antepia hoş geldin. Keşke hiç gitmeseydin ama zararın neresinden dönersen kâr
Her zaman hemen kilo bildirimi alayım menü bildirimi dehemen bugün başlıyor ekliyorum adını listeye
Ben de ilk üzgünüm ifadesini göndereyim sanaÖyle oldu karbonlu maalesef ama salata çok fazla yedim. Dürüm küçük bir şeydi salata ondan çok fazlaydı.
Canım bu dinlenmeye ihtiyacım vardı kilo aldım ama
İnşallah bundan sonraki süreç güzel olur
Tamam canım listeye ekle canım bugün ekmeğimi falan aldım yarın ilk menumu vereceğim inşallah canım
ben takıma ilk geldiğimde her hafta bir kilo veriyordum.şimdi inceliyorum yine ama tartıda tık yok.bu nasıl iş anlamadım
iyi tatiller S Sade01 yalnız fazla kaçırmamaya dikkat etİyi akşamlar kızlar.ben yarın kısa bir tatile çıkacağım pazartesi döneceğim o yüzden yarın sabah tartılacağım cuma yerinemoni Wydra
Bugünkü menüm
Sabah: haşl yumurta,peynir, zeytin, domates,1dlm tb ekmek,1 tk tahinpekmez
Öğle:çorba,4-5 adet et köfte
Ara: 1 avuç kuruyemiş,1 portakal
Akşam: yağsız tavada pişmiş 2 şinitzel,salata,yoğurt
2lt su,40 dk yürüyüş,1.5 saat pilates
ben takıma ilk geldiğimde her hafta bir kilo veriyordum.şimdi inceliyorum yine ama tartıda tık yok.bu nasıl iş anlamadım
Herzaman böylemi oluyorsun
43 yaşımdayım hatta bu sene 44. Fitness yapıyorum , yaşıma uygun başka ne yapabilirim? Ki fitness da beni bir hayli terletiyorBelki vücudun daha hareketli sporlar istiyordur
evet. miyomlardan kaynaklı kanama fazla oluyor. yıpratıyor beni.
bende miyom yok ama bende de fazla oluyor canım. Demir depolarım her daim boşevet. miyomlardan kaynaklı kanama fazla oluyor. yıpratıyor beni.
Geçmiş olsun canımevet. miyomlardan kaynaklı kanama fazla oluyor. yıpratıyor beni.
öyle de fatmacım o rakamı görmeden de insanın içi rahat etmiyir işte.olsun, yine de pes etmek yok!Canım diyetisyen im bize haftalık ölçü aldirirdi baskule takilmayin inceliyorsaniz bu da önemli demişti
Baskulu stresten uykuya ödeme vs çok şey etkiliyor önemli olan pes etmemek
84.4 e kadar çıkmıştım geçen haftalarda. 80 e kadar düştüm. gerçi o cuma wc den kaynaklı 80 i geri aldı 80.8 gösterdi ama olsun. şimdi bilmiyorum. tartıya çıkmadım. normal yiyorum diyet değil. r.... ödemi falan da var. pazartesi 81.2 çıktım. cuma kaç çıkarım bilmiyorum.Fulyacim nasılsın düştü mü kilolat
valla miyom olsa korkardın kanamadan obezim. o derece yanibende miyom yok ama bende de fazla oluyor canım. Demir depolarım her daim boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?