Ah abla ahhhhhEski yazılanları goremeyiyorum mor bir renk sayfa kafam karıştı
Kızlar bayağı kilo aldım biraz verip geleyim dedim verenedimde
Abla çok fena diyet modundayim. Yaris da yaparım. Spor da .. gel kapisak edek. Eski günlerde ki gibi. Bi da gitmeGünaydın sevgili takımım acaba kulübün formatımi değişti değişik bir şekilde çıkıyor telde
Gunaydıngünaydın 10.takım
Buraya gelip duygularından bahsetsen bi yardımımız dokunurdu güloIyi geceler kizlar, bayagidir ugrayamadim. Guncellenmis sayfada. Aslinda giriyorum ama takip edemiyorum. Cok yogunum, işim ev işi vs vs kendime bile zaman ayiramiyorum. bedensel ve ruhsal yorgunum, Yani kisaca iyi degilim, kendimi cok kotu hissediyorum. Acayip degişik duygulardayim.
Uzun zamandir yazamadigim icinde ozur dilerim..
Abla çok fena diyet modundayim. Yaris da yaparım. Spor da .. gel kapisak edek. Eski günlerde ki gibi. Bi da gitme
Allah zihin açıklığı versinSınava gireceğim İngilizce çalışıyorum
Bana ayrılma burdan dedin kendin gittin. Hadi gel artıkİnşallah canım gelmeye caludicam beni nekadar önemsediği ni çok iyi biliyorum canım tekrar motive olmaya ihtiyaç im var
yok. O kayıtlı kullanıcı drğil, Allah tan başka kimse bilemez onun kim olduğunu :)
İnşallah canım gelmeye caludicam beni nekadar önemsediği ni çok iyi biliyorum canım tekrar motive olmaya ihtiyaç im var
eve o cıssları almazsan elinin altında da olmaz verocum. çocuklara alıyorum deme sakın. onlara da alma. çok zararlı çünkü. mesele sadece kilo değil. yediklerimiz sağlıklı olsunYaaa ayniyiz. Ben de iyi gidiodum. Gidiyorum da aslında ama regl den sanrim. Ya . Akşam gene yedim içtimhosbeş yedim
hoşgeldin canım. kaç kilo oldun söyle bakalımEski yazılanları goremeyiyorum mor bir renk sayfa kafam karıştı
Kızlar bayağı kilo aldım biraz verip geleyim dedim verenedimde
allah kolaylık versin canım başarılarSınava gireceğim İngilizce çalışıyorum
evet burası çok iyi motive ediyor.insan yediklerini yazınca görüyor birde neler yaptıgınıEvet onun puani yok
Kendini surekli motive et
Ya da burda motive olmak iste
Boylece daha rahat kilo verirsin
Bi kendine gel ve kendini dinlendir az da olsa kendine vakit ayir
Bundan sonra bol bol yaz
galiba onun etkisi böyle birden düştük ama dikaat ediyorum iki gündür bırakmayalım pes etmeyelimYaaa ayniyiz. Ben de iyi gidiodum. Gidiyorum da aslında ama regl den sanrim. Ya . Akşam gene yedim içtimhosbeş yedim
Neler yiyorsunuz
Gruba gelmediğinize göre
az ye sen de öyle ol :))Gunaydınay abla şu profildekı kadına da bitiom ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?