Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Buraya gelip duygularından bahsetsen bi yardımımız dokunurdu gülo

yok. O kayıtlı kullanıcı drğil, Allah tan başka kimse bilemez onun kim olduğunu :)

Kayıtlı olmayanı demiyorum 5 kullanıcı aktif diyer 5i üye diyor altta 4 üyenin adını yazıyor şuan sadece bana oluyor olabilir tabi bu durum

İnşallah canım gelmeye caludicam beni nekadar önemsediği ni çok iyi biliyorum canım tekrar motive olmaya ihtiyaç im var

O zaman ne bekliyon gelsene niye uzakta duruyon?

Yaaa ayniyiz. Ben de iyi gidiodum. Gidiyorum da aslında ama regl den sanrim. Ya . Akşam gene yedim içtim hosbeş yedim
eve o cıssları almazsan elinin altında da olmaz verocum. çocuklara alıyorum deme sakın. onlara da alma. çok zararlı çünkü. mesele sadece kilo değil. yediklerimiz sağlıklı olsun
Eski yazılanları goremeyiyorum mor bir renk sayfa kafam karıştı
Kızlar bayağı kilo aldım biraz verip geleyim dedim verenedimde
hoşgeldin canım. kaç kilo oldun söyle bakalım

Evet onun puani yok

Kendini surekli motive et
Ya da burda motive olmak iste
Boylece daha rahat kilo verirsin

Bi kendine gel ve kendini dinlendir az da olsa kendine vakit ayir
Bundan sonra bol bol yaz
evet burası çok iyi motive ediyor.insan yediklerini yazınca görüyor birde neler yaptıgını

Wydra moni yanlış alarm dün 53.8 dedim ama değilmiş bu sabah tartıldım 53 geldim yine. Ki o kilo olmam mümkün değil anormal bi beslenme yapmadım. İnşallah Cuma biraz da olsa azalırım. Şu takılıp kaldığım kilonun altına inerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…