İnşallah wc derdini atlatırsın çok büyük problem yaa
Darısı başıma olsun soğan kürü yaptım. Kaynattım bir soğanı içtim olması bir dert olmaması bir dert yaKarnım taş gibi ve şiş şu an maalesef.
listeye girmek şu dönemde çok iyi geldiartık listedesin iştah falan anlamam
adet döneminde olduğum için galibaArada bir oluyor öyle canın yemek çektiğinde süt ve türevleri ya da bol bol salata ye bastırır o iştahını
Hem 1 kase salata sadece 10 kalori
Alışırsıınn ben alıştım sevdim de hatta
bende 28 yaşındayım canım. ne okuyorsunKızlar ablalarm ben 28 yaşındayım ne desem bilemedimhepinize teşekkürler burayı okuyup kendimi frenledim ders çalışırken atıştırmamak çok zor ama başarıyorum
çoklu alıntı ya-pa-mı-yo-rum
alintıları ekle diyorum yokeklenmiyor
Wydra sabit 77.5
Darısı başıma olsun soğan kürü yaptım. Kaynattım bir soğanı içtim olması bir dert olmaması bir dert yaKarnım taş gibi ve şiş şu an maalesef.
Kızlar ablalarm ben 28 yaşındayım ne desem bilemedimhepinize teşekkürler burayı okuyup kendimi frenledim ders çalışırken atıştırmamak çok zor ama başarıyorum
ben de zaten o sorun vardı. sağlıksız, lifsiz beslendiğim zaman artıyordu. bunu biliyorum. ama üstüne miyomun bağırsağa baskısı mahvetti
önceden neden diyeti tam sürdüremiyorum derdim. son 2 yıldır kendimi farkettim. kabızlık büyük engel teşkil ediyor kilo vermeme. son 7-8 aydır da miyom baskısıwc olmayınca psikolojim değişiyor, huzursuz oluyorum ve yeme isteği uyanıyor. saçma bir döngü.
ama sonunda çözümü buldum sanırım. halledicem inşallah. r...... de araya girdi. azcık yeme düzenimi değiştirdim. ama dönücem sahalara bir kaç güne Allahın izniyle
listeye girmek şu dönemde çok iyi geldi
adet döneminde olduğum için galibasağol canım bol bol salata yapayım daha vermem gereken ok kilom var
bende 28 yaşındayım canım. ne okuyorsun
Helâl, aferin sana, devam et inşallahKızlar ablalarm ben 28 yaşındayım ne desem bilemedimhepinize teşekkürler burayı okuyup kendimi frenledim ders çalışırken atıştırmamak çok zor ama başarıyorum
Üye Adı | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
@Amor-a | -- | +270 | +360 | +180 | |||
| -- | +0 | +50 | +180 | |||
| -- | -- | -- | -- | |||
S Shezofren88 | +40 | +80 | +120 | +0 | |||
| -- | -- | -270 | -- | |||
| +360 | +0 | +0 | -- | |||
@Sekerportakalimm | -- | -- | -- | -- | |||
S Sade01 | +120 | +480 | +0 | -- | |||
| -- | -- | +0 | -- | |||
O optumkibbye | +40 | +0 | +240 | -- | |||
| +160 | +200 | +180 | +200 | |||
| +0 | +0 | +225 | -- | |||
G gulsahhh01 | +90 | +0 | +90 | -- | |||
| -- | M264 | M24 | +200 | |||
| -- | +90 | +90 | -- | |||
@Ssy8491 | -- | -- | -- | -- | |||
H Havlemina | -- | -- | -- | -- | |||
| -- | -- | +0 | +0 | |||
| 190+ | -- | +90 | +0 | |||
| +100 | -- | +70 | +50 |
üşeniyorum yapmaya bazenBazı üyelerde var sanırım bu sorun düzelir herhalde düzelmezse yetkililere bildir
Ekledim sabitini
Allah şifa versin
Frenle frenle ve muhteşem kilolar verr
Ben şimdiye kadar 15 kilo verdim ve vermeye devam etmeyi planlıyorum
72 kiloyken 57 falan hayal gibiydi şimdi 51-52 olayım diyorum
Kendini tanıdıysan süper daha rahat kilo vermeye başlarsın artık
Sahalar seni bekliyor çünkü
Süper o zaman
Aynen salata ye bol bol hem kolesterolünü de dengeler mis gibi tok ta tutar
Ben de 28 yaşındayım
Yaaa ayniyiz. Ben de iyi gidiodum. Gidiyorum da aslında ama regl den sanrim. Ya . Akşam gene yedim içtimiştahım çok fazla diyete başladıgım ilk haftalar çok iyiydim. bu durum beni çok zorluyor ve morelim bozuluyor5 kilo verdim ve herkes inceldiğimi söylüyor ama korku başladı iştahım yüzünden
Aksam sağlam olmusssİyi akşamlar takımım.
Sabah;
Çok çok ince 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 fincan yeşil çay.
Öğle;
Tam buğday ekmeğinden tost.
Ara;
3 yk yoğurt içine yaban mersini 2 avuç kadar.
Akşam;
2 kepçe mantar çorbası, 3 yk yoğurt soslu tavuk sote, 2 yk sebzeli yumurtalı erişte, 1 küçük kase salata.
Su 2 lt.
Spor; 1 saat hafif tempo yürüyüş.
Gün içinde 3 fincan sade filtre kahve ve 1 fincan yasemin çayı.
moni Wydra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?