canın sağolsun.sen iyi ol da kilo her türlü verilir.annene sağlık sıhhat dilerimGünaydın kızlar hepimize mutlu sağlıklı ve huzurlu günler dilerim herşeyin başı sağlık bunu hep söylerim ama bir kez daha tecrübe ettim malesef o yüzden sağlıklı olmak hem kendimize hem bedenimize yapacağımız en büyük iyilik olacak bu yüzden yeniden diyete başlıyorum bugün itibarıyla yada en azından sağlıklı beslenmeye özen ve gayret gösterecem artık çünkü fazla kilo aldım bu hastane sürecinde hoş yemeyi içmeyi düşünecek halim yoktu halada yok ama yinede dikkat edecem hergün menü yazmaya başlıyorum spor yapmaya çalışacam su içecem artık çünlü anneme bakabilmek için önce benim sağlıklı ve enerjik olmam çok çok güçlü olman gerek değilmi
Dün taburcu olduk hastaneden annemin ağrıları var ama daha iyi 20 gün sonra dikişleri alınıp kemoterapiye başlanacak bir kaç güne kadarda patoloji sonucu çıkacak inşallah oda iyi gelir de bir rahat nefes alırız
Benden haberler böyle be yeniden aranızdayım hemde 85 kilo olarak
canın sağolsun.sen iyi ol da kilo her türlü verilir.annene sağlık sıhhat dilerim
akşam tavuk/pilav ikilisi diete pek uygun değil sanki? Ama ögrenciyim dedigin için bir şey diyeniyorum canım
hatay tava nedir bilmiyorum.hiç yemedim
gecersin gezom.sen yürumeye sporuna devam et. Bizden inatçı degil ya bu kilolar
fon rengini degistim bende.yine pembe yaptım.sanki biraz daha eski kk gibi oldu
KeşkeSpor ds olsaymış beş yıldızlımenu bencee
Olur canım durtelim birbirimuzi. Benimde bitmek üzere olacak inşallah güzel eksilerle cuma gününe başlarızBen cuma eksi bekliiom ya. Regl de geçmiş olacak . Baya hafif de hissediom. Bugün gittim güç belâ spora. CarsMBA da gideyim . Durt beni olmami
Insallah. .ama korkuyorum da. Dusmese kilom . Moralim çok bozulurOlur canım durtelim birbirimuzi. Benimde bitmek üzere olacak inşallah güzel eksilerle cuma gününe başlarız
Günaydın. Bresem. .sen ne iş yapiodun hatrlayamadim. Çalışıyor musunGünaydın :)
Gunaydın shezossGünaydın
Amaninnnn. Saat bir de yediginle kalmisin resmen . Valla bravo . Aç da kalmamissin. Süt muz Vs . Kek de kontrollüDünkü menüm,
Saat 8,00
3 lokma ekmek ile yumurta
1 bardak ayran
Saat 13,00
1 tabak ekşili ufak köfte
Saat 17,40
3 tane kuru kayısı
Saat 18,00
1 kase cacık
Saat 20,15
1 küçük muz
1 bardaktan az eksik süt
Saat 22,00
1 küçük çatal kek (arkadaşın doğumgününü kutladık tadına bakmak zorunda kaldım)
1,5 litre su
30 dk yürüyüş
Haklısın ablam. Da yıkar ortalığı almasamohh daha iyi.hemen etki ediyormu tartıya?
biraz daha katlanılır oldu kk
canım çocuklar istesede onlara da jelibon, çikolata tarzı şeyler almamaya dikkat et.nasıl ki bizim yemek düzenimizi ailemiz olusturduysa ki ne kadar sağlıklı beslendiğimiz tartışılır biz de aynı yanlışları cocuklarımıza uygulamamalıyız.bu döngüyü bir yerde kırmak lazım
Amaninnnn. Saat bir de yediginle kalmisin resmen . Valla bravo . Aç da kalmamissin. Süt muz Vs . Kek de kontrollü
Direncim kırılıyor derken ben diyeti bozuyorum anlamında dedimohh daha iyi.hemen etki ediyormu tartıya?
canım çocuklar istesede onlara da jelibon, çikolata tarzı şeyler almamaya dikkat et.nasıl ki bizim yemek düzenimizi ailemiz olusturduysa ki ne kadar sağlıklı beslendiğimiz tartışılır biz de aynı yanlışları cocuklarımıza uygulamamalıyız.bu döngüyü bir yerde kırmak lazım
Direncim kırılıyor derken ben diyeti bozuyorum anlamında dedimohh daha iyi.hemen etki ediyormu tartıya?
Annen iyi olsun nasıl olsa sen yine kilo verirsin canım. Allah güç ve kuvvetinizi artırsınGünaydın kızlar hepimize mutlu sağlıklı ve huzurlu günler dilerim herşeyin başı sağlık bunu hep söylerim ama bir kez daha tecrübe ettim malesef o yüzden sağlıklı olmak hem kendimize hem bedenimize yapacağımız en büyük iyilik olacak bu yüzden yeniden diyete başlıyorum bugün itibarıyla yada en azından sağlıklı beslenmeye özen ve gayret gösterecem artık çünkü fazla kilo aldım bu hastane sürecinde hoş yemeyi içmeyi düşünecek halim yoktu halada yok ama yinede dikkat edecem hergün menü yazmaya başlıyorum spor yapmaya çalışacam su içecem artık çünlü anneme bakabilmek için önce benim sağlıklı ve enerjik olmam çok çok güçlü olman gerek değilmi
Dün taburcu olduk hastaneden annemin ağrıları var ama daha iyi 20 gün sonra dikişleri alınıp kemoterapiye başlanacak bir kaç güne kadarda patoloji sonucu çıkacak inşallah oda iyi gelir de bir rahat nefes alırız
Benden haberler böyle be yeniden aranızdayım hemde 85 kilo olarak
YaaaaTeşekkür ederim dengesiz olunca çok yemişim gibi geldi bana da diyetteyken ne yesem hep fazla gibi geliyor bana :) ama sabah güzel bir sonuç gördüm tartıda cuma daha iyisini bekliyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?