Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Direncim kırılıyor derken ben diyeti bozuyorum anlamında dedim. Şaka gibi tartı bugün 72 de durdu. Yarın büyük gün olacak. Ya yerinde sayacak, yada inmeye devam edecek. Sabırla ve merakla bekliyorum
insallah inecek gezom. Ben tüm kalbimle inanıyorum

Ders bitti . Tabi öğleden sonra gene var. 4 saat sabah 1 buçuk haşlama yumurta yedm burda kahve içtim. Tok gibiyim. YAV EVE Gidip NE yesem
çalışıyor musun vorones ? Yoksa ögrenci misin?

Insallah. .ama korkuyorum da. Dusmese kilom . Moralim çok bozulur
benim sabah moralim çok bozuldu

geçen cuma sabittim, pazartesi de dr gittiğim için tartılmamıştım ama kilo verdiğimi zannediyordum.bugün sabah tartılayım dedim.ben şok!kilo vermeyi bırak + var. O moralle spora gittim yinede.eve geldim baktım regl başlamış ki beş gün daha vardı. Valla bir sevin bir mutlu ol hic regl oldum diye bu kadar sevineceğimi tahmin etmiyordum ama.. :)

Bana ayrılma burdan dedin kendin gittin. Hadi gel artık

Evet canım burdan uzak kalmak yaramıyor
Kayıtlı olmayanı demiyorum 5 kullanıcı aktif diyer 5i üye diyor altta 4 üyenin adını yazıyor şuan sadece bana oluyor olabilir tabi bu durum

O zaman ne bekliyon gelsene niye uzakta duruyon?

Geldim canım inşallah desteklerinizi beklwrim

Çok aldım canım cuma bildiririm inşallah
Antepia27 abla menu verdin mi. Ne yedin allansen

Canım yavaş yavaş başladım bugün 2 aydır yapmadığım bir mesafe yürüdüm çok şükür

Saram canım seni çok merak ediyordum yazmana çok sevindim
Canım annen rahatsız mis Rabbim acil şifalar versin inşallah

Bu aksam menu ver abla

Inşallah cumaya kadar biraz iner

Hoşgeldin öyleyse

antepia hoş geldin. Keşke hiç gitmeseydin ama zararın neresinden dönersen kâr

Beğenmedim tuşu gelmiş menüsünü beğenmediklerime beğenmedim vercem
İlk kurbanım @Amor-a oldu
Hakikaten ama o menü ne öyle hep hep karbon hep karbon
Ben de ilk üzgünüm ifadesini göndereyim sana Öyle oldu karbonlu maalesef ama salata çok fazla yedim. Dürüm küçük bir şeydi salata ondan çok fazlaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…