Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canın sağolsun.sen iyi ol da kilo her türlü verilir.annene sağlık sıhhat dilerim

Dünkü menüm,

Saat 8,00
3 lokma ekmek ile yumurta
1 bardak ayran

Saat 13,00
1 tabak ekşili ufak köfte

Saat 17,40
3 tane kuru kayısı

Saat 18,00
1 kase cacık

Saat 20,15
1 küçük muz
1 bardaktan az eksik süt

Saat 22,00
1 küçük çatal kek (arkadaşın doğumgününü kutladık tadına bakmak zorunda kaldım)

1,5 litre su

30 dk yürüyüş

Evliyim ben hem de öğrenci. Neden uygun olmasın ki Karatay bulgur pilavı ve tavuk var diye biliyorum. Hatay tava tepsiye kıyma basılıyor belki görmüşsünüzdür çok lezzetli muhakkak tadına bakmanızı öneririm

Spor ds olsaymış beş yıldızlı menu bencee
Keşke

Amaninnnn. Saat bir de yediginle kalmisin resmen . Valla bravo . Aç da kalmamissin. Süt muz Vs . Kek de kontrollü

Haklısın ablam. Da yıkar ortalığı almasam

Amaninnnn. Saat bir de yediginle kalmisin resmen . Valla bravo . Aç da kalmamissin. Süt muz Vs . Kek de kontrollü

Teşekkür ederim dengesiz olunca çok yemişim gibi geldi bana da diyetteyken ne yesem hep fazla gibi geliyor bana :) ama sabah güzel bir sonuç gördüm tartıda cuma daha iyisini bekliyorum inşallah

Direncim kırılıyor derken ben diyeti bozuyorum anlamında dedim. Şaka gibi tartı bugün 72 de durdu. Yarın büyük gün olacak. Ya yerinde sayacak, yada inmeye devam edecek. Sabırla ve merakla bekliyorum

Direncim kırılıyor derken ben diyeti bozuyorum anlamında dedim. Şaka gibi tartı bugün 72 de durdu. Yarın büyük gün olacak. Ya yerinde sayacak, yada inmeye devam edecek. Sabırla ve merakla bekliyorum

Annen iyi olsun nasıl olsa sen yine kilo verirsin canım. Allah güç ve kuvvetinizi artırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…