Teşekkür ederim grip de degil gibi anlamadim ama bi baş ağrısı var sinüzit olmuş olabilirim ya :/
Kendime yulaflı kurabiyemden yaptım yanına sütle yerim artık
Yulaf unu, bal ve süt koyup yoğurdum biraz da fındık ezmesi koydum.
Tamda afiyet olsun yazacaktımYaktım kurabiyemi kimin gözü kaldı
Akşam gün içinde yediklerimizi ictigimiz suyu ve sporu yazıyoruz canım yazdıktan sonrada birşey yemiyoruz menulerimizi yorumluyoruz sende yakında öğrenirsin :)hoşbuldum teşekkür ederimm :)
bugün sabah 1 tabak yoğurt çorbası
öğlen 1 tabak ezogelin çorbası
17.00 gibi 3 tane kepekli çubuk yedim
akşam ne yiyeceğimi bilmiyorum ama yüksek ihtimalle 1 köfte 1 tabak çorba içerim ama içince haber veririm tabi yine. yada değişirse..
Geçmiş olsunMerhaba kızlar çok fena üşüttüm bademciklerim iltihaplandı ateşim 38 i buldu iki gündür böyleyim evde ilaç kullanıyorum geçer diye bekliyorum doktora gitmekten o kadar bıktımki gitmemekte direniyorum ama bakalım nereye kadar
Diyetisyenimle konuşmuştum bursada olduğum sürece bana listemi gönderecekti gönderdide ama bu sefer ben hasta oldum listeye uymayı bırakın hiç bişey yiyemiyorum midem bulanıyor yutkunamıyorum bile
Olursun insallah temmuza daha var birlikte veririz kilolari
Ekliyorum onlari
Gozumden kacmis demek ki
Boyle kacmalar olabildigi icin surekli tablolari yayinliyorum
Evet sayiyoruz aksama tabloya eklenmis olur
Of aynen ya şu yemek komple der bi de eşim için ayrı kendim için ayrı düşünüyorumeşime et olsun da ne eti olursa olsun modunda :)
Hoşgeldinnnmerhaba kızlar,
benim başka bir postta yazıştığım arkadaşım var ama buraya da dahil olmak istiyorum.. Normalde 11.02.2019 tarihinden beri diyetteyim 65 kilo ile başladım, 1 a y oldu bugün 4,600 gr verdim.. bende size katılabiliyor muyum?
İsminiz (İsteğe Bağlı ): kullaniciadine
Yaşınız : 26
Boyunuz: 163
Mesleginiz: Sekreter
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 - 4 yaş
Emziriyor musunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir: Ankara
Kilo alma hikayeniz : 1 Yılı geçkin gece yemeleri çok yeme ekmek yeme ...
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Kendimi İyi hissetmek, Özgüven Kazanmak İçin
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : yemeyi çok seven, ne varsa hepsini anında yiyebilen, konuşkan biriyim..
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?): Hayır
Şu anki kilonuz: 61,4
Hedef kilonuz: 55
Wydra dünden beri vucudumcok kırgın cok halsizim sanirim hasta oluyorum dün tüm gün yattım nerdeyse giremedim bugun de simdi ciktim isten anca yazabiliyorum dünün menusunu simdi yazicam bi de bugun tartildim ve sabitim 64.5
hoşbuldum teşekkür ederimm :)
bugün sabah 1 tabak yoğurt çorbası
öğlen 1 tabak ezogelin çorbası
17.00 gibi 3 tane kepekli çubuk yedim
akşam ne yiyeceğimi bilmiyorum ama yüksek ihtimalle 1 köfte 1 tabak çorba içerim ama içince haber veririm tabi yine. yada değişirse..
Ayy naptın yaYaktım kurabiyemi kimin gözü kaldı
Çok geçmiş olsun sara abla Allah şifa versinMerhaba kızlar çok fena üşüttüm bademciklerim iltihaplandı ateşim 38 i buldu iki gündür böyleyim evde ilaç kullanıyorum geçer diye bekliyorum doktora gitmekten o kadar bıktımki gitmemekte direniyorum ama bakalım nereye kadar
Diyetisyenimle konuşmuştum bursada olduğum sürece bana listemi gönderecekti gönderdide ama bu sefer ben hasta oldum listeye uymayı bırakın hiç bişey yiyemiyorum midem bulanıyor yutkunamıyorum bile
Bence arada daha sağlıklı bir atıştırmalık seçebilirsin ben havuç yiyorum mesela ya da meyvelerden biri elma muz falanSabah kahvaltısı
Bir haşlanmış yumurta
Avakado birkaç çatal
Bir kk beyaz peynir
Yarım domates
Bir tane tam buğday lavaş
Ara
Bir piko tahıllı bar
Akşam
Bir kase yoğurtlu kereviz salatası
4 köfte
Su az içtim bugün geceye kadar elimden geldiğince içerim
Spor
1 saat yürüyüş (yavaş tempo)
Hoşgeldinn umarım hep birlikte yürürüz bu yolları.. Düğünü de şimdiden hayırlı olsunBende anket doldurayım kızlar;
İsminiz (İsteğe Bağlı ): kkelebeketkisi
Yaşınız : 24
Boyunuz: 165
Kilonuz: 76
Hedef Kilonuz: 60
Mesleginiz: Diş Hekimi
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Nişanlı
Çocuk Sayısı ve yaşları:0
Yaşadığınız şehir: Ankara
Kilo alma hikayeniz: Her gece abur cubur yeme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Düğünüm varrr, kendimi iyi hissetmek istiyorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız: Daha önceden bir gruba üyeydim ancak okulumun çok yoğun olması sebebiyle ayrılmak zorunda kalmıştım. Yoksa buranın enerjisini, ağzıma bir lokma atarkenki vicdan azabını çok sevmiştim. Yüzünü görmediğim insanlarla aynı yolda yürümek birbirlerimizin hayatına dokunmak çok güzel ve azimliydi. İnşallah beraber çok güzel kilolar veririz kızlar
İşten 22.00de çıkıyorum eve gittiğimde 4 yemek kaşığı yulaf ve 200 ml süt içsem nasıl olur???Akşam gün içinde yediklerimizi ictigimiz suyu ve sporu yazıyoruz canım yazdıktan sonrada birşey yemiyoruz menulerimizi yorumluyoruz sende yakında öğrenirsin :)
Geçmiş olsun canımm Allah şifa versin çok daha yükselmesin dikkat etde terletebilsen kendini iyi olurMerhaba kızlar çok fena üşüttüm bademciklerim iltihaplandı ateşim 38 i buldu iki gündür böyleyim evde ilaç kullanıyorum geçer diye bekliyorum doktora gitmekten o kadar bıktımki gitmemekte direniyorum ama bakalım nereye kadar
Hoşbulduk canımmm:) birlikte başladık sanırım seninle inşallah çok güzel olurHoşgeldinn umarım hep birlikte yürürüz bu yolları.. Düğünü de şimdiden hayırlı olsun
Ayy inşallahHoşbulduk canımmm:) birlikte başladık sanırım seninle inşallah çok güzel olur
Ben yeni gördüm deneyim güzel tarif dedim yanmış tühYaktım kurabiyemi kimin gözü kaldı
Çok geçmiş olsun ablam benim yaMerhaba kızlar çok fena üşüttüm bademciklerim iltihaplandı ateşim 38 i buldu iki gündür böyleyim evde ilaç kullanıyorum geçer diye bekliyorum doktora gitmekten o kadar bıktımki gitmemekte direniyorum ama bakalım nereye kadar
Olur böyle şeyler o kadar liste takip ediyorsunuz
Aynı benim eşim
Hoşgeldinnn ❤❤
Çok geçmiş olsun ❤
Afiyet olsun canım
Ayy naptın ya
Çok geçmiş olsun sara abla Allah şifa versin
İşten 22.00de çıkıyorum eve gittiğimde 4 yemek kaşığı yulaf ve 200 ml süt içsem nasıl olur???
Geçmiş olsun canımm Allah şifa versin çok daha yükselmesin dikkat etde terletebilsen kendini iyi olur
Ben yeni gördüm deneyim güzel tarif dedim yanmış tühbenim gözüm kalmadi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?