bu ara tansiyon ve şeker zorlasa da iyiyim hamdolsun. Kampanya vardı burada ki özel bir hastahanede birçok branşta, bahaneyle kontrolden geçeyim dedim. Hatta 8. takım kaptanı Banuşumla aynı ana aldık randevuları beraber gidiyoruz .@oynakbasi34moni m sağlık durumun nasıl?
☺
Bu emojileri demiyonuz mu? Ben kullaniyom
evet bunları diyorum ama bende çıkmıyor .. ifadeleri tıklıyorum eskiler çıkıyor☺
Bu emojileri demiyonuz mu? Ben kullaniyom
bu ara tansiyon ve şeker zorlasa da iyiyim hamdolsun. Kampanya vardı burada ki özel bir hastahanede birçok branşta, bahaneyle kontrolden geçeyim dedim. Hatta 8. takım kaptanı Banuşumla aynı ana aldık randevuları beraber gidiyoruz .@oynakbasi34
sağolasın canım, toparlanmaya çalışıyorum.Allah şifa versin canım. önemli rahatsızlıklar. sen de toplayamadın hala kendini değil mi? listeden de çıktın
Konya dayım canım Konya ya özel bişey bende buraya gelince öğrendim baharın ilk günü böyle oluyor( aynen öyle. Küçükken müdahale edebiliyorsun ama büyüdükçe artık kendi kendilerine karar veriyorlar
saraycaa hoşgeldin.nasılsın ne yapıyorsun??
türkiyede yaşamıyorsun herhalde?
Düz 71 görsem yine sevinecemsen 69 ları bekliyorsun ben de 79 ları
Hayırlı haberlerle gelin inşallahbu ara tansiyon ve şeker zorlasa da iyiyim hamdolsun. Kampanya vardı burada ki özel bir hastahanede birçok branşta, bahaneyle kontrolden geçeyim dedim. Hatta 8. takım kaptanı Banuşumla aynı ana aldık randevuları beraber gidiyoruz .@oynakbasi34
bende yok olmuş. çıkmıyor. önceki gün vardı ama.
evet bunları diyorum ama bende çıkmıyor .. ifadeleri tıklıyorum eskiler çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?