Evet bunu söylemiştın abla. Keşke listedeliler bu konuda daha hassas olsakilo bildirimlerinizi erken yapın, eden çıkmadan halledeyim listeyi, yoksa akşama kalıcak.
sağol canım, iyiyim sen nasılsın? bir türlü adapte olamıyorum diyete, bir geliyorum bir kayboluyorum maalesef.( aynen öyle. Küçükken müdahale edebiliyorsun ama büyüdükçe artık kendi kendilerine karar veriyorlar
saraycaa hoşgeldin.nasılsın ne yapıyorsun??
türkiyede yaşamıyorsun herhalde?
Haftaya daha da fazlası gelir abla pes etmeYok arkadaş yapıştı gitmiyor
Geçen hafta 72.000
Bu hafta 71.900
-100 gr
Gitme sarayca. Kaç çıktın de bakem.sen gel git daha . Yaz gelio tüm bahariylasağol canım, iyiyim sen nasılsın? bir türlü adapte olamıyorum diyete, bir geliyorum bir kayboluyorum maalesef.
Bunu yazınca bile heyecanlandim. Haftaya 5lileri görmek istiommmmmm. Siz de yapın abla hedef koy kendine olmami.Basit bi hesaplama yaptım. . 26 nisan à kadar 7 hafta var.
Haftaya 59.9 olsam. Fark 400
59.2 fark 700
58.9 fark 300
58.5 fark 400
57.9 fark 600
57.5 fark 400
57.3 eksi 20026 nisan
Hedef belirlemek iyidir
Hemen ekran görüntüsü alayım
Zerosima
az fark abla yaaa
sadece bugün degil her hafta hassas olunsa keşkeEvet bunu söylemiştın abla. Keşke listedeliler bu konuda daha hassas olsa
gidecek gezom gideceeek..devam et, pes etmek yok!Yok arkadaş yapıştı gitmiyor
Geçen hafta 72.000
Bu hafta 71.900
-100 gr
Üzülmel çare olmuo abla ya. Ben de hemen uzuluom saldiriom yemege. Yapmayalım öyle. Bu hafta az demek haftaya üstüne koyacaz eksileri demek Die dusunelomüzgünüm..
Hiç yapmadim. Ogrettiler ogrenemedimYüzde nasil hesaplaniyorduuu
geçen hafta kilon- bu hafta kilon=fark/geçen hafta kilon*100Yüzde nasil hesaplaniyorduuu
aynen ya yaz geldi ... kiloma bakmıyorum artık o dereceGitme sarayca. Kaç çıktın de bakem.sen gel git daha . Yaz gelio tüm bahariyla
forumda olduğun halde pazartesinden beri takıma uğramamışsın. ayrıldın mı? listeye alacaktım bu hafta o halde iptal ediyorum.Günaydın kızlar,iyi haftalar..
Bu sabahki kilom 57.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?