Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İnşallah wc derdini atlatırsın çok büyük problem yaa

ben de zaten o sorun vardı. sağlıksız, lifsiz beslendiğim zaman artıyordu. bunu biliyorum. ama üstüne miyomun bağırsağa baskısı mahvetti
önceden neden diyeti tam sürdüremiyorum derdim. son 2 yıldır kendimi farkettim. kabızlık büyük engel teşkil ediyor kilo vermeme. son 7-8 aydır da miyom baskısı wc olmayınca psikolojim değişiyor, huzursuz oluyorum ve yeme isteği uyanıyor. saçma bir döngü.

ama sonunda çözümü buldum sanırım. halledicem inşallah. r...... de araya girdi. azcık yeme düzenimi değiştirdim. ama dönücem sahalara bir kaç güne Allahın izniyle

Arada bir oluyor öyle canın yemek çektiğinde süt ve türevleri ya da bol bol salata ye bastırır o iştahını
Hem 1 kase salata sadece 10 kalori

Alışırsıınn ben alıştım sevdim de hatta
adet döneminde olduğum için galiba sağol canım bol bol salata yapayım daha vermem gereken ok kilom var

çoklu alıntı ya-pa-mı-yo-rum

alintıları ekle diyorum yok eklenmiyor

Bazı üyelerde var sanırım bu sorun düzelir herhalde düzelmezse yetkililere bildir

Ekledim sabitini

Darısı başıma olsun soğan kürü yaptım. Kaynattım bir soğanı içtim olması bir dert olmaması bir dert ya Karnım taş gibi ve şiş şu an maalesef.

Allah şifa versin

Kızlar ablalarm ben 28 yaşındayım ne desem bilemedim hepinize teşekkürler burayı okuyup kendimi frenledim ders çalışırken atıştırmamak çok zor ama başarıyorum

Frenle frenle ve muhteşem kilolar verr
Ben şimdiye kadar 15 kilo verdim ve vermeye devam etmeyi planlıyorum
72 kiloyken 57 falan hayal gibiydi şimdi 51-52 olayım diyorum

Kendini tanıdıysan süper daha rahat kilo vermeye başlarsın artık
Sahalar seni bekliyor çünkü

listeye girmek şu dönemde çok iyi geldi

Süper o zaman

adet döneminde olduğum için galiba sağol canım bol bol salata yapayım daha vermem gereken ok kilom var

Aynen salata ye bol bol hem kolesterolünü de dengeler mis gibi tok ta tutar

bende 28 yaşındayım canım. ne okuyorsun

Ben de 28 yaşındayım

HAFTALIK MENÜ VE SPOR BİLDİRİM ÇİZELGESİ

Üye AdıCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
@Amor-a--+270+360+180
obezzto --+0+50+180
zeyneppk --------
S Shezofren88 +40+80+120+0
KumsalveDeniz -----270--
hedef56 --------
IKokunhuzur +360+0+0--
@Sekerportakalimm--------
S Sade01 +120+480+0--
GIDI ----+0--
O optumkibbye +40+0+240--
60kiloyum --------
breeze3535 +160+200+180+200
vorones +0+0+225--
G gulsahhh01 +90+0+90--
gezegenfeza --M264M24+200
karamelli_turta --+90+90--
@Ssy8491--------
H Havlemina --------
Mor Vampirella ----+0+0
Zerosima 190+--+90+0
birbusra +100--+70+50

İyi akşamlar takımım.
Sabah;
Çok çok ince 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 fincan yeşil çay.

Öğle;
Tam buğday ekmeğinden tost.

Ara;
3 yk yoğurt içine yaban mersini 2 avuç kadar.

Akşam;
2 kepçe mantar çorbası, 3 yk yoğurt soslu tavuk sote, 2 yk sebzeli yumurtalı erişte, 1 küçük kase salata.

Su 2 lt.
Spor; 1 saat hafif tempo yürüyüş.

Gün içinde 3 fincan sade filtre kahve ve 1 fincan yasemin çayı.

moni Wydra

üşeniyorum yapmaya bazen bundan sonra yapayım daha dikkatli olmam lazım artık

aynı yaştaymışız bilmiyordum

iştahım çok fazla diyete başladıgım ilk haftalar çok iyiydim. bu durum beni çok zorluyor ve morelim bozuluyor 5 kilo verdim ve herkes inceldiğimi söylüyor ama korku başladı iştahım yüzünden
Yaaa ayniyiz. Ben de iyi gidiodum. Gidiyorum da aslında ama regl den sanrim. Ya . Akşam gene yedim içtim hosbeş yedim

Aksam sağlam olmusss

İyi akşamlar bugün 5te 5 diyetine başladım

Bugün patates günüydü
Sabah ve ikindi toplam 4 adet patates yedim akşam dışardaydım vaktim geçti bi tane daha yeyip yatsam mı diye düşünüyorum gece midem kazınmasın diye ama bilemedim tok hissediyorum ha bide şade maden suyu ve iki bardak çay içtim

Su 2 litre kadar
Spor yok maalesef çok halsiz düşmemek için bu hafta pek düşünmüyorum spor yapmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…