Yok yok çocuklarà almiom. Onlara bi çubuk kraker Vs. Gbi paketli aliom. Da bizim bücür kendi gidip jelibon gbi şeyler bülup gelio bundan istiom Die .. yemedim bugün .gofretin devami vardı meselaeve o cıssları almazsan elinin altında da olmaz verocum. çocuklara alıyorum deme sakın. onlara da alma. çok zararlı çünkü. mesele sadece kilo değil. yediklerimiz sağlıklı olsun
hoşgeldin canım. kaç kilo oldun söyle bakalım
Hiç bilmiom da. Şu Nohutlu yarma li olandan mi dikkat et. Cok sisiriyor Dien var.Yoğurt kürüne başladım az önce bakalım etkileyecek mi
Birde kaç gün yapmak gerek bilen varmı?
Ben de yazayım. Öyle yatayimevet burası çok iyi motive ediyor.insan yediklerini yazınca görüyor birde neler yaptıgını
Aa 2 3 kasik bulgur pilavı yemiş olabilirimSabah 3 catal kadar menemen
Salata
Peynir zeytın
1tatli kaşığı ayva receli ve kaymak (ikisi de ev yapimi)
Ara kahve
Saat 13.30
Yarım tabak ispanakyumurtali
1 kase yoğurt salata
Saat 18.30
1 kase kadar pırasa yemegi
1 kase dolusu kremalı tavuk çorbası . Hazır değil.
Bol salata
22.00 çay saati. 1hurma 1 petibor az fındık fistik 1 avuç k. Üzüm
.spor 35 dk tempolu koşu bandinda yuruyus
moni Wydra Antepia27
He ya allah korusun ☺az ye sen de öyle ol :))
ayy aman vazgectim olma, o da kötü. Her seyin normali iyi
Spor ds olsaymış beş yıldızlıİyi akşamlar hanımlar
*Kahvaltı
1 yumurta 3 dilim sucuk 9 zeytin 1 salatalık
*ara
1 bardak sütlü kahve 1 avuç ceviz 3 hurma
*Akşam yemeği 1 kase kısır domates salatalık turşu
*2 litre su içtim
Bol miktarda şekeriz çay içerim bu saatten sonra
Spor
Ben cuma eksi bekliiom ya. Regl de geçmiş olacak . Baya hafif de hissediom. Bugün gittim güç belâ spora. CarsMBA da gideyim . Durt beni olmamigaliba onun etkisi böyle birden düştük ama dikaat ediyorum iki gündür bırakmayalım pes etmeyelim
Yok canım yoğurt biber limonHiç bilmiom da. Şu Nohutlu yarma li olandan mi dikkat et. Cok sisiriyor Dien var.
Hiç denemedimYok canım yoğurt biber limon
ben de öyleyim.erkenden yatıyorum ama elli kere uyanıyorum, bir stres hali var üzerimde. Sarhoş gibi geziyorum, Allah hayırlara çıkarsınGünaydın kızlar.bu bahar yorgunluğu mudur nedir erkenden yattım.bir türlü dinlenmiş uyanamıyorum.menümü vereyim
Sabah: omlet, peynir, zeytin, domates,1dlm tb ekmek
Öğle:çorba,2 küçük biber dolması,yoğurt,haşl sebze
Ara:1 avuç kuruyemiş
Akşam: çorba,3-4 çatal taze fasulye,4-5 kaşık kısır,ayran
1 portakal
2lt su,30 dk pilates
ohh daha iyi.hemen etki ediyormu tartıya?Inşallah ya, inan benim direncim çok çabuk kırılıyor. Bu Detoks 2 günlük lakin benim 1 günlük malzemem daha var, 3 gün yapacam
biraz daha katlanılır oldu kkBende rengi pembe yaptım
canım çocuklar istesede onlara da jelibon, çikolata tarzı şeyler almamaya dikkat et.nasıl ki bizim yemek düzenimizi ailemiz olusturduysa ki ne kadar sağlıklı beslendiğimiz tartışılır biz de aynı yanlışları cocuklarımıza uygulamamalıyız.bu döngüyü bir yerde kırmak lazımYok yok çocuklarà almiom. Onlara bi çubuk kraker Vs. Gbi paketli aliom. Da bizim bücür kendi gidip jelibon gbi şeyler bülup gelio bundan istiom Die .. yemedim bugün .gofretin devami vardı mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?