İyi geceler kızlar
Menümü paylaşmasam daha iyiben şehiirdışında olduğum için aktif olamıcam bu haftasınu ama yinede takipteyim takımı
ayrıldı canımcım
gizem işi benim işim kaptan. Lütfen yani..
ay ben işte
Teşekkür ederimİstersen muaf tutayım seni diyecektim ki menü paylaştın
Çıkartıyorum hemen listemden
Teşekkür ederim ☺ Yediklerimi yazmak iyi geliyor naptıgımı görmüş oluyorum ama şehir dışında olunca gündüz giremiyorum
buldum ki :))Sana güveniyız o zaman bul kaptanımızı
Maalesef böyle yapıyoruz çoğumuz o yüzden veremiyoruz. Ben ilk haftalar hep dikkat ettim çok iyi gidiyor o zamangizem işi benim işim kaptan. Lütfen yani..
ay ben işte
buldum ki :))
kaptanım bulduysam buldu de lütfen
Maalesef böyle yapıyoruz çoğumuz o yüzden veremiyoruz. Ben ilk haftalar hep dikkat ettim çok iyi gidiyor o zaman
ahh o ilk haftalardaki gibi gidebilseydim şimdi mezundumMaalesef böyle yapıyoruz çoğumuz o yüzden veremiyoruz. Ben ilk haftalar hep dikkat ettim çok iyi gidiyor o zaman
Evet aslında haftasonu dikkat etsek çok daha mutlu olucaz. |
ahh o ilk haftalardaki gibi gidebilseydim şimdi mezundumşimdi gram da versem seviniyorum
Olsun gramda olsa verelim. İlk zamanlar hep öyle hemen gidiyor ama yavaş ve devamlı olunca istenilen sonuç geliyorahh o ilk haftalardaki gibi gidebilseydim şimdi mezundumşimdi gram da versem seviniyorum
Evet aslında haftasonu dikkat etsek çok daha mutlu olucaz.
Olsun gramda olsa verelim. İlk zamanlar hep öyle hemen gidiyor ama yavaş ve devamlı olunca istenilen sonuç geliyor
ben tahminimi söyledim kaptana. Onu diyorumKimi diyon sen gıı
Dikkat edince iyi gidiyor kaçamak yapınca onu 2 gün toparlamak gerekiyor.
Nereye ya ben yeni gelmiştim karpuz kesecedikobez kaçar arkadaşlar
yarın görüşmek üzere..esen kalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?