- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
Hoşbeş miii naptın gülümYaaa ayniyiz. Ben de iyi gidiodum. Gidiyorum da aslında ama regl den sanrim. Ya . Akşam gene yedim içtimhosbeş yedim
Yeme yeme.boşver yat uyu. Patates bu sonucta . Yeme kuzumİyi akşamlar bugün 5te 5 diyetine başladım
Bugün patates günüydü
Sabah ve ikindi toplam 4 adet patates yedim akşam dışardaydım vaktim geçti bi tane daha yeyip yatsam mı diye düşünüyorum gece midem kazınmasın diye ama bilemedim tok hissediyorumha bide şade maden suyu ve iki bardak çay içtim
Su 2 litre kadar
Spor yok maalesef çok halsiz düşmemek için bu hafta pek düşünmüyorum spor yapmayı.
Ya noldu biliomusun oğlum getrms annem é götüreçem demiş babasıyla diasri dalardi. Eve gelince, özledim Die ağladı falan bende bahane işte eve girince cissslar engel olamiom yaaHoşbeş miii naptın gülüm
Geç yatıyorum ben 12-1 gibi anca öyle olunca acıkıyorum o yüzden akşamları iyi yiyorum yalan yok. En azından yatmadan yarım saat önce falan acıkmaya başlıyorum yemeden yatıyorum.Aksam sağlam olmusss
moni bizim spor puan tablomuzda merdiven inip çıkma yok di mi? Ne bileyim 10 kat inip çıkmak 20 puan gibi mesela??
üşeniyorum yapmaya bazenbundan sonra yapayım daha dikkatli olmam lazım artık
aynı yaştaymışız bilmiyordum
Iyi geceler kizlar, bayagidir ugrayamadim. Guncellenmis sayfada. Aslinda giriyorum ama takip edemiyorum. Cok yogunum, işim ev işi vs vs kendime bile zaman ayiramiyorum. bedensel ve ruhsal yorgunum, Yani kisaca iyi degilim, kendimi cok kotu hissediyorum. Acayip degişik duygulardayim.
Uzun zamandir yazamadigim icinde ozur dilerim..
benim hoşuma gitti ya. Okuyup okuyup giden eski üyeleri de görüyorsun böylece.meselaHem iyi hemde iyi olmamış kendi takımında tamamda başka takıma daha bakmadan ismin yazıyor tam şok
yok. O kayıtlı kullanıcı drğil, Allah tan başka kimse bilemez onun kim olduğunu :)Biz 5 kişi sayfaya bakıyorsa 4ünü görüyoruz o beşinciyi prolar görüyor sanırım
Oyle mi yazıyorbilmem neden ki
ben de aynıyim. Sıkıstım, kıyafetlerim bollaştı ama tartı istedigim gibi inmiyor maalesefKendimi 65.5 66 gibi hissediyorum sıkılaştım sporla ama tartı benim hissime inat artıyor
helal olsun gezom!bunu bulamayanlar da olabilir aramızdaHayaller - 600
Hayatlar - 300
alıntıları ekleyemeyince bunu cevaplamıstım. 77.5
aynı durumdayım.göz yormaktan başka bir şey olmadı sitealışıcam alışıcam alışıcam
Günaydın sevgili takımım acaba kulübün formatımi değişti değişik bir şekilde çıkıyor telde
Sınava gireceğim İngilizce çalışıyorumbende 28 yaşındayım canım. ne okuyorsun
gel tabiiBen de geleyim mii :)
Abla ben geçen cuma 65.3 bugun yine ayniyim hededim 55 baslangic ise 68
57.8 ne kız
Gel buralardan kopma. İyice yalnız hissedersin. Bak yaz gelio. EnerjiIyi geceler kizlar, bayagidir ugrayamadim. Guncellenmis sayfada. Aslinda giriyorum ama takip edemiyorum. Cok yogunum, işim ev işi vs vs kendime bile zaman ayiramiyorum. bedensel ve ruhsal yorgunum, Yani kisaca iyi degilim, kendimi cok kotu hissediyorum. Acayip degişik duygulardayim.
Uzun zamandir yazamadigim icinde ozur dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?