece prolar görürdü
Hem iyi hemde iyi olmamış kendi takımında tamamda başka takıma daha bakmadan ismin yazıyor tam şok
edit: kk da eski vakitlerde yine görebiliyorduk, sonra bu özellik sadece prolara gitti.o yüzden şeyettim
Tabi ki tanıtırım adım Merve, öğretmenim, 28 yaşındayım, bekarım, bi kedim var, aralıktan beri bu gruptayım ocakta mezun oldum. Bu hafta biraz biraz ama haftaya kesin başlıyorum yine zayıflamaya. Sağlıklı kilo vermekle ilgili bi kaç bişey bilirim sayfadaki üyeler beni denge denge dememle tanırlar. Bi aralar baya şişirdimdi başlarını denge denge diyerek.
Evet o özellikle de gelmiş oldu.
Son durum vahim canım.
Hadi inşallah abla peki listede misinSon durum vahim canım.
75 lere kadar çıktım, ıkınıp durdum, 72 ninaltına inemedim.
Geçen ay tr de diyetisyenegittim, 72 ye kadar düştüm. Hatta 71,800 oldum. Sonra geri 72 ye çıktım, gram düşemedim. Direncim kırıldı, bari vucudu şaşırtıyım dedim. 2 gün fazlaca yedim. Yarın inşallah tekrar başlıyorum. Cumaya 72 nin altına düşmem lazım
Bence de.lazım abla .bekliyorumSon durum vahim canım.
75 lere kadar çıktım, ıkınıp durdum, 72 ninaltına inemedim.
Geçen ay tr de diyetisyenegittim, 72 ye kadar düştüm. Hatta 71,800 oldum. Sonra geri 72 ye çıktım, gram düşemedim. Direncim kırıldı, bari vucudu şaşırtıyım dedim. 2 gün fazlaca yedim. Yarın inşallah tekrar başlıyorum. Cumaya 72 nin altına düşmem lazım
EvetHadi inşallah abla peki listede misin
Inşallah canımBence de.lazım abla .bekliyorum
Canımmm. Sağol evet. Kahvalti ile olmadı pek de dışarı da yemek yedik ettik . İyi geldi bize. Evde daraliom ben ya. Yaz tatilinde napcaz bakalimOf çocuklar bazen çok yıpratıyor ilişkiyi aslında hiç bi problem yokken karşılıklı girdiğimiz beklentiler bizi geriyor. Hiç bozma aranı eşinle bunun için yarın güzel bi kahvaltıyla tadınız yerine gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?