ahh gezom kendi agzınla kendini ele veriyosun ya ne diyeyim ben sanaBen bugün çok erken kalktım, az evi toparlayıp yatacam. Siz kalkın sporunuzu yemeğinizi yapın, benim gibi yapmayın, akşam erken yatın. Ivır zıvır yok. Adam akıllı yemek yiyip karnınızı doyurun
Neler yiyorsunuz
Gruba gelmediğinize göre
valla en sevmedigim tespit de şu yanicıss yiyorlar ki grupta değiller
Ne dedimkiahh gezom kendi agzınla kendini ele veriyosun ya ne diyeyim ben sana
Tutturduğumuz da oluyor yanivalla en sevmedigim tespit de şu yaniartık kimin tespitiyse
anamgilde örgü örüyordum , boşuna günahımı aldınız
valla en sevmedigim tespit de şu yaniartık kimin tespitiyse
akşam erken yatmıyomuşsun, ıvır zıvır yiyomuşsun ya onları diyorumNe dedimki
yoksa ???bir işkillenmedim değil hani :))O tespiti espri olarak yapıyoruz hepimizin işi gücü var. Bir şeylerle uğraşıyoruz muhakkak. Tespitte ciddi olsak ben bu sayfada olmadığım süre boyunca yemek yiyor olmam gerekirdi
dünkü menünde de yemek yoktu yanlış hatırlamıyorsam.bu pek de sağlıklı degil, kilo degil kas kaybedersin bu şekildeİyi akşamlar hanımlar
*Kahvaltı
1 yumurta 3 dilim sucuk 9 zeytin 1 salatalık
*ara
1 bardak sütlü kahve 1 avuç ceviz 3 hurma
*Akşam yemeği 1 kase kısır domates salatalık turşu
*2 litre su içtim
Bol miktarda şekeriz çay içerim bu saatten sonra
Spor
Yemedim gece boyu oğlan da uyutmadı mahvoldum valla Gül gibi sağlıklı beslendiğim diyetim dururken yokuşa sürüyorum işimi hasta olacağım diye korktum valla pek sağlıklı gelmedi bu beşte beş diyeti o yüzden sabahtan güzel bi kahvaltı yapıp kendime geldimYeme yeme.boşver yat uyu. Patates bu sonucta . Yeme kuzum
Ya noldu biliomusun oğlum getrms annem é götüreçem demiş babasıyla diasri dalardi. Eve gelince, özledim Die ağladı falan bende bahane işte eve girince cissslar engel olamiom yaa
Hoşgeldin tekrarEski yazılanları goremeyiyorum mor bir renk sayfa kafam karıştı
Kızlar bayağı kilo aldım biraz verip geleyim dedim verenedimde
cıss yiyorlar ki grupta değiller
valla en sevmedigim tespit de şu yaniartık kimin tespitiyse
Akşam tavuk bulgur pilavı yemiştimyoksa ???bir işkillenmedim değil hani :))
dünkü menünde de yemek yoktu yanlış hatırlamıyorsam.bu pek de sağlıklı degil, kilo degil kas kaybedersin bu şekilde
Pardon o bir önceki gündü hatay tava yemiştim birazcıkAkşam tavuk bulgur pilavı yemiştimyazdım ama bir kontrol edeyim
Yok gı, akşam en geç 11: 30 gibi yatağa giriyorum. Ivır zıvırı çok severimde yemiyorum malesef. Hazır tartı oynamışken düşüşe geçmem lazım.akşam erken yatmıyomuşsun, ıvır zıvır yiyomuşsun ya onları diyorum
Allah zihin açıklığı versin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunallah kolaylık versin canım başarılar
AferinYemedim gece boyu oğlan da uyutmadı mahvoldum valla Gül gibi sağlıklı beslendiğim diyetim dururken yokuşa sürüyorum işimi hasta olacağım diye korktum valla pek sağlıklı gelmedi bu beşte beş diyeti o yüzden sabahtan güzel bi kahvaltı yapıp kendime geldim
Oy kıyamam ona da hayır denmez ki ama şimdi ☺
Hoşgeldin tekrar❤
Hiiiç yaniii bende saçımı boyadım bugün meşguldüm cıssda yemedim hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?