- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Kız özelini kimlere açıyonalla allaben sana açmadıysam özelimi kime açtım ya?
dur ben alıntı yapayım o zaman
horona halim var, rekabete yok gezginim.sevmiyorum rekabetiama sen beni takip et ben de seni ederim, öyle olur bak
Etiket yapamiomIKokunhuzur
Haklısın Merve ya protein az oldu bugünDengeli bir menü olmuş
Az karbon bol protein istiyor özellikle de horona göre
Kahvaltıdaki ekmeklerden 1 dili olmasaydı patlamış mısır hiç göze gelmezdi çünkü akşamında da karbon var senin.
Ama senin proteinin yok ki
Az bi protein de olaydı on numara menü olacaktı
Günaydın. Dün giremedim olur . Bu hafta mi . Bakalım görelim kendine guveniosan ben hazirm
günaydın 10.takım
herkese mutlu sabahlar, mutlu hafta sonları diliyorum
Günaydın
Güünaydın
Günaydın hanımlar dün yoğundum pek takılamadım buralarda
Günaydın
Gunaydin, iyi hafta sonlari
sizin paylaşım yapmanız bize bir artı prim ikramiye ya da maaş olarak dönmüyor, kendiniz için hayatta bir şey yapmış , kendinize yatırım yapmış oluyorsunuz.Herkes eksiksiz menü paylaşıyor da ben mi eksik paylaştım böyle söylemeyin.
Bu hafta listeye almadığınız için paylasimlarim onemsenmemis olduğu için paylaşmadım diğer haftalarim birçok kişiden daha tam.
Sorun değil alinmadigim listeye bende girmek istemiyorum.
Boşuna paylaşım yapmışım sadece bunu farkettim şu an.
Prim yada maaş ne demek laf mi sokuyorsunuz?sizin paylaşım yapmanız bize bir artı prim ikramiye ya da maaş olarak dönmüyor, kendiniz için hayatta bir şey yapmış , kendinize yatırım yapmış oluyorsunuz.
listeye girebilmenin kural ve kaideleri var. düzenli paylaşım ve KİLO VEREBİLME gibi.
geçen hafta sitede yenilikler olduğu için birçok işimiz aksadı. Bu hafta listeye ekleyecektim ki bildirim yapmamış olduğunu ve tripli mesajını gördüm, sonrasında da takıma uğramadığın ve kilo bildirmediğin için listeye alınamadın.
devam etmek ya da ayrılmak senin bileceğin bir şey.
devam edeceksen dünkü kilonu bildirmelisin ki not alabileyim.
var mı başka bir şey?
alla allaben sana açmadıysam özelimi kime açtım ya?
dur ben alıntı yapayım o zaman
horona halim var, rekabete yok gezginim.sevmiyorum rekabetiama sen beni takip et ben de seni ederim, öyle olur bak
Günlerdir canım makarna çekiyor tam buğday makarnası aldım yapıp yiyeceğim ama kaç gündür kahvaltıda ekmek yediğim için makarna yemiyorum akşamları. Sırf karbonu abartmamak için
yaa merveye açmadım sana açmadım kime açtım özelimi ben??ben de bilmiyorumKız özelini kimlere açıyon, dur bakıyım banami açtın.
Bende neyime güvenip yarış teklif ediyorsam, 2 haftadır yerimde sayıyorum
Banada açmamışsın, kimbilir kimlerin telinde özelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?