Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi günler hanımlar menümü paylaşayım istedim hemen paylaşınca bişey yiyemiyorum sonra

Sabah 1 minik muz 1 mandalina
Öğlen çay ve 1 kk küçük cezerye
Akşam 5 y kaşığı ıspanak yemeği ve 2 y kaşığı yoğurt
Su 2 l tamamlarım

Spor yok adım 4500

Akşam gün içinde yediklerimizi ictigimiz suyu ve sporu yazıyoruz canım yazdıktan sonrada birşey yemiyoruz menulerimizi yorumluyoruz sende yakında öğrenirsin :)

Merhaba kızlar çok fena üşüttüm bademciklerim iltihaplandı ateşim 38 i buldu iki gündür böyleyim evde ilaç kullanıyorum geçer diye bekliyorum doktora gitmekten o kadar bıktımki gitmemekte direniyorum ama bakalım nereye kadar

Diyetisyenimle konuşmuştum bursada olduğum sürece bana listemi gönderecekti gönderdide ama bu sefer ben hasta oldum listeye uymayı bırakın hiç bişey yiyemiyorum midem bulanıyor yutkunamıyorum bile

Geçmiş olsun zencefil limon bal iyi geliyo bi dene faydasını görürsün bence

Arkadaşlar menüm şöyle ki;

Kahvaltı saat 12.00
1 dilim ekmek, 1 kk peynir, 4 siyah zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez, 1 tatlı kaşığı tereyağı, 1 haşlanmış yumurta

Öğlen yerine saat 15.00
1 kase Tavuklu pirinç lapası

Akşam saat 17.30
2 kase yeşil salata
30 gr tavuk göğsü

Spor: 45 dk yürüyüş
Su: 2 lt

Olursun insallah temmuza daha var birlikte veririz kilolari

Ekliyorum onlari
Gozumden kacmis demek ki
Boyle kacmalar olabildigi icin surekli tablolari yayinliyorum

Evet sayiyoruz aksama tabloya eklenmis olur

Olur böyle şeyler o kadar liste takip ediyorsunuz

Of aynen ya şu yemek komple der bi de eşim için ayrı kendim için ayrı düşünüyorum eşime et olsun da ne eti olursa olsun modunda :)

Aynı benim eşim
Hoşgeldinnn

Çok geçmiş olsun

Afiyet olsun canım

Yaktım kurabiyemi kimin gözü kaldı
Ayy naptın ya

Çok geçmiş olsun sara abla Allah şifa versin

Sabah kahvaltısı
Bir haşlanmış yumurta
Avakado birkaç çatal
Bir kk beyaz peynir
Yarım domates
Bir tane tam buğday lavaş

Ara
Bir piko tahıllı bar

Akşam
Bir kase yoğurtlu kereviz salatası
4 köfte

Su az içtim bugün geceye kadar elimden geldiğince içerim
Spor
1 saat yürüyüş (yavaş tempo)

Bende anket doldurayım kızlar;
İsminiz (İsteğe Bağlı ): kkelebeketkisi
Yaşınız : 24
Boyunuz: 165
Kilonuz: 76
Hedef Kilonuz: 60
Mesleginiz: Diş Hekimi
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Nişanlı
Çocuk Sayısı ve yaşları:0
Yaşadığınız şehir: Ankara
Kilo alma hikayeniz: Her gece abur cubur yeme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Düğünüm varrr, kendimi iyi hissetmek istiyorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız: Daha önceden bir gruba üyeydim ancak okulumun çok yoğun olması sebebiyle ayrılmak zorunda kalmıştım. Yoksa buranın enerjisini, ağzıma bir lokma atarkenki vicdan azabını çok sevmiştim. Yüzünü görmediğim insanlarla aynı yolda yürümek birbirlerimizin hayatına dokunmak çok güzel ve azimliydi. İnşallah beraber çok güzel kilolar veririz kızlar

Bence arada daha sağlıklı bir atıştırmalık seçebilirsin ben havuç yiyorum mesela ya da meyvelerden biri elma muz falan

Hoşgeldinn umarım hep birlikte yürürüz bu yolları.. Düğünü de şimdiden hayırlı olsun

Akşam gün içinde yediklerimizi ictigimiz suyu ve sporu yazıyoruz canım yazdıktan sonrada birşey yemiyoruz menulerimizi yorumluyoruz sende yakında öğrenirsin :)
İşten 22.00de çıkıyorum eve gittiğimde 4 yemek kaşığı yulaf ve 200 ml süt içsem nasıl olur???
Geçmiş olsun canımm Allah şifa versin çok daha yükselmesin dikkat etde terletebilsen kendini iyi olur

Çok geçmiş olsun ablam benim ya

Olur böyle şeyler o kadar liste takip ediyorsunuz

Aynı benim eşim

Hoşgeldinnn ❤❤

Çok geçmiş olsun ❤

Afiyet olsun canım

Ayy naptın ya

Çok geçmiş olsun sara abla Allah şifa versin

Yanmasının bir çok etkisi var aslında
Bir gribim burnum tıkalı koku moku almadım bi de spora uzun bi aradan sonra başladım bi de üstüne bugün nöbet vardı hiç oturmadım ya bacaklarım pert ben gidip kapatana kadar yandılar

Bi sıkıntı olmaz

Ben yeni gördüm deneyim güzel tarif dedim yanmış tüh benim gözüm kalmadi ki

Dene ben çok seviyorum hem kalorisi de az ya tam bi atıştırmalık oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…