Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yok yok çocuklarà almiom. Onlara bi çubuk kraker Vs. Gbi paketli aliom. Da bizim bücür kendi gidip jelibon gbi şeyler bülup gelio bundan istiom Die .. yemedim bugün .gofretin devami vardı mesela

Sabah 3 catal kadar menemen
Salata
Peynir zeytın
1tatli kaşığı ayva receli ve kaymak (ikisi de ev yapimi)
Ara kahve
Saat 13.30
Yarım tabak ispanakyumurtali
1 kase yoğurt salata
Saat 18.30
1 kase kadar pırasa yemegi
1 kase dolusu kremalı tavuk çorbası . Hazır değil.
Bol salata
22.00 çay saati. 1hurma 1 petibor az fındık fistik 1 avuç k. Üzüm
.spor 35 dk tempolu koşu bandinda yuruyus
moni Wydra Antepia27

Aa 2 3 kasik bulgur pilavı yemiş olabilirim

Spor ds olsaymış beş yıldızlı menu bencee

galiba onun etkisi böyle birden düştük ama dikaat ediyorum iki gündür bırakmayalım pes etmeyelim
Ben cuma eksi bekliiom ya. Regl de geçmiş olacak . Baya hafif de hissediom. Bugün gittim güç belâ spora. CarsMBA da gideyim . Durt beni olmami

İyi geceler kızlar.
Sabah;
2 yumurtadan beyaz peynirli omlet, 5 yeşil zeytin.

Öğle;
Tam tahıllı ekmekten (2 dilim) soğuk sandviç, sade filtre kahve.

Ara;
1 büyük bardak süt, bir avuç yaban mersini.

Akşam;
1 kase kereviz çorbası, 2 yk sebzeli bulgur pilavı, 3 adet küçük ızgara köfte, 2 yk köz patlıcan salatası (zeytinyağlı, limonlu)

Akşam yemekten 1 saat kadar sonra 2 ince dilim ananas yedim.

Su 2,5 lt.
Spor;
1 saat hafif tempo yürüyüş, 30 dk tempoşu yürüyüş, 15 dk bisiklet.

moni Wydra

Günaydın kızlar.bu bahar yorgunluğu mudur nedir erkenden yattım.bir türlü dinlenmiş uyanamıyorum.menümü vereyim
Sabah: omlet, peynir, zeytin, domates,1dlm tb ekmek
Öğle:çorba,2 küçük biber dolması,yoğurt,haşl sebze
Ara:1 avuç kuruyemiş
Akşam: çorba,3-4 çatal taze fasulye,4-5 kaşık kısır,ayran
1 portakal
2lt su,30 dk pilates

ben de öyleyim.erkenden yatıyorum ama elli kere uyanıyorum, bir stres hali var üzerimde. Sarhoş gibi geziyorum, Allah hayırlara çıkarsın

Inşallah ya, inan benim direncim çok çabuk kırılıyor. Bu Detoks 2 günlük lakin benim 1 günlük malzemem daha var, 3 gün yapacam
ohh daha iyi.hemen etki ediyormu tartıya?

Bende rengi pembe yaptım
biraz daha katlanılır oldu kk

Yok yok çocuklarà almiom. Onlara bi çubuk kraker Vs. Gbi paketli aliom. Da bizim bücür kendi gidip jelibon gbi şeyler bülup gelio bundan istiom Die .. yemedim bugün .gofretin devami vardı mesela
canım çocuklar istesede onlara da jelibon, çikolata tarzı şeyler almamaya dikkat et.nasıl ki bizim yemek düzenimizi ailemiz olusturduysa ki ne kadar sağlıklı beslendiğimiz tartışılır biz de aynı yanlışları cocuklarımıza uygulamamalıyız.bu döngüyü bir yerde kırmak lazım

Son düzenleme:
Günaydın kızlar hepimize mutlu sağlıklı ve huzurlu günler dilerim herşeyin başı sağlık bunu hep söylerim ama bir kez daha tecrübe ettim malesef o yüzden sağlıklı olmak hem kendimize hem bedenimize yapacağımız en büyük iyilik olacak bu yüzden yeniden diyete başlıyorum bugün itibarıyla yada en azından sağlıklı beslenmeye özen ve gayret gösterecem artık çünkü fazla kilo aldım bu hastane sürecinde hoş yemeyi içmeyi düşünecek halim yoktu halada yok ama yinede dikkat edecem hergün menü yazmaya başlıyorum spor yapmaya çalışacam su içecem artık çünlü anneme bakabilmek için önce benim sağlıklı ve enerjik olmam çok çok güçlü olman gerek değilmi

Dün taburcu olduk hastaneden annemin ağrıları var ama daha iyi 20 gün sonra dikişleri alınıp kemoterapiye başlanacak bir kaç güne kadarda patoloji sonucu çıkacak inşallah oda iyi gelir de bir rahat nefes alırız

Benden haberler böyle be yeniden aranızdayım hemde 85 kilo olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…