Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

antepia hoş geldin. Keşke hiç gitmeseydin ama zararın neresinden dönersen kâr

Canım bu dinlenmeye ihtiyacım vardı kilo aldım ama
İnşallah bundan sonraki süreç güzel olur
Her zaman hemen kilo bildirimi alayım menü bildirimi dehemen bugün başlıyor ekliyorum adını listeye

Tamam canım listeye ekle canım bugün ekmeğimi falan aldım yarın ilk menumu vereceğim inşallah canım

Ben de ilk üzgünüm ifadesini göndereyim sana Öyle oldu karbonlu maalesef ama salata çok fazla yedim. Dürüm küçük bir şeydi salata ondan çok fazlaydı.

miktar olmayınca hayl gücümüzü kullanıyoz

Canım bu dinlenmeye ihtiyacım vardı kilo aldım ama
İnşallah bundan sonraki süreç güzel olur

Tamam canım listeye ekle canım bugün ekmeğimi falan aldım yarın ilk menumu vereceğim inşallah canım

Tamamdır o zaman yarın bekliyorum menü bir de kilo bildirimi

Menümü yazıyım bari, bugün biraz karışık oldu.

Sabah
1 incir
7 zeytin
Hemen hazırlanıp alışverişe gittim

Kahvaltı
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta sarısı
Domates, salatalık

Ara
Şekerim yada tansiyonum biri düştü
3 bisküvi, 1 t.k nutella

Sonraki 3 öğün
Ayran Aşı

Su +2,5
Spor 8 dakika yağ yakma egzersizi yapacam
Sabah 08:30 da kalktım, şimdi oturdum
Wydra

İyi akşamlar kızlar.ben yarın kısa bir tatile çıkacağım pazartesi döneceğim o yüzden yarın sabah tartılacağım cuma yerine moni Wydra
Bugünkü menüm
Sabah: haşl yumurta,peynir, zeytin, domates,1dlm tb ekmek,1 tk tahinpekmez
Öğle:çorba,4-5 adet et köfte
Ara: 1 avuç kuruyemiş,1 portakal
Akşam: yağsız tavada pişmiş 2 şinitzel,salata,yoğurt
2lt su,40 dk yürüyüş,1.5 saat pilates

menümü yazayım kızlar

sabah: bir haşlanmış yumurta, bir dilim ekmekten tost, peynir, zeytin, cherry, turp

ara: bir ayva

ögle: iki kepçe çorba, tavuk sote

ara: bir muz, bir parça bitter

aksam: iki kepçe çorba

su:2 litre
spor: bir saat fitness

iyi tatiller S Sade01 yalnız fazla kaçırmamaya dikkat et bu tatiller ve özellikle hafta sonu olmasa daha mı iyi kilo veririz acaba?

ben takıma ilk geldiğimde her hafta bir kilo veriyordum.şimdi inceliyorum yine ama tartıda tık yok.bu nasıl iş anlamadım

Canım diyetisyen im bize haftalık ölçü aldirirdi baskule takilmayin inceliyorsaniz bu da önemli demişti
Baskulu stresten uykuya ödeme vs çok şey etkiliyor önemli olan pes etmemek

Canım diyetisyen im bize haftalık ölçü aldirirdi baskule takilmayin inceliyorsaniz bu da önemli demişti
Baskulu stresten uykuya ödeme vs çok şey etkiliyor önemli olan pes etmemek
öyle de fatmacım o rakamı görmeden de insanın içi rahat etmiyir işte.olsun, yine de pes etmek yok!

Fulyacim nasılsın düştü mü kilolat
84.4 e kadar çıkmıştım geçen haftalarda. 80 e kadar düştüm. gerçi o cuma wc den kaynaklı 80 i geri aldı 80.8 gösterdi ama olsun. şimdi bilmiyorum. tartıya çıkmadım. normal yiyorum diyet değil. r.... ödemi falan da var. pazartesi 81.2 çıktım. cuma kaç çıkarım bilmiyorum.
bende miyom yok ama bende de fazla oluyor canım. Demir depolarım her daim boş
valla miyom olsa korkardın kanamadan obezim. o derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…