Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

alla alla ben sana açmadıysam özelimi kime açtım ya?
dur ben alıntı yapayım o zaman

horona halim var, rekabete yok gezginim.sevmiyorum rekabeti ama sen beni takip et ben de seni ederim, öyle olur bak
Kız özelini kimlere açıyon , dur bakıyım banami açtın.
Bende neyime güvenip yarış teklif ediyorsam, 2 haftadır yerimde sayıyorum
Banada açmamışsın, kimbilir kimlerin telinde özelin

Haklısın Merve ya protein az oldu bugün

Günaydın. Dün giremedim olur . Bu hafta mi . Bakalım görelim kendine guveniosan ben hazirm

Bende hazırım bebeğim bakalım kim daha çok eksi görecek

günaydın 10.takım

herkese mutlu sabahlar, mutlu hafta sonları diliyorum
Günaydın hanımlar dün yoğundum pek takılamadım buralarda
Gunaydin, iyi hafta sonlari

Güüüün-ayyyyyy-dınnnnnnnn

sizin paylaşım yapmanız bize bir artı prim ikramiye ya da maaş olarak dönmüyor, kendiniz için hayatta bir şey yapmış , kendinize yatırım yapmış oluyorsunuz.

listeye girebilmenin kural ve kaideleri var. düzenli paylaşım ve KİLO VEREBİLME gibi.

geçen hafta sitede yenilikler olduğu için birçok işimiz aksadı. Bu hafta listeye ekleyecektim ki bildirim yapmamış olduğunu ve tripli mesajını gördüm, sonrasında da takıma uğramadığın ve kilo bildirmediğin için listeye alınamadın.

devam etmek ya da ayrılmak senin bileceğin bir şey.

devam edeceksen dünkü kilonu bildirmelisin ki not alabileyim.
var mı başka bir şey?

Prim yada maaş ne demek laf mi sokuyorsunuz?
Kilo veremediğim için listeye almadığını söylenmiştin ki BEN KILO VERDIM ne kadar görmeseniz de,düzenli paylaşım da yaptim.

Son lafimda size iyi günler demiştim.
Tekrar söylüyorum iyi günler.

Son düzenleme:

Eklediim tabloya

alla alla ben sana açmadıysam özelimi kime açtım ya?
dur ben alıntı yapayım o zaman

horona halim var, rekabete yok gezginim.sevmiyorum rekabeti ama sen beni takip et ben de seni ederim, öyle olur bak

Bilmiyom da geri kapat o zaman ne olur ne olmaz da gerçi o kişi büyük ihtimal senin özelinin ona açıldığının farkında değildir

Günlerdir canım makarna çekiyor tam buğday makarnası aldım yapıp yiyeceğim ama kaç gündür kahvaltıda ekmek yediğim için makarna yemiyorum akşamları. Sırf karbonu abartmamak için

En iyisini yapıyorsun

Wydra kuşum eline emeğine sağlık

Sağol canım

Geçen haftanın tablolarını excele aktardım bundan sonra oraya alayım dedim daha kolay olur. Daha önce wordde hazırlıyordum da tek tek dosyalar çok karışıyor böyle daha düzenli oluyor. Bundan sonra daha rahat da bildirimleri toplayabilirim diye düşünüyorum

Kız özelini kimlere açıyon , dur bakıyım banami açtın.
Bende neyime güvenip yarış teklif ediyorsam, 2 haftadır yerimde sayıyorum
Banada açmamışsın, kimbilir kimlerin telinde özelin
yaa merveye açmadım sana açmadım kime açtım özelimi ben??ben de bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…