BENDE BULAMADIM YOK GALİBAtel emojileri yok mu?
Ben hiç ekmek yemiom diyet te. Bi iki lokma belkihmm.neden ameliyat olmuyirsun peki? Bu konuda bir bilgim yok, sadece lisede bir arkadaşım da olmuştu bu ameliyatı şimdi sen deyince hatırladım , fakat daha sonra tekrar miyom oluşmuştu. Tabii çesit çeşittir bu illet ama ..
metobolizma hızım normaldi canım, diyetisyen öyle demişti
nooo(
ütopik değil evet ben bir bir gidiyordum.hatta bir hafta inat edip afrikalılar kadar beslenip iki kilo vermişliğim bile var ama şimdi yapamıyorum off
canım iki dilim ekmekten yapabilirsin ki..benim zaten günde üc dilim ekmek hakkım var, bu şekilde degisiklik yapıyorum bazen
şivlilik nedir canım?
ahahhhh seni de kendimize benzettik ya :)) evet, dün yeni aydı.yani iki hafta boyunca ay büyüyecek.bu zaman zarfında yediklerimize daha fazla dikkat edicez, özellikle dolunay vakitleri.. iki gezegen retroda 29 marta kadar. Bu bizi biraz daha zorlayabilir ama azmin elinden de hicbir sey kurtulmaz
sen yoğun tempoda çalışıyorsun.uyuma , dinlenme isteğin tabii ki normal
deme gezom demeee
Dedim bile, 4 kavanoz açılmamış, 3 kavanoz açık var, oğlumla kavanozlar köşe kapmaca oynuyor. Ben sakladıkça o yenisini açıyor. Hiç almamayı denedim, o zamanda eve giren ıvır zıvırın haddi hesabı olmadı. Çocuklarbüyük olunca istediklerini kendileri alıyor malumhmm.neden ameliyat olmuyirsun peki? Bu konuda bir bilgim yok, sadece lisede bir arkadaşım da olmuştu bu ameliyatı şimdi sen deyince hatırladım , fakat daha sonra tekrar miyom oluşmuştu. Tabii çesit çeşittir bu illet ama ..
nooo(
ütopik değil evet ben bir bir gidiyordum.hatta bir hafta inat edip afrikalılar kadar beslenip iki kilo vermişliğim bile var ama şimdi yapamıyorum off
canım iki dilim ekmekten yapabilirsin ki..benim zaten günde üc dilim ekmek hakkım var, bu şekilde degisiklik yapıyorum bazen
şivlilik nedir canım?
ahahhhh seni de kendimize benzettik ya :)) evet, dün yeni aydı.yani iki hafta boyunca ay büyüyecek.bu zaman zarfında yediklerimize daha fazla dikkat edicez, özellikle dolunay vakitleri.. iki gezegen retroda 29 marta kadar. Bu bizi biraz daha zorlayabilir ama azmin elinden de hicbir sey kurtulmaz
deme gezom demeee
Amin ,sağolallah kabul etsin gezginim
Sağol canımRabbim kabul etsin abla
bi ara vardı şimdi yok
Ben bulamadım neredeler
Çocuklar ellerinde poşetlerle kapı kapı geziyorlar abur cubur şeker falan topluyorlar şivlilik günü okula bile gidilmiyor :)hmm.neden ameliyat olmuyirsun peki? Bu konuda bir bilgim yok, sadece lisede bir arkadaşım da olmuştu bu ameliyatı şimdi sen deyince hatırladım , fakat daha sonra tekrar miyom oluşmuştu. Tabii çesit çeşittir bu illet ama ..
nooo(
şivlilik nedir canım?
deme gezom demeee
o zaman tost da yok :)Ben hiç ekmek yemiom diyet te. Bi iki lokma belki
Dedim bile, 4 kavanoz açılmamış, 3 kavanoz açık var, oğlumla kavanozlar köşe kapmaca oynuyor. Ben sakladıkça o yenisini açıyor. Hiç almamayı denedim, o zamanda eve giren ıvır zıvırın haddi hesabı olmadı. Çocuklarbüyük olunca istediklerini kendileri alıyor malum
saraycaa hoşgeldin.nasılsın ne yapıyorsun??selam kızlar
türkiyede yaşamıyorsun herhalde?Çocuklar ellerinde poşetlerle kapı kapı geziyorlar abur cubur şeker falan topluyorlar şivlilik günü okula bile gidilmiyor :)
ameliyat olmak istemiyorum. hem çekiniyorum hem de ameliyatlara olumlu bakmıyorum. çaresi olmalı diyorum. bakalım.... Allah büyük...hmm.neden ameliyat olmuyirsun peki? Bu konuda bir bilgim yok, sadece lisede bir arkadaşım da olmuştu bu ameliyatı şimdi sen deyince hatırladım , fakat daha sonra tekrar miyom oluşmuştu. Tabii çesit çeşittir bu illet ama ..
Paylaşmıştımm dün gelemedim sunum hazırlıyordum çok uzun sürdü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?