Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canımmm. Sağol evet. Kahvalti ile olmadı pek de dışarı da yemek yedik ettik . İyi geldi bize. Evde daraliom ben ya. Yaz tatilinde napcaz bakalim
Seni alıntılamışım cevaplamamışım kusura bakma canım Dışarı çıkmak iyi geliyor genelde iyi yapmışsınız

Ben çok takıntılıyım galiba ya o zaman

Hayaller - 600
Hayatlar - 300

Ayy valla abla ya tam olarak öyle oldu

kuzum o liste deneme sürecindeki üyeleri kapsıyor.
Ay pardon kaptanım bende diyorum ben neden yokum

bugünkü menüm

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir

öğle
1kuru palıcan dolması
4 yk kısır

ara
1 yeşil elma
1 fincan leblebi + biraz kuru üzüm

ara: 3 ceviz + 3 kuru kayısı

akşam
1 avuç içi büyüklüğünde fırında köfte
yoğurt
1 dilim ekmek

ara: 1 sb süt

su: 3 lt
spor 50 dk tempolu yürüyüş

iştahım çok fazla diyete başladıgım ilk haftalar çok iyiydim. bu durum beni çok zorluyor ve morelim bozuluyor 5 kilo verdim ve herkes inceldiğimi söylüyor ama korku başladı iştahım yüzünden

Arada bir oluyor öyle canın yemek çektiğinde süt ve türevleri ya da bol bol salata ye bastırır o iştahını
Hem 1 kase salata sadece 10 kalori

alışıcam alışıcam alışıcam

Alışırsıınn ben alıştım sevdim de hatta

Kaç gün sürüyor?
Bol bol su iç ve yoğurt ye ödemin gitsin.
Cumaya bi 79 bekliyoruz senden
Gelsin artık o 79 buraya
6 gün. ama miyomlardan kaynaklı yoğun geçiyor. sonraki 4 gün azcık. çok sancım var şimdi.
valla inşallah dicem ama bilemem yine de. yeme düzenimi biraz değiştirdim. wc de 1 hafta sürünce işin rengi değişti. ama eski düzenime 2 güne dönerim. bu haftayı bilemem ama haftaya inşallah o 79 lar gelir gelsin de moral olsun bana. 3 haftadır wc mağdur etti beni. yoksa bu hafta çoktan 78 görmüştüm. ama her hafta cuma yanılttı neyse gelsin de önemli olan o. sinameki aldım. öğüttüm wc sıkıntısı olduğunda yemekle bir 1 tk yeniyormuş. asıl kullanılış şekli buymuş.

İnşallah wc derdini atlatırsın çok büyük problem yaa

İyi akşamlar hanımlar,

Bugün menüm
Kahvaltı 1 muz
Öğlen 1 bardak kefir
2 bardak kahve
Şekersiz çay
Akşam bulgur pilavı Hatay tava turşu doyana kadar yedim

6000 adım
Ders çalıştığım için diyet hem de spor yapamıyorum ama regl bitsin bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…