bende o durumdayım olumlu düşünelim canım dikkat edelim cuma gününe kadar hiç kaçamak olmasın küçükte olsa.Insallah. .ama korkuyorum da. Dusmese kilom . Moralim çok bozulur
öğretmenim canım sende öğretmendin sanki yanlış mı hatılıyorumGünaydın. Bresem. .sen ne iş yapiodun hatrlayamadim. Çalışıyor musun
insallah inecek gezom. Ben tüm kalbimle inanıyorumDirencim kırılıyor derken ben diyeti bozuyorum anlamında dedim. Şaka gibi tartı bugün 72 de durdu. Yarın büyük gün olacak. Ya yerinde sayacak, yada inmeye devam edecek. Sabırla ve merakla bekliyorum
çalışıyor musunDers bitti . Tabi öğleden sonra gene var. 4 saatsabah 1 buçuk haşlama yumurta yedm burda kahve içtim. Tok gibiyim. YAV EVE Gidip NE yesem
benim sabah moralim çok bozulduInsallah. .ama korkuyorum da. Dusmese kilom . Moralim çok bozulur
Bana ayrılma burdan dedin kendin gittin. Hadi gel artık
Kayıtlı olmayanı demiyorum 5 kullanıcı aktif diyer 5i üye diyor altta 4 üyenin adını yazıyorşuan sadece bana oluyor olabilir tabi bu durum
O zaman ne bekliyon gelsene niye uzakta duruyon?
eve o cıssları almazsan elinin altında da olmaz verocum. çocuklara alıyorum deme sakın. onlara da alma. çok zararlı çünkü. mesele sadece kilo değil. yediklerimiz sağlıklı olsun
hoşgeldin canım. kaç kilo oldun söyle bakalım
Antepia27 abla menu verdin mi. Ne yedin allansen
Günaydın kızlar hepimize mutlu sağlıklı ve huzurlu günler dilerim herşeyin başı sağlık bunu hep söylerim ama bir kez daha tecrübe ettim malesef o yüzden sağlıklı olmak hem kendimize hem bedenimize yapacağımız en büyük iyilik olacak bu yüzden yeniden diyete başlıyorum bugün itibarıyla yada en azından sağlıklı beslenmeye özen ve gayret gösterecem artık çünkü fazla kilo aldım bu hastane sürecinde hoş yemeyi içmeyi düşünecek halim yoktu halada yok ama yinede dikkat edecem hergün menü yazmaya başlıyorum spor yapmaya çalışacam su içecem artık çünlü anneme bakabilmek için önce benim sağlıklı ve enerjik olmam çok çok güçlü olman gerek değilmi
Dün taburcu olduk hastaneden annemin ağrıları var ama daha iyi 20 gün sonra dikişleri alınıp kemoterapiye başlanacak bir kaç güne kadarda patoloji sonucu çıkacak inşallah oda iyi gelir de bir rahat nefes alırız
Benden haberler böyle be yeniden aranızdayım hemde 85 kilo olarak
Bu aksam menu ver ablaEvet canım burdan uzak kalmak yaramıyor
Geldim canım inşallah desteklerinizi beklwrim
Çok aldım canım cuma bildiririm inşallah
Canım yavaş yavaş başladım bugün 2 aydır yapmadığım bir mesafe yürüdüm çok şükür
Saram canım seni çok merak ediyordum yazmana çok sevindim
Canım annen rahatsız mis Rabbim acil şifalar versin inşallah
Hiç de bileeee. Ben de iddalyiim bu kezCumaya hazır ol geliyorum
Inşallah cumaya kadar biraz inerbenim sabah moralim çok bozuldu
geçen cuma sabittim, pazartesi de dr gittiğim için tartılmamıştım ama kilo verdiğimi zannediyordum.bugün sabah tartılayım dedim.ben şok!kilo vermeyi bırak + var. O moralle spora gittim yinede.eve geldim baktım regl başlamış ki beş gün daha vardı. Valla bir sevin bir mutlu ol hic regl oldum diye bu kadar sevineceğimi tahmin etmiyordum ama.. :)
Hoşgeldin öyleyseEvet canım burdan uzak kalmak yaramıyor
Canım yavaş yavaş başladım bugün 2 aydır yapmadığım bir mesafe yürüdüm çok şükür
antepia hoş geldin. Keşke hiç gitmeseydin ama zararın neresinden dönersen kârEvet canım burdan uzak kalmak yaramıyor
Ben de ilk üzgünüm ifadesini göndereyim sanaBeğenmedim tuşu gelmiş menüsünü beğenmediklerime beğenmedim vercem
İlk kurbanım @Amor-a oldu
Hakikaten ama o menü ne öyle hep hep karbon hep karbon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?