Seni alıntılamışım cevaplamamışım kusura bakma canımCanımmm. Sağol evet. Kahvalti ile olmadı pek de dışarı da yemek yedik ettik . İyi geldi bize. Evde daraliom ben ya. Yaz tatilinde napcaz bakalim
Ben çok takıntılıyım galiba ya o zamanO kadar ayrıntılı yapabilir miyim bilmiyorum. Benim okuduklarımdan anladığım; paketli gıdalar yok, asitli içecekler yok, çikolata vs zaten yok, çay- kahve sade olcak gibi gibi..
Çorbaları genelde unsuz, terbiyesiz yapıyorum, yağsız yapıyorum ben o konuda çok sıkıntım yok.
Arada kaçamak yaptığım için başlamak istemiştim ben bu kadar detaylı okumamıştım. Dur şimdi bi daha araştırayım.
Hayaller - 600
Hayatlar - 300
Ay pardon kaptanım bende diyorum ben neden yokumkuzum o liste deneme sürecindeki üyeleri kapsıyor.
artık listedesin iştah falan anlamamiştahım çok fazla diyete başladıgım ilk haftalar çok iyiydim. bu durum beni çok zorluyor ve morelim bozuluyor5 kilo verdim ve herkes inceldiğimi söylüyor ama korku başladı iştahım yüzünden
iştahım çok fazla diyete başladıgım ilk haftalar çok iyiydim. bu durum beni çok zorluyor ve morelim bozuluyor5 kilo verdim ve herkes inceldiğimi söylüyor ama korku başladı iştahım yüzünden
alışıcam alışıcam alışıcam
6 gün. ama miyomlardan kaynaklı yoğun geçiyor. sonraki 4 gün azcık. çok sancım var şimdi.Kaç gün sürüyor?
Bol bol su iç ve yoğurt ye ödemin gitsin.
Cumaya bi 79 bekliyoruz senden
Gelsin artık o 79 buraya
6 gün. ama miyomlardan kaynaklı yoğun geçiyor. sonraki 4 gün azcık. çok sancım var şimdi.
valla inşallah dicem ama bilemem yine de. yeme düzenimi biraz değiştirdim. wc de 1 hafta sürünce işin rengi değişti. ama eski düzenime 2 güne dönerim. bu haftayı bilemem ama haftaya inşallah o 79 lar gelirgelsin de moral olsun bana. 3 haftadır wc mağdur etti beni. yoksa bu hafta çok 78 görmüştüm. ama her hafta cuma yanılttı neyse gelsin de önemli olan o. sinameki aldım. öğüttüm wc sıkıntısı olduğunda yemekle bir 1 tk yeniyormuş. asıl kullanılış şekli buymuş.
2 litre de su varİyi akşamlar hanımlar,
Bugün menüm
Kahvaltı 1 muz
Öğlen 1 bardak kefir
2 bardak kahve
Şekersiz çay
Akşam bulgur pilavı Hatay tava turşu doyana kadar yedim
6000 adım
Ders çalıştığım için diyet hem de spor yapamıyorum ama regl bitsin bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?