Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben yokum burda
Başlangıç kilosu:75.5 güncel kilo:63.9 hedef kilo:60 idi ama yeni hedef kilom 57 kaptanım Wydra moni

Ablam hedefimi degstrdim onu da yazalım. Gözüme Gözüme sokuver. Heder 57.8

Su Àz aksam geç vakitte yemiş. . Lokma ekmekler de vaaarrr
.OH mis . Benden fena değil pazarın . Hahay geçerim ben senı böyle. Spor da yok amanın

Geçen cuma 90.8 di kilom benim bi önceki kilo kalmış. Bende sorayım bari 1 ayı geçti ben ne zaman listeye girebilicem? moni Wydra

Ben geçen cuma 67,3 tüm moni Wydra

Su Àz aksam geç vakitte yemiş. . Lokma ekmekler de vaaarrr
.OH mis . Benden fena değil pazarın . Hahay geçerim ben senı böyle. Spor da yok amanın

Benim pazar menülerim genelde böyle öenmli olan geri kalan günler :) Bugün spor var yine yakarım kaloricikleri

Pazar menüsü
Sabah;
1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 5-6 zeytin, 1 adet domates- çiğ biber, 2 dilim tam tahıl ekmek.

Öğle yok.

Akşam;
1 kase mantar çorbası, 4 yk bol sebzeli yumurtalı erişte, haşlanmış kuru acı biber sarımsaklı yoğurtlu 1 yk.

Su 2 lt.
Spor 1 saat tempolu yürüyüş.

moni Wydra

Bugünden itibaren şekersiz 21 güne başladım bakalım hayırlısı.
Ay ben niyetlenir gibi oldum ama anladım ki gerçekten herşeyin içinde şeker türevi varmış ya çorbadaki undan tut köftedeki ekmeğe kadar herşeyde varmış
hayat tarzını tamamen değiştirmek gerekiyor galiba bunda . Ben annemlerdeydim o gün gerçekten diğer insanlara uyum sağlamak bu süreçte normal diyete nazaran daha zormuş.

Yaparken yorumlarını da yazarsan bu konu hakkında takipte kalacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…